Zoeken naar voor open

Uw zoekactie voor voor open leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

PijpSlet 42 jaar Antwerpen - Hemiksem
Anonieme pijpbeurt
Anoniem, discreet en zonder woorden! Heel simpel: alles ANONIEM en discreet!!! Je komt binnen in mijn garage, ik wacht op mijn knieën, kijk je nooit aan en zuig als een echte hoer je lul helemaal leeg. Zonder woorden, alles anoniem en discreet. Eens je die hele lading hebt achtergelaten en me hebt volgespoten met mijn mond ver open, vertrek je terug zonder 1 woord te hebben gezegd. Graag foto van lul meesturen!  

Anonieme pijpbeurt
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
bi man 63 63 jaar Vlaams-Brabant - Diest
ik een bi actieve zuigslet
Ben op zoek naar een man(nen) die kan ontvangen gezond en hygiënisch is degelijk geschapen is welkom intiem geschoren en liefst niet roker die ik wil zuigen en likken tot hij klaarkomt dit kan op het gezicht of in de mond.heb nog geen trio ervaren maar sta er voor open;dus 2 mannen of koppel kan ook.indien klik sta ik open voor meer  
Bot4top 23 jaar Brussel (gewest) - Etterbeek
Bottom twink voor top
Bottom twink op zoek naar top voor morgenvoormiddag. Ikzelf ben 23j 175cm 65kg bottom en kan me enkel verplaatsen. Welke top ontvangt mij dinsdagvoormiddag voor een lekkere date? Hou van kussen tongen pijpen geneukt worden etc open voor veel… Bij interesse stuur een foto met je stats door ;)  

Bottom twink voor top
Zaadgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Pijpdate rond 14u30
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
Pijpslet 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek voor date
Bi 41/186/85. Op zoek naar iemand die kan ontvangen. Ik hou enorm van het orale (pijpen, slikken, ondergespoten worden) maar sta open voor meer. Ik voel me graag gebruikt als een echt (pijp)sletje. Ik kan me door de week makkelijk overdag vrijmaken. Bij klik kan regelmatig contact. Leeftijd of uiterlijk speelt geen rol voor me maar stuur wel aub een foto van je paal mee. Deze week zijn er een paar dagen waar ik nog zou kunnen afspreken maar later kan ook.  

Op zoek voor date
Fre 40 jaar Oost-Vlaanderen - Wondelgem
De namiddag. Van Wondelgem tot regio wetteren
Hallo, Ik vandaag een afspraak met de autokeuring in wondelgem rond 17.30. Ik rijd dan nadien richting wettere. Iemand die graag wil afspreken. Ik sat voor veel open. Zomang beiden fun hebben. Ervoor kan mss ook nog. Bedankt.  
sven 34 jaar West-Vlaanderen - Moorslede
sperma date
ben geile vertegenwoordiger en het is een hele poos geleden dat ik nog een pik gezogen heb. waar mag ik dat eens komen doen? ben 33j, Slank, verzorgd met grote kale pik. kan nu langs komen regio Moorslede, Ledegem, Ardooie, Hooglede, Torhout, diksmuide.. sta open voor rukken, pijpen, facial, porno, voyeurisme, wellness, plas, .. tot straks? liefst jonger dan 50 en foto is voor deze middag tot 17u  

sperma date
Karel 48 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Wie wil er een date
Hallo moet morgen namiddag in ieper zijn wie wil er een date iemand die kan ontvangen of bos of cardate wie geeft er zin .ben bi .verzorgd meter 79 75 kg discreet 17 4dik geen faker geen bla bla maar doeners en durvers.ik sta voor veel open .en heb zelf poppers bij me .geen foto's gedoe .ik hoop op een antwoord je krijg altijd antwoord terug .tot wederhoor  
Florre 25 jaar Antwerpen - Geel
Passief gepijpt worden
Hoi, ik ben op zoek naar iemand die zich wil laten rukken en pijpen door mij, liefst in de buurt, discretie en hygiene zijn een must! Ik ben zelf 25 met stats 176/70/15. Kan niet ontvangen wel beperkt verplaatsen en sta open voor car/buitendate. (Groter geschapen is pluspunt) Grtjs!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10