Zoeken naar vrouw voor nu

Uw zoekactie voor vrouw voor nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Onderdanige slet 59 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoek dominante 50+ die van mij een slet maakt
Al een tijdje op zoek naar geile 50+die mij wil Gebruiken. Als je dat opgeilt doe ik de lingerie van mijn vrouw aan. Kan niet altijd ontvangen.  
failip 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gratis onderdanige kuisman
Hallo, ben van Antwerpen noord en op zoek naar een strengere, dominantere man(nen) die kan ontvangen en het nut inziet om gebruik te maken van gratis kuisvrouw... Gekleed ongeveer als op de foto.. Interesse ? Aarzel niet en laat me dat dan weten zodat een eventuele afspraak gemaakt kan worden. Hopend op een positieve reactie wacht ik af. Onderdanige groet.  

Gratis onderdanige kuisman
gisteren
Jan 59 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Op stap naar ?
Waar kan ik heen ? Piemel en ballen hebben een onderhoudsbeurt nodig. Jij mag passief blijven. Koppel of vrouw mag ook reageren. Hou het discreet. Doe een voorstel  
gisteren
Jan 34 jaar Limburg - Heppen
Hetero met speciale wens
Hey, ik ben een ietwat verlegen intelligente gast, 33j, 1m83, 96kg en 16cm met een fantasie waar ik een man of vrouw voor zoek. Ik hou er van om zo heel af en toe is een sexy wit jurkje aan te trekken met jarretellen, stockings en een string en zoek iemand die me in sexy outfit stevig wil neuken in allerlei posities. Ik zoek verder geen contact (kussen, strelen masseren,pijpen,...), afspreken in rendez-vous heppen, outfitje/condoom aan en neuken.  
gisteren
Thomas 40 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Lingerie lingerie
Wie is er nog gek op lingerie? Wat zou ik graag doen; lingerie passen, lingerie van je vrouw bekijken, mij laten pijpen als ik lingerie draag, je mag ook lingerie dragen van mijn vrouw, samen rukken.. Veel kan! Ik kan helaas niet ontvangen. Wie ben ik? Een vriendelijke, goeduitziende man van 38j  
gisteren
walter 59 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
samen naar fotos en filmpjes kijken van mijn dame
Hallo, iemand zin dit weekend, om naar de fotos en filmpjes van mijn vrouw te komen kijken? Ik kan ontvangen te nieuwpoort, hygiene en discretie zijn verzekerd. Ik draag graag lingerie voor jou. Veel kan en niets moet, is het motto. enkel reageren als je dit weekend kan aub. er kan afgesproken worden via telefoon. Graag een woordje uitleg van wie je bent, en eventueel een foto erbij is altijd antwoord. meerdere mannen kan ook voor mij. hopelijk tot ..... gr walter  
gisteren
Lingerie vrouw 59 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoek dominante geile 50+ die lingerie van mijn vrouw gebruikt om zijn pik mooi te maken
Ik zit klaar op mijn knieën. Je betast me overal. Ik pijp je. En dan trek je de string van mijn vrouw in stukken en spuit en plast er in Als je klaar bent gebruik je de lingerie om je pik mooi af te kuisen. Ik kan soms ontvangen  
Jozef 58 jaar Limburg - HASSELT
zaterdag ts 09 & 15 h ontv/ verpl ruime omg Hasselt, Genk, ...
vrouw is weg met vriendinnen Ben 1m68, 58 kg, 15*4, niet besneden. Een jonge + 18 j gast zou mooi zijn, of eens een groot geschapen, maar moet niet per sé. Soft sex.  
anton 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
bi zoekt lekkere bi vent met grote pik, mss later samen vrouw verwennen?
Ik ben een hetero met een met bi-kantje. 56 jaar, maar zie er wat jonger uit, blond, blauwe ogen af en te zin om lekkere grote pik heerlijk te pijpen, lekker met mijn tong een mooie eikel likken om tenlotte golven warm zaad in mijn mondje te voelen stromen. nog opwinderder als je vriendin/vrouw toekijkt... ik hoop dat ik niet te veeleisend bent, maar op zoek naar onbesneden, met lekkere grote ontblote eikel in erectie. ik werk overdag, dus ik kan alleen afspreken in de avond. ontvangen is een plus, en liefst mensen die vrij zijn en niks stiekem achter de rug van hun partner moeten doen. al wat reacties gehad maar nog niet mijn lievelingslul gevonden 181, 74 kg, 17 cm tot pijps!  

bi zoekt lekkere bi vent met grote pik, mss later samen vrouw verwennen?
S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dameslingerie en -slipjes
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10