Zoeken naar waar al dat zaad

Uw zoekactie voor waar al dat zaad leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

zuigerke 52 jaar Antwerpen - Mol
vrijdagvoormiddag spuitpik gezocht
Welke man wil gepijpt worden en kan me vrijdag voormiddag ontvangen in Retie mol of dessel om mijn zaadgeile bek vol te spuiten met zijn lekkere sperma????  
pol 56 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver 0478961928
vanavond of morgen overdag
nog iemand zin in wat zaad , heb er nog wel wat , ontvang enkel bij mij of cardate vlak in de buurt  
zaadgeil 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BJ Fuck
(nu 19u20) vandaag vanaf 19u20 tot 23u30 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar ?( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
Double suck 57 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Double suck
Gaykoppel 57 45 reg dendermonde lebbeke geile zuigteefjes zoeken gasten met volle ballen zaad die cumface nipleplay voetlover spanking en bottom bij klik geven Beartype hairy tatoos uniform klusjesman......max 50j stuur stats met foto aub, wij ontvangen!  
Spermasmoel 50 jaar Antwerpen - Deurne
Wie spuit anoniem mijn mond vol zaad?
Ik zit gemaskerd klaar om te pijpen en zaad te slikken. Ook volgespoten condooms zijn welkom. Sint Rochusstraat m, Deurne Zuid. Ook bereikbaar via Whatsapp en Telegram als je wil.  

Wie spuit anoniem mijn mond vol zaad?
Karel 59 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
zaadslet
s er iemand die deze avond nog de mogelijkheid heeft om langs te komen en mijn gezicht onder te spuiten met zijn warm zaad, mag ook met meerderen zijn. Je komt binnen, ik hurk neer, je rukt je af (misschien help ik wel een handje of een mondje) je spuit mijn gezicht onder en vertrekt weer. Omgeving Stoepe. tot 22.00. Wie maakt van mij een zaadslet? Kan ook ergens in openlucht.  
Jordy 47 jaar Limburg - Bilzen
Pijpen en spuiten
Wie laat er aan zijn eikel en ballen likken. Dan steek je hem in mijn mondje en ik pijp je lekker klaar. Ik verwacht je zaad in mijn gezicht of mondje  
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie zuig ik leeg?
Bij wie mag ik langskomen om een lekkere pijpbeurt te geven? Outdoor is ook mogelijk. Jijzelf blijft hierbij passief. Ik kom bij jou binnen, neem je lul vervolgens in mijn mondje en laat je heerlijk genieten tot je al je zaad in mijn mondje spuit. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Kan enkel verplaatsen. Een foto van je pijpmateriaal is een pluspunt.  
Bi 100% 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Ik 100% bi top op zoek naar man niet fake is die ook zeer proper is
Bi top slank blond 50j 1m60 pik 16.4 zeer hyg niet Roker Ik ontvang bij mij thuis ,Rukken pijpen ballen zuigen zaad op spuiten meer kan ook.  

Ik 100% bi top  op  zoek  naar  man  niet fake is   die ook zeer proper  is
Bram 23 jaar Antwerpen - Malle
Jonge kerel wil het sletje zijn in een blowbang
Dag heren! Ik ben Bram en ben een 23-jarig sletje. Ik fantaseer al even om deel te nemen aan een blowbang als het pijpsletje. Ik zou graag eens op de knieën gaan voor minstends 3 mannen die zich willen laten verwennen door mijn gewillig mondje! Ik zit naakt op de grond en dan komen de mannen rond mij staan. Dan bieden ze mij hun lekkere lullen aan en trek ik ze af en pijp ze! Terwijl wordt ik liefst ook verbaal vernederd en een vieze slet genoemd. Op het einde wordt dan al het heerlijk zaad op mijn gezicht of in mijn mondje gespoten! Zijn er heren die zich geroepen voel om deel te nemen? En nog belangrijker is er iemand die dit kan organiseren of die een locatie heeft/weet. Laat maar weten! Ik hoop op veel reacties en jullie lullen snel te mogen proeven! xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10