Zoeken naar wie kan ontvangen

Uw zoekactie voor wie kan ontvangen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijpsletje 39 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Pijpsletje (39) voor +50. Kan ontvangen/verplaatsen. Regio W-Vl, Westkust, Oostende, Veurne enz
Geen blabla en niet fake. Dit is een echte pijpslet die op de knieeën gaat waar je het wil en doet wat je wil. Pijpen, mooi zonder handen, deepthroat, keelneuken, rimmen, alles is mogelijk. Je kan de slet neuken (als je dat wil, moet niet) met condoom. Jij kan klaarkomen in de mond of diep in de keel, en het sletje zal alles proper inslikken, daarna gaat het sletje weg. Sletke is proper gewassen en getest (negatief). Geen blabla. Niet fake.  
alfons 63 jaar Limburg - Lommel
niet voor vandaag
wie zoekt oudere man om me oraal en anaal te ontmaagden en die kan ontvangen. Discretie, safe zijn en hygiëne worden gevraagd en geboden. Je moet kunnen ontvangen en niet te groot geschapen zijn. Je wilt meermaals klaarkomen bij een date. Je mag me puur gebruiken als je volledig safe bent.  
Geile bottom 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Zoek geile top voor vandaag na 17u
Hoi, mijn stats 46/180/86/16*4 openminded bottom zoek voor straks na 17u een geile top uit de regio zottegem - geraardsbergen - ronse. Jij kan ontvangen en hebt wel zin om een geil strak gespoeld kontje lang en diep te neuken. Starten natuurlijk met elkaar pijpen en tongen. Gewoon geile sex vol passie. Kan jij ontvangen stuur dan je stats door , ik hou wel ven groete kale lul mmmmmm. Mss tot straks.  
Bischierig 23 jaar Oost-Vlaanderen - Oosteeklo
Afspraakje?
Hallo is er iemand die misschien kan ontvangen op maandag 3/6? Ik ben eerder bottom. Verdere details stuur een mailtje.  
Jens 47 jaar Antwerpen - Lier
Hete man gezocht
Om lekker klaar te zuigen. Ik zet mijn warme natte lippen rond je bloedhete paal tot hij lekker spuit in mijn mond. Ik ben normaal gebouwd 1m84 81kg 17cm en zoek jongere gast normaal tot licht gebouwd. Ik kan ontvangen om je lekker te verwennen. Vergeet je leeftijd stats paalpic wensen niet mee te sturen.  
bi man 31 jaar Antwerpen - Berchem
biman zoekt
Hallo, ik 31j 75 173 17 normaal gebouwd,net uit een heterorelatie en even geen zin in vrouwen, vind het ook leuk iets met een man te doen af en toe, ik zoek iemand vast om lekker in het geheim plezier te hebben, ik ben graag bottom maar iemand dat versa top is zou ook wel fijn zijn, ik pijp graag en geniet er wel van onderdanig te zijn, ideaal woon jij in de buurt van Berchem (luchthaven) en ben je ongeveer van mijn leeftijd en like minded, mss tot straks? ik kan ontvangen  

biman zoekt
Tobi 51 jaar Limburg - Sint-Truiden
Soft bi
Iemand die nu kan ontvangen omgeving st Truiden voor soft, groetjes  
riky 58 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Bottom zoekt
Mannelijke niet slanke bottom,wil uw neukslet zijn.Ik zoek iemand die regelmatig zin heeft om te neuken.Ik hoor en voel u graag diep spuiten.Kan ontvangen,zelf een (kinky)voorstel?Laat het zeker weten. Kan ook ontvangen met blinddoek aan.  
Jurgen 46 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Zuigen en zaad slikken
Ik zoek liefst een oudere man om op regelmatige tijdstippen te mogen zuigen, meer kan en mag ook, ik kan ontvangen en verplaatsen, graag reageren met stats en foto van je pik, voor meer info mail me.  
Geile jongen 34 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Wil groote lul zuigen
Wie zin om eens af te spreken vandaag samen geil komen we zien eel als het klikt lekker pijpen wil ng ewns iemand safe neuken was zalig enkele dagen geleden ergens buitendate of iemand die kan ontvangen nu efkes fiets ritje maken ergen mij afrukken langs kanaal of bos blauwhuis izegem  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10