Zoeken naar wie pijpt

Uw zoekactie voor wie pijpt leverde 65 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
discreet 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek pijpdate voor vanavond rond 20h-21h. bij mij.
ik zoek voor straks rond 20h-21H bij mij thuis een sofdate met pijpen (geen kussen, geen anaal). ik ontvang je in alle rust en privacy. ik ben zeer gesteld op hygiëne, ik ben intiem fris gewassen en intiem geschoren. jij ook hygiënisch. jij pijpt mij en ik blijf passief OFWEL wederzijds pijpen. niet later dan 21H. 44 174 88 16 niet besneden, soa-vrij.  
gisteren
Peter 57 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
wie pijpt me klaar vòor 15.00u
Welke man/dame/koppel kan me vandaag tot 15u lekker laten genieten van pijpen, edgen, cumcontole. Meer kan ook als jullie dat willen. Alles is bespreekbaar. Ikzelf 57/185/91 en 16 echte cm. Hygiëne en discretie zijn heel belangrijk. Mogelijk: vandaag tot 13u, maandag 1 juli van 08.30 tot 16.30 uur en dinsdag van 11.00 tot 16.00 uur.  
dirk onbehaard 52 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
zoek geile pijp senior+60
ik zeer onbehaard en niet roker zoek geile pijp senior mag ook +70jaar zijn die graag pik pijpt toto einde en graag zaad slikt in regio  

zoek geile pijp senior+60
Top 22 jaar Antwerpen - Geel
Bottom onder 30 jaar
Ik ben een slanke jong die zou graag iets nieuw willen proberen! Ik zoek iemand die graag pijpt en misschien iets meer, ik kan vanavond ontvangen en liefst reactie met foto aub!  
jos 60 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
pijper gezocht
wie speelt , likt , zuigt , pijpt , rimt en slikt zeer graag op een 15x5 geschoren en gewassen pick  
Piijper 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Broek af en zuigen
Wie trek men short uit en pijpt me, ik pijp jou ook .. Kan outdoor of als je me kan ontvangen. verzorgd zijn is een must ouderdom speelt geen rol.  
Flip 49 jaar West-Vlaanderen - Lendelede
Man zoek 70 plus
Verzorgde man niet roker geen tatoeages rustig type Zoek oudere man plus 70 jaar die graag pijpt en kan ontvangen hygiëne en discretie verzekerd regio Kortrijk  

Man zoek 70 plus
Jan 34 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Pjjpdate
Hallo, ik moet deze ochtend naar luchthaven oostende. Is er iemand rond 05u 05u30 diz in de omgeving een cardate wil doen? Ik blijf passizf, jij pijpt me. 1m87 80 kg mooi gerief en intiem geschoren.  
didier 46 jaar West-Vlaanderen - De Panne
senioren gezocht
wie komt op woensdag 12 om zich te laten pijpen? meer staat ook op het programma naargelang uw wensen. pijper 48 178 115 pijpt de aanwezige senioren en laat met kontje spelen... wie komt?  
Bart 43 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Plezier in het bos!
Wie heeft er zin om deze middag wat plezier te beleven in het bos? Man of vrouw om het even. Koppel kan ook. Ik ben man van 43 jaar. Sportief, geschoten en hygiënisch en heel discreet. Op zoek naar een man die me pijpt of een vrouw die net als ik heel geil staat en houdt van spanning, tongkussen en doggy in het bos. Ik weet een perfecte plaats, wie staat geil en wil het ritme van de week doorbreken? Deze middag, leuke middagpauze. Wie o wie hoor ik. 😊  
  1   2   3   4   5   6   7