Zoeken naar wij houden

Uw zoekactie voor wij houden leverde 29 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

serieus 54 jaar Limburg - Borgloon
Fuckbuddy
Ben opzoek naar een fuckbuddy vast. Moet houden van puur natuur pijpen en geneukt te worden.Glad geschoren zijn en geen baard of snor hebben.iemand die zijn gevoelens uit en toont. Ben je zo iemand en heb je intresse ,graag reactie met foto. Geen foto is geen reactie.Dit is voor mensen met serieuze bedoelingen.Kan afgesproken worden voor een gesprek daarna zijn we wel.  
gisteren
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
WIE KOMT MIJ EENS GEZELSCHAP HOUDEN
Welke jonge verwijfde man of travestie 20j-40j wil mij wat gezelschap houden, iets drinken, praten over alles en zien dan wel...!  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Koppel op zoek naar openminded good looking hetero...
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels (-42j), met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Koppel op zoek naar openminded good looking hetero...
Slaaf j 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Semi ervaren slaaf zoekt spel.
Dag beste en hopelijk dominante lezer. Hier een slaaf van 24j al vaker met Meesters afgesproken. Mijn stats zijn 1m76 76kg 17*6. Ik ben een lust slaafje die graag naakt bekeken word of mee gespeeld resent geleerd dat naakt moeten sporten heel leuk is dus wil dit zeker verder verkennen. Pijpen en neuken is bespreekbaar. Hou zelf heel hard van een goede lange milking/edging sessie. Naakt huishouden doen met edging als korte of lange pauze hoe u dat wenst. Indien u dit leest en intresse heeft in mij hoor ik graag van u en wat u met me zou willen doen. Hopelijk tot snel.  
Lustforlife 60 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Bestaan ze nog.......?
De echte zaad en plassletjes, maw zij die ervan houden om het in het mondje te krijgen zowel zaad als plas, al of niet slikken bepaal jezelf, eventueel neuk ik tussendoor je gespoelde kontje om toch uiteindelijk in je mondje te spuiten, geen ellenlange date maar eerder kort en bondig, geen gezoen of geknuffel hier maar direct actie.U bent slank tot normaal gebouwd, geen baard of snor, u bent vrij vanavond en kan en wil zich verplaatsen, indien niet te ver eventueel buitendate, graag reactie met uw stats en foto, mag onherkenbaar.Ik zelf ben slank gebouwd, intiem geschoren, normaal geschapen, lees pas vanaf 20h00 mijn mails.....ben eens benieuwd. Met natte geile groeten.  
Davy 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Morgenochtend mond en kont beschikbaar in het gentse
Morgenochtend breng ik iemand nr gent en rond 8u ben ik vrij en zou het leuk vinden indien er een leuke man mij kan ontvangen voor een ongedwongen sexdate. Wat kan er .... bijna alles heb een strak kontje en een pijpmondje waarin je mag klaarkomen . Mijn stats 50 j m 88 85vkg 17 x4.5 cm . Graag discreet kunnen ontvangen regio gent. Heb glijmiddel en indien nodig poppers . Hygiene vind ik belangrijk , ik ben soa vrij en wil het zo houden. Mijn kontje zal gespoeld zijn . Hopelijk tot morgen  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels, met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven afspreken om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
Jean Claude 65 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Wij zoeken trio
Hallo, wij zijn van Wevelgem, ik ben 65j m86 90kg licht behaard kort hoofdhaar intiem geschoren 18/4 cm versa…..mijn vriend 59j m75 59kg niet behaard intiem getrimd 18/4 bottom ….. wij ontvangen , hebben speelruimte op zolder met een swing matras , Poppers condooms glijmiddel en speeltjes …. We houden wel van netheid en plezier Mvg  
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
WELKE VERWIJFDE JONGE MAN KOMT MIJ EENS GEZELSCHAP HOUDEN
Zoek een verwijfde jonge man 20j-40j die mij eens gezelschap komt houden! Geen snor, baard, weinig of niet behaard! Mag ook houden van nylons, panty!! Voor wat te komen praten over alles, kan je bekeuren, aanraken! Jij moet niets doen! Wens GEEN FAKERS!  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Avontuurlijk koppel zoekt bicurieuze sportieve discrete maat
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero door het leven gaat, dat ook uitstraalt, en tegelijk toch zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels, met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven afspreken om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Avontuurlijk koppel zoekt bicurieuze sportieve discrete maat
  1   2   3