Zoeken naar wij wie weet

Uw zoekactie voor wij wie weet leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bibi 58 jaar Limburg - HASSELT
Trio of meer
Hoi. Nog maar eens proberen. 58/163/61 kgversa meer top. Zoek koppel of meerdere. Die ook elkaar willen verwennen. Zou graag eens meedoen. Kan niet ontvangen . Wie weet . Geen feakers aub  
gisteren
Louis 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Onervaren
Je komt discreet binnen en legt je klaar op bed. Ik kleed je beetje bij beetje uit terwijl jij wat zenuwachtig bent en niet goed weet hoe je te gedragen. Eenmaal uitgekleed begin ik je zachtjes te masseren, de focus gaat meer en meer naar je billen en je kontje. Als je eenmaal ontspannen bent begin ik je kontje sensueel te rimmen terwijl jij alsmaar geiler wordt en verlangt naar meer. Dan ben je er klaar voor en kom ik zachtjes op je liggen, doe condoom aan en duw met genoeg glijmiddel beetje bij beetje men lul in je kontje.Ik neuk eerst zachtjes met tipje van men eikel en dan alsmaar beetje dieper tot hij er volledig inzit. Dan begin ik je zachtjes te neuken terwijl jij ten volle geniet van iedere stoot in je kontje. Zo gaan we door tot ik stevig klaarspuit in condoom. We kunnen dit doen in alle discretie, zonder dat je je voor eender wat moet schamen, ik zorg er wel voor dat jij gewoon geniet. Ik ben 38, gespierde gast uit Leuven met hetero uiterlijk en 100% discreet. Jij -30  
kris 52 jaar Antwerpen - Berchem
Pantyslet
Op zoek naar een bullebak (50+) die van wanten weet. Alles is bespreekbaar maar zeker geen soft gedoe. Hygiëne is een must. Reageren met foto. Kan ontvangen en verplaatsen.  

Pantyslet
gisteren
verlangen 47 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
de stap naar bare
Vroeger had ik een vaste top, hij mocht me bare nemen, we vertrouwden elkaar. Ik moet toegeven dat ik enorm naar die intimiteit verlang, ook al weet ik dat het opletten is voor soa's. Graag zou ik daarom afspreken met een top, graag ook voor vaker, die net als ikzelf soavrij is. We kunnen dan samen genieten van het intiemste wat twee mannen elkaar kunnen bieden... Ja, ik verlang dus naar die pure stoten en zaad in mijn gaatje... Ik kan dit weekend ontvangen en ben struiser. Hopelijk houd je even vol of kan je 2 keer spuiten? Stel je kort voor aub. Ik ga ook om een bewijs van prep of een recente test vragen, dus houd daar wat rekening mee voordat de reacties van één zin komen ;-) Hopelijk vind ik iemand betrouwbaar, zodat we samen van die stoute maar oh zo lekkere seks kunnen genieten.  
joketravje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
u laten pijpen door travje
wie zin voor deze middag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

u laten pijpen door travje
gisteren
Vens 53 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Zondagmorgen naar de bakker
Welke man kan zondagmorgen ontvangen om 9u. Ik ga naar de bakker . Jij maakt koffie en ik breng een koffie koekje mee . Én we drinken en eten het samen naakt op . Wie weet proeven we nog van elkaar . Zijn er nog eerlijke mannen die dat willen doen  
gisteren
Diel 70 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
tw i nk
Ben 70-er, hetero, single, discreet, betrouwbaar. Maar ik wil toch graag eens zo'n beginnende slanke tw i nk met dunne lange piet als speelgoed meemaken... >Maar ken mijn weg niet in die mannenwereld. Wie kan mij de juiste richting aangeven, of weet waar ik moet zijn. 100% x 100 discretie en vertrouwen gegeven en gevraagd. Regio Gent.  
Nico 53 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
Iemand die weet hoe hij mij moet aanpakken
Ik zoek een man die KAN ONTVANGEN om zaterdag of zondagmorgen om 9u Én iemand die weet hoe je een onervaren man kan verwennen. Ben benieuwd ik weet moeilijk te vinden deze omgeving . Wie wil mij lekker verwennen en verplicht mij jou voor mijn eerste keer jou te pijpen en je kontje likken  
Bi boy 21 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi boy zoekt daddy
Hey iedereen Ben op zoek naar een vaste daddy om af en toe eens samen wat stoom mee af te laten, gewoon af en toe is goed met mekaar vrijen.. ikzelf ben bi, sportief en slank. Heb een paal van 19x5 en wel niet veel ervaring, vooral met dildo’s:) zoek dan ook geen allesneuker maar iemand safe. Bi schierige hetero daddy’s ook zeker welkom. Heb een lekker kontje in de aanbieding… en wie weet..  
Pieter 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Duo zoekt feestje
Mijn daddy bear wil voor mij graag een naaktfeestje houden. Tot nu toe zijn we al met 3 (misschien 4) maar er kan nog altijd iemand bij. Het feestje gaat door begin juli in Antwerpen maar ervoor wil ik graag al met jou afspreken (in het Mechelse of bij jou). Wie ben ik? Wel ik ben een 34 jarige kerel met een klein buikje onbehaard. Zoals ik al gemeld heb, is mijn daddy een echte bear (dus ouder dan mij, met buik en goed behaard). De 3de die komt is iets jonger dan mij en een behaarde kerel met een buikje eveneens. Enkel reacties met foto('s) zullen beantwoord worden. Wie weet mag jij ons wel komen vervoegen.  

Duo zoekt feestje
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10