Zoeken naar willen

Uw zoekactie voor willen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Heet 32 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Wie wil evt ……
hey welke kerel zou mijne lul is lekker discreet willen pijpen evt wederzijds en ziet dat wel zitten mag je reageren met een foto van je lul liefst iemand jonger dan mij of rond dezelfde leeftijd ik ben 32 van Hoogstraten en iemand uit de omgeving discreet zou leuk zijn is dat hier nog te vinden een deftige real kerel ????  

Wie wil evt ……
Wim 59 jaar Antwerpen - Kalmthout
Zoek geile senior met echte XXL lul
Heb 2 weken geleden een hete senior van 63j zijn grote lul klaargepijpt en heb daar enorm genoten en wil dit nog is doen dus als er hier mannen zijn(+55j) die een grote lul in hun broek hebben zitten en graag gepijpt willen worden reageer dan snel en ik haal je lul uit je slip en pijp hem klaar.  
Hello 33 jaar Limburg - Bree
M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
Hi, ik ben altijd top geweest maar zou graag eens geneukt willen worden als je een niet al te grote pik hebt. M'n stats 33j 1m80 68kg besneden en geschoren kontje. Als je een berichtje stuurt, stuur je stats dan ook door aub.  

M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Geile bottom ontvangt leuke topgasten die willen neuken
Graag ontvang ik gasten die zin hebben om een geil kontje te verwennen en te neuken na een goede pijpbeurt. Ben zelf een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een geil kontje. Zin, laat van je horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde centrum.  

Geile bottom ontvangt leuke topgasten die willen neuken
gisteren
steve 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
ik pijp nog
poging weet ik al niet meer met al die fakers. ik hetro zoek man,mannen die nog willen spuiten ontvang enkel op den dam antwerpen noord 2060 Ik antwoord steeds terug niet te veel bla bla enkel durvers  
gisteren
Maagd 43 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek oudere onervaren top
Ik val op oudere mannen en zou graag een vaste sex vriend willen die regelmatig met mij wil vrijen. Ook tongkussen. Jij liefst top en onbesneden. Ik wil dan geneukt worden. Ik pijp graag en wordt graag betast. Spelen met dildo. Eventueel een koppel dat een extra vaste bottom zoekt?  
gisteren
Jayden 28 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Gast zoekt daddy te kortrijk!
Hoi ben in kortrijk welke daddy zou me graag willen zuigen? Voor de liefhebbers spuit ik best behoorlijk ook veel :-) Ik zoek voor nu Zolang de adv hier online staat ben ik nog op zoek Gelieve dat je kan ontvangen niet ver van het station of van de markt Welke daddy kan ontvangen? Geen constante heen en weer gemails x  
gisteren
DME 31 jaar Antwerpen - Edegem
Dikke Bot voor tops
Ben opzoek naar Tops die mij eens goed willen neuken, zonder veel boe of ba , ben dik en klein geschapen, behaard, hygiene en discretie is belangrijk  
Geile straight 30 jaar Limburg - Opglabbeek
Geil voor lekkere lullen
Ik ben een man van 30 jaar. Status zijn 192,79,17. Hetero, maar ik word helemaal van geil van een lekkere lul. Daarom zou ik graag eens willen pijpen. Maar ik zou ook gepijpt willen worden. Wie ziet dit zitten? Liefst rond mijn leeftijd. Max 35.  

Geil voor lekkere lullen
Maagdje 42 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Wie wil...
Bischierige man (42/174/89/16-4,geen bbs, intiem geschoren) heeft een mooi verzorgd paaltje met een maagdelijk nauw sterretje. Wat zou jij met ditalles willen doen? Hygiëne belangrijk. Kan verplaatsen.  

Wie wil...
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10