Zoeken naar zachte hand

Uw zoekactie voor zachte hand leverde 33 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

oom 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
neefje gezocht (18-29)
Ik ben de lieve oom die vele jaren hard aan het werk was in ver weg. Nu ben ik terug en sta te kijken van hoe volwassen je geworden bent. Dat wil ik ook van nabij onderzoeken. Ik nodig je uit je jeans los te ritsen en ben meteen onder de indruk van de dikke bobbel in je slipje. Je hebt er geen bezwaar tegen dat ik die betast, wat ik kan merken onder mijn hand, die meer en meer gevuld raakt met jouw opwinding. Ik vraag je je slipje uit te doen en verzoek je hetzelfde te doen bij je oom: je trekt de elastiek over mijn krachtige erectie en mijn kaarsrechte penis slaat met een klap tegen mijn onderbuik. Je kijkt met grote ogen. Nu wil ik dat neefje helemaal uit de kleren gaat. Wat een jonge schoonheid! Ik kan nauwelijks wachten om de gevoelige plekjes van je lijf (tepeltjes, kontje, balletjes, toompje) te ontdekken en je met zachte maar zekere hand erotisch genot te geven. Ik: zoals je ziet op de foto (1m78, 65kg) en lichtjes dominant. Jij: 18-29j, twink-type en lichtjes onderdanig.  

neefje gezocht (18-29)
lovebi 52 jaar Limburg - As
Zoek voor nu lekkere zachte lik en zuigdate!!!
Hey! Ben voor nu op zoek naar een bi of gay man voor zachte sensuele streel, lik en zuigdate! Wil pijpen en gepijpt worden...laten we in mekaars mondje spuiten.... Ben 52j bi man uit de buurt van Genk. Stuur een foto mee van je harde pik aub! Tot dadelijk??  

Zoek voor nu lekkere zachte lik en zuigdate!!!
Slutbud 36 jaar West-Vlaanderen - Poperinge
Massage
Wie streelt men gaatje met zachte olie en vingerd me met zoveel mogelijk vingers en rimmen uiteraard ook  

Massage
slanke man 47 jaar Limburg - Wilderen
erotische massage gezocht
Ik zou eens graag een erotische massage krijgen van een man met zachte handen, waarbij ik mijn lichaam overgeef aan jou. Ik ben slank gebouwd, licht behaard en kleiner geschapen. Ik zoek iemand die hiervoor kan ontvangen, bv door de week overdag of bv een zat avond. Als deze advertentie je aanspreekt, en als je ouder bent dan ikzelf, geef dan je stats en zeker je woonplaats aangezien ik verplaats.  

erotische massage gezocht
Tom 43 jaar Oost-Vlaanderen - Zwijnaarde
Samen genieten
Ik 172 68 43 , zoek top , een lieve zachte man om te genieten van elkaars lichaam , liefst behaard leeftijd geen belang  
Tom 43 jaar Oost-Vlaanderen - Zwijnaarde
Genieten
Ik zoek top om morgen vanaf 12 u te genieten van een lieve zachte warme man ik 43 172 68 , elkaar regelmatig verwennen  
Jij kiest 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Eerste zachte ervaring gezocht
Hallo, ik ben een 35 jarige crossdresser. Eerst en vooral ben ik op zoek naar een naam, jij geeft me 5 suggesties, ik kies. Ik ben ook op zoek naar een eerste zachte ervaring met iemand tussen 20 en 45, liefst iemand die ook graag spulletjes past en samen als zusjes wilt experimenteren maar hoeft niet. Als je een zachte man bent wil ik ook mss graag mijn maagdelijke mondje en bolle kontje (ook maagdelijke) zachtjes laten verwennen. Wie stuurt me snel? Geen ervaring dus iemand begripvol voor m'n eerste keer x  

Eerste zachte ervaring gezocht
12 dagen
verdwaalde hand 65 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
zachte man verwend je harde in je broek
wie laat zich eens lekker bevredigen ik ben soft verwenner  
12 dagen
Jan 18 jaar Antwerpen - Wilrijk
nieuwsgierige jonge gast
Wie wil zich laten pijpen door deze onervaren, jonge, gast. Liefst discreet en iemand met zachte aanpak. Eerste ervaring, ik kan niet ontvangen  
13 dagen
Bi man 54 jaar Antwerpen - Herentals
Zoek gay koppel of 2 vrienden
Om is lekker mee te vrijen. Tongen, likken, rimmen, pijpen, neuken,... Zachte seks met drie of meer. Ik kan best op maandagavond vanaf 18u. Ik ben gehuwd vandaar de beperkte tijd. Ik ben 1m90 en normaal gebouwd. 18cm intiem kaal. Stoppelbaard en zeer verzorgd. Wie kan mij helpen om dit is beleven?  
  1   2   3   4