Zoeken naar zaterdag sint

Uw zoekactie voor zaterdag sint leverde 43 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

anoniem 25 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie pijp ik geblinddoekt
Wie zuig ik zaterdagavond geblinddoekt? Mijn fantasie is geblinddoekt een mooigeschapen penis leegzuigen. Ik kan goed pijpen. Zeer discreet. Jij mag hetero/ bi zijn.  
Botje 34 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Date
Morgen nacht rond 4u (zaterdag op zondag) moet ik iemand afzetten aan de luchthaven in zaventem, bij wie kan ik erna langskomen voor wat spanning? Ben onderdanig bottom type veel kan en mag leeftijd en afkomst zijn niet zo belangrijk voor mij. Ben 34jaar 1m78 88kg  
mark 55 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
wie waar?
deze onderdanige, onbehaarde chubby zou eens graag eerst flink gespankt worden en daarna geneukt worden zonder genade.... Kan me op zaterdag verplaatsen in de regio Aalst, mag ook ergens outdoor zijn. Hygiene en discretie gevraagd en geboden. Geen taboes, eerlijke advertentie!  

wie waar?
nieuw 65 jaar West-Vlaanderen - Oostende
vanaf 1 juli 4 dagen in de week in Oostende
ben een mannelijke top en op zoek naar vrienden en/of sexdate met bottom uit Oostende ik ben in Oostende van zaterdag tot dinsdag iedere week vanaf 1 juli  
2 bottoms 49 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
Trio of meer
Wij zijn 2 bi bottoms 50 182 80 17 en 48 199 109 17. Wij willen op een zaterdagnamiddag op een kamer tops ontvangen die ons komen safe afneuken. Tops die interesse hebben, laat maar weten.graag ook stats en foto pik.  

Trio of meer
Bi bottom 43 jaar Antwerpen - Westerlo
Voor zaterdag namiddag 15/6
Voor wie ga op mijn knietjes om je leeg Te zuigen? Ik slik (groot geschapen zeer welkom) Of een ander voorstel ik hoor het graag. Ik ontvang niet en verplaats enkel in de buurt  

Voor zaterdag namiddag 15/6
gisteren
Joris 34 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Cardate, pijpdate langd e40?
Zaterdagvoormiddag ben ik in zaventem om iemand naar de luchthaven te brengen. Ik kan dus vanaf 04u30 ergens stoppen op gepijpt te worden. Dit langs de e40, liefst dichtbij de snelweg. Aalst, gent, erpe mere, wetteren, ternat,... Eindstop is in ingelmunster. Dus waregem, izegem, is ook goed.. Ik zoek een snelle cardate waar ik gepijpt en/of gerimd word. Ik ben 1m87 en weeg 80 kg. Heb schoon gerief en ben hygiënisch.  
Eddy 51 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke 0473717306
Opzoek naar seksmaat
Ben opzoek naar seksmaat voor wekelijks real seks. Ik zoek GEEN relatie, maar enkel de seks. Zelf ben ik 100% bottom (niet verwijft van uiterlijk) en single. Ik zoek iemand die 100% TOP is en graag neukt. Ik kan perfect afspreken en ontvangen op vrijdagavond na 18u tot ? en de zaterdag vanaf 12u tot ? Dus jij interesse wekelijks of toch regelmatig af te spreken om te neuken dan schrijf jij mij maar eens aan. Langdurig neuken of meerdere keren neuken is zeker mogelijk. Bare seks is bespreekbaar bij vast persoon. Gsm nr. is enkel sms en WhatsApp is enkel tekst of... Hou daar rekening mee. En hou rekening met de contact uren en dagen.  

Opzoek naar seksmaat
Koen 43 jaar Antwerpen - Stabroek
Zaterdag 18u
Pijpdate gezocht, wederzijds. Ik verplaats. Noorden van Antwerpen: Stabroek, BeZaLi, Ekeren etc. Geen buiten- of cardate. Ik: 178,85,15. Weinig behaard, intiem getrimd. Graag foto.  

Zaterdag 18u
Ikke bottom 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Ben opzoek naar groepje
Geile mannen (top) die op regelmatige basis willen afspreken voor geile sex. Alles kan en mag met het nodige respect. Ikzelf ben een openminded bottom gast en zoek dus al een tijdje leuke geile top of versa mannen om samen een whatsapp groepje te starten en regelmatig real af te spreken. Kan zelf wel niet ontvangen dus als er 1 iemand bij is die dit wel kan is dat super. Dates zouden liefst doorgaan op een vrijdag avond of zaterdag/zondag overdag. En dit in een straal van 30km rond zottegem. Pijpen, tongen, rimmen, neuken (ook bare) is mogelijk. Meer bespreekbaar. Ik stel me op als een echt bottom lust sletje en zaad mag in mond en kont terecht komen. Size van speeltjes liefst 15cm en groter en liefst mooi geschoren. Welke geile heren hebben er zin? Mijn stats 46/180/86/16*4 lul en bellen geschorens. Laat wat van je horen en dan zien we of we een geil groepje kunnen samen stellen Ps er is al 1 top en 1 extra bottom. We zoeken dus enkel nog geile top mannen.  
  1   2   3   4   5