Zoeken naar zen

Uw zoekactie voor zen leverde 21 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Geile Bottomgast ontvangt deze namiddag en vanavond
Graag ontvang ik deze namiddag en vanavond gasten die zin hebben om elkaar op te geilen, pijpen en daar ik een Bottomgast ben wordt mijn kontje graag gevingerd en op zen doggy's geneukt. Zelf ben ik een singel Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een geil kontje dat veel aankan. Zin, laat van jou horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde centrum.  

Geile Bottomgast ontvangt deze namiddag en vanavond
gisteren
Wout 33 jaar Antwerpen - Geel
Welke hetero/bi man wil zen fantasie eens werkelijkheid zien worden?
Hoi iedereen,fijne zaterdagavond alvast! Ik ben een prille dertiger die een tijdje geleden dacht van "gho ik kom uit een hetero relatie maar wil meer ontdekken" heb hier een advertentie geplaatst met de vraag naar een (h)eerlijke man (liefst ook in ontdekkingsfase),die openstond om samen te ontdekken. Er reageerde een toffe dertiger waarvan de vrouw een weekendje weg was...en dat ik langs kon komen. Eens daar aangekomen was het eerst wel even onwennig maar na wat te drinken zat de feeling goed. Na overleg heb ik hem zijn eerste massage (met happy end)door een man gegeven...het was zalig,we hebben afgesproken om het in de toekomst nog eens over te doen. Maar zou wel een tijdje duren tot de mogelijkheid zich nog eens voor zou doen. Maar om nu een half jaartje te wachten vind ik dan ook weer lang,daarom deze advertentie, hopelijk reageert er gewoon 1 toffe gast,mss in dezelfde situatie! Graag reageren met volledige stats en regio moest je u aangesproken voelen. Groetjes Wout  
Pascal 45 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Wil vandaag mijn kontje laten verwennen en neuken
Graag ontvang ik gasten die zin hebben om een verzorgd kontje te verwennen en op zen doggy's te neuken. Ben een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een verzorgd kontje dat graag goed genomen wordt. Zin laat van je horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde. Ik ontvang vanaf 14u.  

Wil vandaag mijn kontje laten verwennen en neuken
astra 57 jaar Antwerpen - Olen
lieve zachte man
dit is wat ik zoek voor 1 van de komende dagen geen man die het in zen hoofd haalt ( zoals velen ) om mij even te laten pijpen en zich dan zo snel mogelijk leegneukt op me om maar gespoten te hebben en me wegstuurd zodat ik met zin blijf zitten nee ikzoek een lieve zachte man die zen tijd wil nemen en geeft eentje die open staat voor ultieme genot dus geen vluggertjes en gesmos ik ben bottom dus veel kan en mag ik sta open voor veel trio mag ook ben jij de juiste man mail me dan met stats en foto kusjes xxxx  

lieve zachte man
BESTE ZUIGER 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
GOEDE ZUIGER EN MEER
IK NETTE MAN VAN LEUVEN ONTVANG JE VOOR ZEN GOEDE PIJPBEURT EN EVT MAG JE MEER,BEN JIJ EEN ECHTE MAN MET ZIN OM DIT TE ERVAREN EN VOORAL NIET FAKE BENT DAN BEN JE WELKOM……JIJ MAX 50 JAAR  
Eerste keer 28 jaar Antwerpen - Schoten
Gebonden man zoekt eerste keer
Ik ben een gebonden man 28j, 1m70, 70kg, die voor 't eerst een keer geneukt wilt worden. Ik ben enkel ervaring met pijpen en een dildo in men kontje maar wil eens (safe) het echte ding (begin juli). Ik zoek iemand die kan ontvangen (liefst bi) en die zen tijd neemt om eerst elkaar online te leren kennen. Fantasieën, ervaringen, foto's... delen via mail of discord voordat we de stap zetten naar afspreken en meer te doen. Ik ben niet vrouwelijk dus als je dat zoekt, sorry. Stel jezelf effe voor (leeftijd, ervaring, locatie, fantasie...) en we zien wel wat er van komt.  

Gebonden man zoekt eerste keer
Pascal 45 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Sex graag en laat mij graag neuken
Gasten met zin in de broek, zin in een goede pijpbeurt en neuk je daarna mijn geil kontje op zen doggy's dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde centrum. Ben zelf een Bottomgast van 45 met een goed pijpmondje en een verzorgd kontje dat graag goed genomen wordt. Poppers zijn hier ook aanwezig. Zin, geef maar een seintje.  

Sex graag en laat mij graag neuken
Pascal 45 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Geile bottom ontvangt leuke topgasten die willen neuken
Graag ontvang ik deze namiddag gasten die zin hebben in een potje mannensex elkaar opgeilen tongen pijpen, mijn kontje wordt graag gevingerd en op zen doggy's genomen. Zelf ben ik een Bottomgast van 45 verzorgd met een goed pijpmondje en een geil kontje. Zin, stuur je stats door dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde centrum.  

Geile bottom ontvangt leuke topgasten die willen neuken
Boyke 48 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Goed lezen
Al eens aan het uit kijken voor morgen namiddag welke man kan mij iets vollere hetero man ontvangen en mag ik eens zen sletje spelen zou als volgt zijn je ontvangt me naakt op bed zetel of zo ik lik je volledige paal daarna wip ik je genadeloos klaar ook kan als je enkel gepijpt wilt worden je doet open in kamerjas of handdoek om je heen eens binnen bied je mij je lul aan en zuig ik je af ander scenario ook mogelijk en liefst nie te ver van hulste xx  
Me. 59 jaar Limburg - As
voor morgen
morgen vanaf 14 uur kan ik ontvangen en zoek een slanke en intiem kale man die zich gewillig in zen kruis laat betasten, waarna ik zen broek tot op de enkels trek en hem pijp tot het eind met slikken. nadien zuig en lik ik je proper, broek aan en je vertrekt. bij interesse stuur je volledige stats en foto van je stijve en ballen, al de rest word niet beantwoord.  

voor morgen
  1   2   3