Zoeken naar zitten

Uw zoekactie voor zitten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
WilZaad 38 jaar Vlaams-Brabant - Halle 0495625039
Wie wil snelle spannende pijpdate?
Ik zoek iemand die het ziet zitten om zich snel te laten leegzuigen bij mij op mijn terras. Ouder welkom! Enkel via sms aub. Nu vanavond nog!  
gisteren
Sit on my face 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Facesitting spuiten plassen enz
Zoek een man die met zijn kont op mijn gezicht komt zitten en zich stijf rukt terwijl ik mijn tong tot diep tussen zijn billen steek en zijn kontgeur kan opsnuiven Dan kom je jezelf boven mijn gezicht afrukken en mij dwingen je pik eikel en ballen te likken .je klets met jé pik in mijn face en gebruikt mijn gezicht als dump voor je warm sperma ...voor de wat perverse liefhebbers mag je ook op mij plassen spuwen en mag je ook ongewassen zijn . Liefst verplaatsen of outdoor. Mits discreet kan ik ook eventueel ontvangen  
Geile straight 30 jaar Limburg - Opglabbeek
Geil voor lekkere lullen
Ik ben een man van 30 jaar. Status zijn 192,79,17. Hetero, maar ik word helemaal van geil van een lekkere lul. Daarom zou ik graag eens willen pijpen. Maar ik zou ook gepijpt willen worden. Wie ziet dit zitten? Liefst rond mijn leeftijd. Max 35.  

Geil voor lekkere lullen
bottom 33 jaar Antwerpen - Geel
Bottom zkt groot geschapen TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor deze voormiddag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 32y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt groot geschapen TOP
Bert 40 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke geile top ontvangt nu voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Pijpgeil sletje 40j, 1m73, 67kg, onbehaard inclusief nauw kontje wil vandaag een (of meerdere) lekkere pik(ken) afzuigen en als het klikt op je flinke paal komen zitten om lekker afgeneukt te worden. Ben jij sportief, max 45j en kan je ontvangen, geef me snel een seintje. Outdoor/group/poppers enz kan ook.  

Welke geile top ontvangt nu voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
gisteren
marc 46 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Lekkere lading gezocht
ik zoek een geile man die voor mij een lekkere lading heeft klaar zitten, ik verwen jou harde paal met handen, lippen en tong om zo die lading eruit te krijgen....ergens iemand nog iets op voorraad?  
pijperke 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
wie heeft zin ? GEEN FAKE AUB!!! ben benieuwd
Waar zijn die groot geschapen mannen die nu leeg willen? Ik ben onderdanige pijpslet,ik ga naakt op de knieën zitten ,jij staat voor mij en ik ruk en pijp tot je spuit...... heftige spuiters ook welkom, leeftijd geen belang.....mag ook 2 of meerdere zijn ...laat voorstel maar horen  
Jarne 41 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Truckdate
Welke gay of bi ziet een truckdate zitten met hetero (40/173/79/15/5) Ik laat me overal betasten, zuigen, rukken en mss vingeren ook mogelijk. Voor nu omgeving Geraardsbergen. Grtz  

Truckdate
Zoekt 32 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Discreet…….
hey hoi welke discrete kerel van max 45 jaar wil mij is goed af pijpen en aan mijne eikel likken ??? En evt wederzijds contact zie je dat ook zitten reageren met een foto van je lul liefste ook ik ben 32 van Hoogstraten dus kerels uit de Kempen omgeving voor discreet plezier ik hoor u super graag komaan wie hangt er straks aan mijne piet en ik misschien aan de jouwe  

Discreet…….
Beginnende cd 38 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Massage in bikini
Iemand die het scenario zoals op onderstaande foto ziet zitten? Jij ontvangt me morgen 27/05 overdag om een massage te geven. Ik kleed me uit, leg me klaar en dan zie je mijn bikini. Wat zou je doen?  

Massage in bikini
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10