Zoeken naar zoekt een

Uw zoekactie voor zoekt een leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Machelen
date papa zoekt zoon
Hoi! Ik ben luc 58.171.87 17 cm intiem kaal en verzorgde en normale man uit regio .Ik ben op zoek naar jonge gast tussen 18 tot 30 jaar voor geile date ik hou van bare black en behaard ben geen faker afspreken bij jou of samen naar sauna cardate ook geil kan niet ontvangen mail me voor afspraak Kusjes Luc  
Student 18 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
M18 slaaf zoekt vaste dom/top
Ik (m18) ben op zoek naar een dom/top voor regelmatig. Je moet in staat zijn om naar gent te verplaatsen of in gent te ontvangen. Alles is bespreekbaar.  
Biman 59 jaar Antwerpen - Wilrijk
Pijpdate
59j biman 1 m66 69 kg 14 cm intiem geschoren hygiënisch en verzorgd geen baard of snor kaal kopje met bril single zoekt een wederzijdse ruk en pijpdate met een slanke intiem geschoren man Max 58j geen baard of snor ik kan ontvangen tot 15u enkel hygiënische en verzorgde personen en geen fotojagers  
Gino 48 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Zoek top of bottom
Chubby zoekt sexdate tussen 18j en 38j Hou van massage geven knuffelen betasten kussen Rimmen pijpen en mij laten neuken Omgekeerd mag ook alles bespreekbaar Hygiëne verreist en geboden Kan soms wel ontvangen te Merelbeke  
riky 58 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Bottom zoekt
Zo zit ik klaar met blinddoek aan.Ik hoor en voel je dan graag spuitend klaarkomen als je me neukt.  

Bottom zoekt
Bart 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
2 zoekt 3 (of meer)
Hey! Wij zijn een gelegenheidskoppel die op zoek gaan naar een extra (versa)bottom om geile momenten te beleven. Onze stats : 41-182-89-bi top-intiem behaard en 40-175-72-gay bottom-glad geschoren. Jij bent max onze leeftijd en bent slank aangelegd. Je voelt je goed om samen met de vaste bot minstens anderhalf uur onder handen genomen worden door de top. Je pijpt en rimt graag, bent neukbaar (indien 1 van deze 3 zaken al niet kunnen hebben we geen interesse), wil oksels likken en indien je wenst kan je de bot ook neuken. Eerst 1 op 1 met de top ter kennismaking kan zeker voor gezorgd worden. Wij vragen en verwachten een goede hygiëne, de nodige discretie en vooral een geil ventje. :-) Tot binnenkort?  
Marc 38 jaar Oost-Vlaanderen - Oostakker
Zoek oudere verzorgde bottom voor vrijdag
Hey heren. Ik ben op zoek naar een verzorgde opa die mij vrijdagavond makkelijk kan ontvangen. Je pijpt en rimt graag en laat je neuken. Ik zoek iemand voor regelmatig. Vrijdag elkaar leren kennen en aanvoelen. Ben jij die opa die een vast sexmaatje zoekt...graag een eerlijk antwoord met foto.  
Tom 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt lieve zoon
Ik ben 62/184/75, niet behaard en mannelijk. Ik zoek een SLANKE zoon tussen de 18-35 jaar die ook van soft dates houdt. Samen genieten van elkaar. Discretie en hygiëne zijn belangrijk. Regelmatig kan bij wederzijdse klik. Heb je vragen en/of belangstelling stuur gerust een boodschap (meer dan 1 zin) en vergeet vooral je stats niet te vermelden.  
Luc 50 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Onderdanige kinky bottem zoekt
Stevige onderdanige kinky bottem zoekt dominante kinky top, ik ben 49 183 98 gbbs. Ik wordt graag gedwongen te likken en te slikken van zaad en plas wordt graag langdurig geneukt in mijn mond in verschillende standen al dan niet gebonden ik heb een stevige doch zeer nauwe kont die uitvoerig dient bewerkt te worden alvorens geneukt te worden. Ik ontvang deze avond op hotel. Indien gewenst draag ik ook lingerie en heels. Veel kan en bespreekbaar.  
Koen 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Biman zoekt top xl
Ik zoek groot en dik geschapen top 18+ 19+ 20+ xl, die mij diep en hard wilt neuken, safe en discreet. Ik kan zonder probleem ontvangen. Alleen reactie met foto van jou glad geschoren paal is een pluspunt.  

Biman zoekt top xl
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10