Zoeken naar zonder broek

Uw zoekactie voor zonder broek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Flor 54 jaar Antwerpen - Schilde
Sloppy pijp sletje
Ik zoek een vast sloppy pijp sletje. Jij hebt geen baard of snor je bent volledig glad. Jij hebt er geen probleem mee om een herkenbaar foto bij te voegen om te kijken of het een beetje klikt. Gehuwd of niet. Als je interesse hebt laat maar weten. Dit blijf tussen ons. En jij kunt ontvangen in de regio Antwerpen - centrum of regio Turnhout - centrum. Dus wie nodigd me uit ? Ik kom bij jouw toe en ik kom binnen je bied me een drankje aan. En je bent nieuwsgierig naar mijn lul. Je haalt deze uit mijn broek. En je laat me liggen. Je zuigt er zachtjes aan. En dan gaan mijn kleren uit en die van jouw. Nu neem je de tijd om me zalig naar een hoogte punt te zuigen. Als ik voel dat ik bijna ga komen neem ik jouw hoofd vast en begin ik jouw mondje stevig te neuken. Tot ik het niet meer kan houden ik kom kreunend klaar en spuit je mondje vol zaad. Dan praten we wat ik drink nog wat. Je maakt hem terug stijf want nu wil je lekker geneukt worden. Dit bare of met condoom. Ik jong 50ger.wie of wie  
gisteren
Wscubie 49 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Experiment
Hoi, Ik ben gek op leder, lak enzovoort. Stiekem draag ik wel eens leder broek van mijn vrouw met daarboven lange rode laklaarzen en haar lange rode lak handschoenen. Iemand die dit leuk zou vinden? Je mag ze zelf ook eens passen als je wil. Ik verplaats liefst rond Tielt.  
gisteren
weekend 46 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Sluitingstijd
Vandaag tussen 17 en 18u zou ik graag iemand stiekem binnen laten en in zijn broek voelen, vervolgens ga ik op mijn knieën zitten en zuig je pik naar binnen. Wie is er vandaag nog beschikbaar met vanzelfsprekend een nette fluit?  
professor 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
student verdient straf van docent
Dag student, Zit jij hier nu echt seks-advertenties te doorbladeren i.p.v. ernstig te studeren voor je examens? Zit jij hard te worden van opwinding bij het zien van al die stijve pikken, zware ballen en sexy kontjes, ook die van oudere mannen? Da’s niet in orde, he. Je zult tot de orde moeten geroepen worden door een docent. Die gaat moeten zeggen dat je stout geweest bent, dat je in de hoek moet gaan staan van zijn kantoor, met je broek op je enkels, en dat je een paar fikse tikken op je billen verdient. Dat je op je knietjes moet gaan zitten en de prof zijn straffende roede moet ondergaan: zijn harde penis likken met een lange haal van je hete tong, van zijn rijkgevulde ballen tot zijn dikke paarsrood aangelopen eikel. Dat je die paal in de mond moet nemen en braaf pijpen tot het hete dikke witte sperma je keel verstikt. Dat de prof dan zou zeggen: “OK, na wat privé bijles en exclusief toezicht op je prestatie, zal het nog wel lukken om te slagen”.  

student verdient straf van docent
spannend 54 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
pashokje
Ik moet dringend een nieuwe broek passen.Wie helpt mij kiezen en voelen of ze strak genoeg zit...wie kent discrete pashokjes?  
Bi man 51 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Onderweg
op parking de ster lekker iets geils doen, broek op enkels en mij wat strelen rukken wie komt kijken of meedoen, andere voorstellen ook welkom.  
Wouter 42 jaar Vlaams-Brabant - Opwijk
Laarzen fetisj
Ik zoek contact met mannen die graag lederen dameslaarzen en lederen broek/rok/leggings dragen.  
Zaadgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Voor nu
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
Piijper 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Broek af en zuigen
Wie trek men short uit en pijpt me, ik pijp jou ook .. Kan outdoor of als je me kan ontvangen. verzorgd zijn is een must ouderdom speelt geen rol.  
louis 46 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
ruk en/of zuigbeurt
je hebt een broek vol goesting en je laat mijn handen in je broek glijden, je paal wordt betast, gerukt en gelikt....tot je een hemelse bevrijding voelt....ergens een pik ter beschikking om mee te spelen?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10