Zoeken naar 017

Uw zoekactie voor 017 leverde 32 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

discrete kans 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Experimenteren date samen met jouw partner
Voel je jouw seks leven saai geworden & ben je op zoek naar nieuwe ervaring te experimenteren maar heb je schrik wegens discretie! Dan ben je op zoek naar mij om Jullie super discreet te helpen met ŕlles te experimenteren, wie ben ik ? Openminded heel verzorgd fashioned exotic man, zeker niet ontkanp met niveau & ervaring in cuckold, trio’s & als huisvriend, samen jouw partner verwennen, maar ook met onze 3 samen te genieten, k Ben ook Bi-Top indien gewenst om nieuwe bi-ervaring te experimenteren, stats 38 173 79 17, super discreet, heel verzorgd, intiem geschoren & soa’s vrij. Into sensuele 4 handen olie massage zoals voor beide partners om op te warmen, vingeren tijdens de massage, zachte kusje op de rug tot aan de poep, beentje open, gezicht ertussen te steken en heerlijk diep rimmen, 69, spanken & meer ……. Veel kan, niks moet. Graag reactie met jullie wensen, stats, foto’s & wat uitleg, kan vlot verplaatsen  

Experimenteren date samen met jouw partner
--- 52 jaar Antwerpen - Retie
date
Hallo, ik zoek een koppel om spanning te combineren met ontspanning. Ben een man van 52/180/86/17. Veel kan, niet moet. Hygiëne, respect en vertrouwen staan bovenaan.  
--- 52 jaar Antwerpen - Retie
date
Hallo, ik zoek een koppel om spanning te combineren met ontspanning. Ben een man van 52/180/86/17. Veel kan, niet moet. Hygiëne, respect en vertrouwen staan bovenaan.  
Droom date 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Trio & cuckold Partner verwenning
Openminded heel verzorgd fashioned exotic man, zeker niet ontkanp met niveau & ervaring in cuckold, trio’s & huisvriend, op zoek naar extra fun, jouw partner samen te verwennen, maar ook met onze 3 samen te genieten, k Ben ook Bi-Top indien gewenst om nieuwe bi-ervaring te experimenteren, stats 38 173 79 17, super discreet, heel verzorgd, intiem geschoren & soa’s vrij. Into sensuele 4 handen olie massage zoals voor de vrouw, zoals voor de man om op te warmen, vingeren tijdens de massage, zachte kusje op de rug tot aan de poep, beentje open, gezicht ertussen te steken en heerlijk diep rimmen, 69, spanken & meer ……. Veel kan, niks moet. Graag reactie met stats, foto’s & wat uitleg, kan vlot verplaatsen.  

Trio & cuckold Partner verwenning
nudist53bi 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
sauna
Iemand zin om met mij mee te gaan naar de sauna deze avond vanaf 18hr ? Ik 53 196 1O9 17 glad geschoren , geen bbs , kort bruin haar is graag naakt en geniet graag van de baden en warmte met een leuke babbel.  

sauna
Danny 67 jaar Antwerpen - Mechelen
Openminded hot koppel
Zoek leuk koppel dat mij kan ontvangen voor erotische beleving actief of passief deelneemt. Ben spontane discrete man verzorgd en fysiek ok. Stats 172/70/17/5 Graag tot reactie Groetjes Regio Mechelen Leuven Vilvoorde  
anton 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bi man zoekt beschaafd koppel voor orale verwenpartij - huisvriend als t klikt
Bi man zoekt beschaafd koppel voor orale verwenpartij Ik vind het heerlijk zowel een goedgeschapen man als een nette dame intiem te verwennen. 55, 181, 75, 17, blond, blauwe ogen, intiem bijgeknipt. Lijkt me heerlijk om een man zalig te verwennen voor de ogen van mevrouw en zijn sperma in mijn mondje te voelen Of samen met de vrouw te man tot spuitens te pijpen en het zaad van elkaars lippen te likken. Ik vind het ook heerlijk om een damesorchidee zalig te likken en de liefdesnectar te proeven ben ook te vinden voor het iets kordatere werk... graag mensen met niveau die ook nog wat te vertellen hebben met gevoel voor humor ik kan verplaatsen en soms ook ontvangen in Antwerpen..... Als het klikt word ik graag de vaste huisvriend... prettig weekend!  

Bi man zoekt beschaafd koppel voor orale verwenpartij - huisvriend als t klikt
MR Relax 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Bi Trio & Cuckold ontspannen olie massage
Openminded heel verzorgd fashioned exotic man, zeker niet ontkanp met niveau & ervaring in cuckold & trio’s & als huisvriend, op zoek naar extra fun om samen jouw partner te verwennen, maar ook samen met 3 te genieten, k Ben ook Bi-Top indien gewenst, stats 38 173 79 17, super discreet, heel verzorgd, intiem geschoren & soa’s vrij. Into sensuele 4 handen olie massage om op te warmen, vingeren tijdens de massage, zachte kusje op de rug tot aan de poep, beentje open, gezicht ertussen te steken en heerlijk diep rimmen, 69, spanken & meer ……. Veel kan, niks moet, graag reactie met stats, foto’s & wat uitleg om verder af te spreken via whatsapp. Mss tot gauw!  

Bi Trio & Cuckold ontspannen olie massage
Eric 54 jaar Zeeland - Schouwen-Duiveland
Koppel waarvan man BI
Biman,170/70/17 zoekt koppel voor ongeremde sex met 3 . Ben 100% bi dus als de vrouw graag ziet of opgeild terwijl wij opwarmen... bij de juiste mensen geen taboes leeftijd of uiterlijk ondergeschikt, hygiene en geilheid wel.ik ontvang heel de dag  

Koppel waarvan man BI
15 dagen
Boy 23 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Jongen zoekt koppel
Hey, ik ben 23 jaar (1m86, slank gebouwd, 17 cm) en ben op zoek naar een koppel om samen plezier te hebben gericht op het genot van de dame. Open voor (licht) bi, maar ervaring ontbreekt hier bij mij... Mijn voorkeur gaat uit naar meerdere keren/vast. Ik sta ook open voor kinky voorstellen en mee te gaan in jullie verhaal en fantasieën. Enkel foto bij een deftige oprechte reactie! Ik kan enkel verplaatsen. Groetjes. Ps. Uiteraard alles met respect naar elkaar toe en de nodige hygiëne!  
  1   2   3   4