Zoeken naar amen respect

Uw zoekactie voor amen respect leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt masseren of sliploze wandeling zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze maandag overdag misschien?  

Naakt masseren of sliploze wandeling zo dadelijk?
Seven 45 jaar Limburg - Sint-Truiden
Kijken /meedoen
Bij welk koppeltje kan ik komen kijken en eventueel meedoen? Het is al lang een fantasie van mij! Ben een verzorgde, nt onkn man van 45, en helemaal niet opdringerig. Gewoon genieten met 3, met respect voor elkaar. Wie kan namiddag? Ik hoop snel iets van jullie te horen!  
Verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt koppel om regelmatig mee af te spreken. Hou van Strelen, masseren, rukken, beffen, pijpen, rimmen en neuken. Meer is mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiële bedoelingen.  

regelmatig afspreken
Zoekertje 53 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
Zoek koppel voor triootje
Hé hallo ben 50 sportief gebouw intiem geschoren Zoek koppel voor triootje ben bi dus veel kan niets moet hygiëne respect en discretie gevraagd en geboden 182/82/17 stevige paal groetjes  
gisteren
Boy 23 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Jongen zoekt koppel
Hey, ik ben 23 jaar (1m86, slank gebouwd, 17 cm) en ben op zoek naar een koppel om samen plezier te hebben gericht op het genot van de dame. Open voor (licht) bi, maar ervaring ontbreekt hier bij mij... Mijn voorkeur gaat uit naar meerdere keren/vast. Ik sta ook open voor kinky voorstellen en mee te gaan in jullie verhaal en fantasieën. Enkel foto bij een deftige oprechte reactie! Ik kan enkel verplaatsen. Groetjes. Ps. Uiteraard alles met respect naar elkaar toe en de nodige hygiëne!  
Ett 28 jaar Antwerpen - Ekeren
Gentleman op zoek naar seksdate
Hallo allemaal na een lange tijd hier weg geweest ben ik er weer ! Kort stel ik me even voor … hetero gentleman 175 75 kg 18,5 cm mooi lichaam , hygiënisch en soavrij . Ik zoek een seksdate waar veel kan maar niets moet , respect en geen haantjesgedrag , ik sta voor veel open evt trio , bull , gangbang , oldcuck… Geen fotojagers aub. Stuur me even een bericht waar je u voorstelt met een foto en eventueel uw telefoonnummer. Ik antwoord meteen en kan heel snel afspreken over heel vlaanderen evt omstreken  

Gentleman op zoek naar seksdate
Yves 44 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Gratis Eromassage
Genieten van een massage met een klein extraatje ? Jou grenzen en wensen . Verzorgde sportieve veertiger , hygiëne, respect en discretie staat voor op ! Full body massage , ik breng tafel en olie mee . Jij moet enkel genieten .  

Gratis Eromassage
gisteren
Openminded 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk/sociaal/verzorgd koppel gezocht
Hey! Op zoek naar een leuk/sociaal/verzorgd koppel waar ik mag kijken naar hun liefdesspel, en eventueel deelnemen. Ik ben 1m91, sportieve niet roker, slanke tot normale bouw. Geen boertige of marginale toestanden, wel wederzijds respect en leuke momenten! Spreekt jullie dit aan? Laat maar weten... Warme groetjes  
Verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
regelmatig afspreken
verzorgde zestiger zoekt koppel om regelmatig mee af te spreken. Hou van strelen, masseren, rukken, beffen, pijpen en neuken. Mits de juiste klik nog veel meer mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiële bedoelingen.  

regelmatig afspreken
gisteren
peter 53 jaar Limburg - HASSELT
koppel gezocht
Hey, ben zoek een koppel om samen te genieten. Alles kan/niets moet. Discretie, respect en hygiene verzekerd. Kan ontvangen en verplaatsen. spreekt jullie dit aan of heb je ander voorstel reageer dan snel. grts  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10