Zoeken naar bi man deze avond

Uw zoekactie voor bi man deze avond leverde 65 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Johan 61 jaar Vlaams-Brabant - Sint-Pieters-Leeuw
Wie nog zin ?
Hey, welk koppel 50+ heeft zin in een leuke date ? Zelf ben ik heel verzorgd, goed uitziend en slank. Ben het rustige niet opdringerige type en altijd in voor een goed gesprek. Ik kom heel graag naar jullie toe om kennis te maken. Indien het voor iedereen klikt kunnen we een leuke tijd beleven met drie.( kan reeds morgen ) Bi man zeer welkom  
gisteren
Tim 36 jaar Limburg - Beringen
Samen Geilen Op Vrouw Van Koppel
Hoi, ik man, bi soft, zoek een bi man van koppel die samen met mij wil geilen op zijn vrouw of vriendin. Elkaar lekker opgeilen over haar.. lekkerste zou zijn als zij zou toekijken hoe de 2 mannen geil worden van haar en elkaar rukken. Iemand interesse en zin?  
gisteren
Bi man zoekt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Bi man zoekt koppel
Hé hallo zoek leuk koppel voor triootje hygiëne respect en discretie gevraagd kan verplaatsen regio Ninove 50/182/82 stevige paal 17 alles kan niets moet sta voor veel open  
Doenertje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Koppel gezocht om te verwennen
Hallo, Ik ben een bi man en zou graag de huisvriend van een koppel worden. Ik zou jullie graag beiden (OF 1 van beiden) verwennen. Ik draag ook eens graag dameslingerie en naaldhakken dus indien gewenst kan dit zeker. Ik kan ook heel onderdanig zijn. Bij mij kan zeer veel, klusjes of huishouden helpen doen, sm, massage geven,mij laten gebruiken voor jullie lust,... alles is bespreekbaar.Ik ben ook neukbaar zowel met dildo als echte pik. Kortom ik zou er op regelmatige tijdstippen zijn om jullie te verwennen zoals jullie het willen. Hopelijk tot snel.  
anton 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bi man zoekt beschaafd koppel voor orale verwenpartij en meer
Ik vind het heerlijk zowel een goedgeschapen man als een nette dame intiem te verwennen. 55, 181, 73, 17, blond, blauwe ogen, intiem bijgeknipt. Lijkt me heerlijk om een man zalig te verwennen voor de ogen van mevrouw en zijn sperma in mijn mondje te voelen Of samen met de vrouw te man tot spuitens te pijpen en het zaad van elkaars lippen te likken. Ik vind het ook heerlijk om een damesorchidee zalig te likken en de liefdesnectar te proeven Ook lik ik jullie graag samen tijdens de daad en kan ik genieten van een volgespoten poesje dat ik graag schoon lik ben ook te vinden voor het iets kordatere werk... graag mensen met niveau die ook nog wat te vertellen hebben met gevoel voor humor ik kan verplaatsen en soms ook ontvangen in Antwerpen..... prettig weekend!  

Bi man zoekt beschaafd koppel voor orale verwenpartij en meer
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek cuckold koppelke met onderdanige bi man
Ik zoek een eerlijk verzorgd cuckold koppelke met onderdanige bi man. Ik wil jou vrouw bare neuken terwijl jij toekijkt, ik spuit haar lipjes vol nadien mag jij eerst het overtollige zaad van mijn piemeltje likken en daarna haar kutje proper likken. Ik kan ontvangen. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd kleiner geschapen. Enkel reageren met je Stats vanwaar jullie zijn en eventueel een foto.  

Zoek cuckold koppelke met onderdanige bi man
G-eiltje 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zaadgeil
Zaadgeile Bi man zoekt koppel om samen te pijpen of heerlijk proper te likken waarbij we zeker het vrouwtje niet vergeten.  
dieter 50 jaar Antwerpen - Berlaar
Ik ben echte bi man en zoek koppeltje
Hopelijk kan ik via deze weg leuke mensen ontmoeten.IK BEN EEN ECHTE BI MAN EN ZEKER MET ERVARING.iK ben 52 j jong sportief meet 179 cm en 84 kg.Intiem zeer verzorgd en lekker voorzien.Netjes intiem kaal volledigIk hou ervan om zowel met man als vrouw heerlijk te genieten.Niets is me teveel met de juiste mensen.IK BEN VERSA EN KAN ZOWEL DOM. ALS ONDERDANIG ZIJN.Mag best kinky en erg geil zijn.Neuken safe en voorzien condooms.ik bezit ganse koffer met speeltjes.Heerlijk genieten met 3 is de boodschap.Voor de man heb ik steeds poppers voorhanden om volledig relax te komen.Dit maakt je grenzen wat leuker.GEEN GEFAKE MET FOTOS AUB.Elkaar vooraf ontmoeten kan zeker.HYGIENE IS ZEKER VEREIST BIJ DIT SOORT VAN GENOT.Afspreken de eerste keren liefst op kamer daarna kan bij mij of bij jullie.Van welk leuk kopppeltje mag ik een mail ontvangen en kunnen we spoedig van elkaar genieten? VAN SLANK TOT VOL SLANK IS ZEKER MOGELIJK enkel geen dikke mensen aub.elkaar mailen dan bellen en dan afspreken is  
pussy boy 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
facesitting / faceriding
Ik zoek een (bi) koppel waar van de dame het lekker vindt om aan facesitting/faceriding te doen. De dame komt dus met haar al dan niet eerder volgespoten poesje over mijn gezicht zitten en geeft mij de opdracht om haar intieme nectar uit haar poesje te likken. Hierbij likt ik haar ook graag naar een orgasme, indien je wil mag je ook je gouden kraantje openzetten en in mijn mond laten lopen. Mogelijks kan de dame intussen de man lekker pijpen of indien bi kan deze ook mij pijpen. Het poesje van de dame mag geschoren, getrimd of full naturel zijn. Verder zijn hygiëne, discretie en respect voor elkaar belangrijk. Wie zit dit zitten, ook andere voorstellen zijn welkom. Ik ben een vlotte versa bi man, normaal gebouwd, niet roker, steeds fris gewassen en intiem geschoren, lekkere lolly en strak kontje. Ik kan mij vlot verplaatsen. Ik kijk alvast uit naar jullie reactie.  

facesitting / faceriding
jan 60 jaar Limburg - Tongeren
kijken
ik ben bi man 60j 1.74gr 77kg 18-4 intiem kaal welke vrouw wil eens kijken als 2 mannen met elkaar bezig zijn  
  1   2   3   4   5   6   7