Zoeken naar cuckolding

Uw zoekactie voor cuckolding leverde 38 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Misterxxx 56 jaar Limburg - Maastricht
Af en toe een extra man....
Trio, massage voor haar, cuckolding, ....wife sharing....Andere wensen, fantasieën? Ik een enigszins dominante man met passie. Verder ik rook niet, ben respectvol en discreet. Normaal postuur en een verzorgd uiterlijk. Ik woon in de buurt van Maastricht. Interesse in een spannende date?  
gisteren
Cuckoldlover 57 jaar Antwerpen - Kontich
Cuckolding
Fantaseer je er reeds lang over hoe spannend het zou zijn als jouw vrouwtje zich sexy gekleed volgens drescode aanbied aan een vreemde man terwijl jij mag/moet toekijken hoe ik haar betast,keur,streel,kus,lik, verwen ? Dan is dit de kans om te reageren als jullie een koppel zijn tussen 45/65 j uit prov Antw of aangrenzend en bereid zijn om jullie (net zoals ikzelf ) te beperken tot slechts 1 extra speelkameraad zodat bare na wederzijds vertrouwen ook mogelijk is. De rol van de man ( cuck ) bespreken we op voorhand . Ervaring niet vereist , enkel de nodige geilheid en fantasie . Zelf ben ik een vlotte.discrete, ervaren, hetero,dominante man ,50+, sportief,normaal gebouwd, goed voorzien en wil graag zeer regelmatig afspreken met het juiste koppeltje. Reacties graag met wat uitleg over jullie wensen/verwachtingen ,vergezeld van een foto van minstens de dame en we spreken spoedig af zodat we weldra elkaars (sex)leven aanzienlijk kunnen verrijken…  
gisteren
Cuckoldtaker 56 jaar Limburg - Maastricht
Zijn jullie op zoek naar een leuke spannend afspraakje?
Zin in trio, cuckolding, wife sharing of vindt zij het fijn om volop te genieten van een ontspanningsmassage...? Ik ben een niet opdringerige mid-vijftiger uit de omg van Maastricht. Normaal postuur, gezond lijf en een verzorgd uiterlijk. Woonachtig ben ik omgeving Maastricht. Zijn jullie op zoek naar een extra man die als kernwaarden discretie, hygiene en respect heeft....? Mail me! Ps ook voor hotelbezoek.  
joe 61 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
xl oudere ondernemer voor heel hoerig/kinky ingesteld klassekoppel
Betrouwbare correcte oudere ondernemer 185cm, 80 kg, 19-6cm intiem geschoren zou graag in contact komen met een klasse koppel. Geen marginale dates maar klasse. Type vrouw, klasse dame op straat, sletje in bed. Sexy lingerie, jarretels, nylons en high heels zijn zeker pluspunten. Weinig of geen taboes hier, hoe geiler hoe liever, Dame die graag diep en hard afgeneukt word. Veel ervaring in cuckolding daar ik enkele jaren met cuckoldkoppel vaste bull was dus die mogen zeker ook reageren. Kan niet ontvangen maar mij wel verplaatsen. Zoek wel op regelmatige basis indien mogelijk. Fakers, fantasten, fotojagers enz gelieve niet te reageren.  

xl oudere ondernemer voor heel hoerig/kinky ingesteld klassekoppel
lvr 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
love your wife
Fitte en deftige heer zou zich graag verdiepen in cuckolding en dus ook in jouw vrouw. Stijlvol, discreet, hygienisch, alles aanwezig. Geen ervaring hiermee maar prikkelt enorm. Ik kan ruim verplaatsen of zoek een locatie. Geen leeftijdsvereisten, just be kinky  
Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door
Deze 28 jarige ‘boy next door’ kijkt uit naar een klassevol koppel voor veel fun, graag in de context van huisvriend. Alles kan, niks moet.. Cuckolding is bespreekbaar en spreekt mezelf aan. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Welk koppel nodigt me uit? Daten kan op eender welke locatie, uiteraard ook bij jullie thuis aangezien ik me makkelijk kan verplaatsen. Bij voorkeur werken we iets op lange termijn waarbij veel mogelijk is. Geef een seintje en we werken iets leuk uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken, zowel overdag als ’s avonds.. Kik, Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door
Cuckoldlover 57 jaar Antwerpen - Kontich
Cuckolding
Fantaseer je er reeds lang over hoe spannend het zou zijn als jouw vrouwtje zich sexy gekleed volgens drescode aanbied aan een vreemde man terwijl jij mag/moet toekijken hoe ik haar betast,streel,kus,lik,verwen ? Zijn jullie tussen 45/65 j en uit prov Antw of aangrenzend dan is dit jullie kans om te reageren. Zelf ben ik een vlotte,discrete ,hetero man ,50+,ervaren,licht dominant,niet roker,gesterriliseerd,ruime fantasie ,sportief, goed voorzien en op zoek naar dat ene koppeltje voor een langdurige vriendschap, geen wisselaars en zich houden aan slechts 1 vast contact zodat na wederzijds vertrouwen ook bare mogelijk is. Regelmatig afspreken is het doel . Reacties graag met jullie wensen/verwachtingen, (ervaring is niet nodig ,wel de nodige fantasie)vergezeld met een duidelijke foto van minstens de dame. Tot spoedig ….  
Tom 56 jaar Limburg - Maastricht
Trio, licking service.....
...cuckolding, diepgaande massage, boyfriened experience....breeding....! Pluk de dag en geniet. Ik ben een verzorgde mid vijftiger die niet opdringerig is met een normaal postuur. Woonachtig ben ik regio Maastricht in de nabijheid van de Belgische grens. Zin in een leuke ongeremde date....Ik bezoek ook in hotel of ander vakantieverblijf. Uiteraard ben ik zeer discreet.  
Cuckoldtaker 56 jaar Limburg - Maastricht
Zin in een leuk afspraakje?
Haii zin in een spannende dateert met een sociaal vaardige man? Cuckolding, trio....massage als voorspel. Veel kan, niets moet!Ik ben een niet rokende gezonde man met een normaal postuur. Niet opdringerig en kom mijn afspraken na(niet fake). Verder is discretie vanzelfsprekend. Heb ik jullie nieuwsgierig gemaakt......  
cuckld 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vixen pleaser
Fitte en deftige heer zou zich graag verdiepen in cuckolding en dus ook in jouw vrouw. Stijlvol, discreet, hygienisch, alles aanwezig. Geen ervaring hiermee maar prikkelt enorm. Ik kan ruim verplaatsen of zoek een locatie. Geen leeftijdsvereisten, just be kinky  
  1   2   3   4