Zoeken naar dame voor

Uw zoekactie voor dame voor leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Huisvriend 29 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Huisvriend zoekt koppel
Hoi een toffe rustige jongeman van 29 jaartjes hier. Graag had ik een tof koppel gevonden uit de regio om regelmatig mee af te spreken en een toffe geile avond samen te beleven..een leuke ongedwongen sfeer en elkaar opt gemak leren kennen en aftasten. een dame met mooie rondingen kan me zeker bekoren alhoewel dat zeker niet hoeft de klik is evenzeer belangrijk! Stuur me gerust een berichtje.  

Huisvriend zoekt koppel
Cruzer 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zondag
Dame of koppel zin in lekkere spannende date zondag ? Ik kan u thuis uitnodigen maar sta open voor andere voorstellen . Ontmoetingen kunnen op regelmatige basis indien gewenst . Speelruimte met sling is hier beschikbaar . Foto is meerwaarde .  

Zondag
Kurt 47 jaar Antwerpen - Arendonk
Dame van koppel die wil genieten van massage
Liefste leuke koppels, Deze verzorgde , sportieve, normale, sociale en vriendelijke man, 1,80 groot en 82 kg, wil koppels ontmoeten waar ik de vrouw eerst lekker mag masseren en daarna mag toekijken hoe jullie sex hebben. Ik masturbeer mezelf en als jullie wensen mogen jullie me ook aanraken maar hoeft niet en als ik klaarkom dat dit op haar borsten of billen mag. Ook leuk om eventueel opdrachtjes uit te voeren. Veel bespreekbaar met juiste koppel. Leeftijd doet er niet toe en ook uiterlijk niet, wel hygiëne en verzorgd Kan me verplaatsen en ook ontvangen. Kan overdag als we tijdig plannnen wegens werkzaamheden. Geen financiële bedoelingen  
Crazy 47 jaar Limburg - As
Avontuurlijk koppel gezocht
Welk koppel wil graag op een spannende plek komen spelen dit weekend? We drinken samen een wijntje tijdens een leuk gesprek. De dame bepaalt wat gebeurd. Teasen, spelen, uitdagen, cuckolding; alles mag zonder verdere verwachtingen. Doe me een voorstel en daag me uit. I"ll play it cool with you!  
Stefan 62 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Een trio. Een droom.
Inderdaad. Is al lang een droom van mij om een trio te beleven, wel met het juiste koppel. Nieuw voor mij, dus de zachte aanpak. Ik hou van lingerie, de dame verwennen. Knuffelen, strelen, teasen, likken, vrijen. Faire l'amour. Wie ben ik ? Een smalle jonge zestiger, niet-roker, kunstenaar, welopgevoed, empatisch, stijlvol, brede interesses. Jullie hebben ongeveer dezelfde "kwaliteiten" (of net niet ? ), maar alleszins niet-roker én slank. Kleine(re) borsten geen probleem, integendeel. Wat denkt u ? Let's give it a try ? Overdag kan ik eventueel ontvangen. Fakers: aub. Get a life. PS het weekend van 22-23 ben ik uitzonderlijk vrij ;-)  
Alex 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Kinky bi-koppel gezocht
Ik bel aan. Een schaarsgeklede dame doet de deur open en vraagt me mee te komen. Kleed je uit, zegt ze. Ze bekijkt me, betast me. Strak gaatje, zegt ze, zal Meneer graag zien. Ze drukt een plugje naar binnen. Ga naar de woonkamer, zegt ze, Meneer wacht al op je. Ik ga binnen. Hij bekijkt mij van kop tot teen. Je bent onze slaaf, zegt hij. Doe wat we zeggen of we straffen je. We gaan je eerst ontmaagden. Ga maar op je knieeen zitten. Ik krijg zijn pik in mijn mond geduwd. Die wordt langzaam stijf en gaat steeds dieper. Dan moet ik op mijn rug op tafel gaan liggen. Mevrouw komt op mijn gezicht zitten en drukt haar kontje op mijn mond. Likken, gebiedt ze. Terwijl ik haar kontje lik, word ik door Meneer ontmaagd. Ik moet me aftrekken en krijg 1 minuut tijd om te spuiten. Omdat dat niet lukt, gebiedt Mevrouw mijn mond open te doen. Ze plast er in. Op dat moment spuit Meneer mijn kontje vol. Terwijl ik zijn pik schoon lik neemt Mevrouw me met een voorbinddildo... Sportief, slank, 42j. Wie?  
SECRET LOVER 56 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
ALS KLASSE KOPPEL OP ZOEK NAAR DIE (VASTE) SECRET LOVER VOOR HAAR ...
Hoi, als klasse koppel hebben jullie die fantasie, dat verlangen naar een vaste secret lover voor haar... Als man kan je er enorm van genieten dat JOU klasse dame zich ongeremd kan laten verwennen door haar (vaste) lover, soms samen met drie (hetero), maar ook geef je haar de vrijheid, stimulatie zelfs om samen met haar lover af te spreken, wel steeds met jou volle medeweten ! Graag zou ik jullie vast contact kunnen worden, geen gevlinder dus...! Graag zien jullie haar lover als een verrijking voor jullie relatie, en niet als een bedreiging daarvoor. Zelf ben ik een zeer verzorgde man, kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73, 78 kg,soa vrij,gesteriliseerd (attest ok),sportief en kan me beroepshalve (vertegenwoordiger) zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag ... Zijn er voldoende raakvlakken voor jullie, dan lees ik jullie graag. Grtjs Haar (vaste) Lover xxx  
Peter 57 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie laat me genieten?
Welke man/dame/koppel kan me vandaag tot 15u lekker laten genieten van pijpen, edgen, cumcontole. Meer kan ook als jullie dat willen. Alles is bespreekbaar. Ikzelf 57/185/91 en 16 echte cm. Hygiëne en discretie zijn heel belangrijk. Mogelijk: vandaag tot 13u, maandag 1 juli van 08.30 tot 16.30 uur en dinsdag van 11.00 tot 16.00 uur.  
Op zoek er 61 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Ondeugende dame of stel met zin?
Aangename normaal gebouwde wereldburger wil kennismaken met een leuke dame of koppel waar haar genot belangrijk is. Seduce the mind..., verleiden en uitdagen een glas en een babbel ... het spel kan beginnen.... strippoker, dobbelen, een wandeling en wie weet wat volgt er na? Zelf respectvol, eerlijk, gemanierd, vrouwvriendelijk, intiem geschoren, en al wat je nog wil weten bespreken we tijdens onze kennismaking. Deze week overdag vrij ..... welke openminded dame of stel durft de uitdagingen aan.. en wil stiekem lekker genieten en laten genieten een voor of namiddag deze week? wandelen aan zee of in een bos? ergens aan een zwembad? Op het strand? foto-opdrachtjes? doe-dingen....  
Masseur 42 jaar Antwerpen - Balen
Sensuele relaxatie massage
Sensuele relaxatie massages met hoogtepunt Dag dame even de stress ontvluchten. Ik geef sensuele relaxatie massages met hoogtepunt het is een echt me - time momentje. Een massage bestaat uit een lichaamsmassage, strelingsmassage en yoni massage. Elk deel van de massage zorgt ervoor dat je een in een bepaalde fase komt. Zo zorgt de lichaamsmassage voor een ontspannende fase. De strelingsmassage zorgt voor een opwindende fase De yoni massage zorgt voor een ontladende fase. Ik werk niet met een vaste tijdslimiet, ik voel je lichaam aan en stem mijn massage er op af. De massage stopt pas als je volledig voldaan bent. Ik kan discreet ontvangen en kom ook aan huis. Mvg, Masseur  

Sensuele relaxatie massage
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10