Zoeken naar kurt nu nog

Uw zoekactie voor kurt nu nog leverde 12 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te beffen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Orgasme verzekerd. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
F of G . H cup gezocht
Ik ben een enorme liefhebber van een volslanke vrouw met zware borsten. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er te laten aan strelen en aan zuigen.Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds  
11 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
F of G cup gezocht
Ben dus opzoek naar een vrouw met zware borsten. En het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
Kurt 36 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Bicurious
Heb er lang over nagedacht en gefantaseerd en twijfel nog…. Maar toch waag ik het dit zoekertje te zetten. K ben een sportieve niet onknappe hetero kerel die stiekem opgewonden geraakt door een mooie, slanke onbehaarde man. Nu ben ik op zoek naar zo iemand om mijn fantasie werkelijkheid te laten worden, volgens een bepaald scenario. Ik zou graag geblinddoekt en ev vastgebonden met me laten spelen. Zo kan ik niet tegenstribbelen of van gedachte veranderen. Heb geen ervaring met mannen, maar met mij spelen, jou harde in mijn mond duwen zou ik geil vinden. Kontje is heel strak en maagdelijk, dus neuken zal niet gaan vrees ik…. Welke slanke, onbehaarde knappe kerel of koppel ziet dit zitten? Niet te oud a.u.b… Graag reactie met foto en scenario om mijn laatste twijfels te overwinnen. Mvg Kurt  

Bicurious
15 dagen
Kurt 47 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde 0473830100
X relatie opbouwen
Veertiger uit de de Vlaamse ardennen dag dagelijkse iemand. Had graag een 50+ koppel leren kennen om een x-relatie mee op te bouwen. Alles wat tussen huisvriend en cuckold valt. Discretie is geboden. En goeie afspraken maken leuke vrienden. Grenzen verleggen.... zolang het maar leuk en aangenaam blijft voor ieder! Regio vlaamse ardennen kortrijkse. WhatsApp graag.  
15 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Verslaafd aan beffen
Is er een vrouw die nood heeft aan een zalige lik beurt met orgasme kom gerust eens langs of ik bij U. Ik doe je kreunen van genot. Ben echt een zeer goede likker al zeg ik het zelf. Ik ben zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
18 dagen
kurt 46 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
op zoek naar koppel
Ik kom eens zien hier naar een koppel die ik eens mag bekijken of die een trio zoeken. Ik kan jullie heel discreet ontvangen en dit met respect en niets moet en veel kan. Ik ben m82 en 76kg en intiem netjes geschoren. Ik kan me eventueel ook verplaatsen. Bij intresse stuur je maar een mailtje eventueel met wat info.  
24 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Oraal verwennen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Ik ben een zeer goede beffer al zeg ik het zelf. Ben zeer verzorgde man 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
25 dagen
Kurt 53 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Pecq
Is er een koppel dat morgen naar Acanthus wellness in Pecq gaat ?  
26 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
Rijpere vrouw gezocht met zware borsten
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Kan ook voor fwb of huisvriend. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.  
  1   2