Zoeken naar locatie

Uw zoekactie voor locatie leverde 48 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Jan 37 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Erotische massage
Ik geef erotische massage aan vrouw en/of koppel. Hogeropgeleid, 39 jaar,professioneel masseur en slank sportief. Geef gerust een seintje bij interesse. Ik kom aan huis of op locatie regio Waasland.  
MrMe 33 jaar Antwerpen - Essen
Welk koppel kan ik ontvangen?
Ben een 33-jarige bi-schierige man, heel beperkte ervaring met mannen maar wel de nodige ervaring met een vrouw. Verblijf een weekje alleen in de middle of nowhere, een ideale locatie voor wat plezier en ontspanning. Welk koppel heeft er zin om hier wat mee te komen spelen? Kan volledig vrouwgericht zijn, mijn bi-kant verder ontdekken is ook een optie maar zeker niet noodzakelijk. Sta voor veel open en ben voor veel te vinden.  

Welk koppel kan ik ontvangen?
Hands 47 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Kijken mag, aankomen misschien
Ik zoek een leuk deftig koppel in west of oost vlaanderen waarbij ik mag kijken naar hun vrijpartij. Ik blijf passief toekijken of streel de dame volgens haar wensen als ze dit vraagt. Ik ben sportief gebouwde single en kan me vlot vrij maken, bij jullie of op locatie..  

Kijken mag, aankomen misschien
Frank 56 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Trio
Zoek koppel waarbij ik met toestemming en in het bijzijn van beiden de vrouw centraal wil verwennen, voorspel beffen, vingeren... leeftijd onbelangrijk, wel verzorgd en normaal gebouwd Ben slanke man, 1,71 m, 70 kg en 17 cm. Zeker antwoord en wel kunnen ontvangen of locatie.  
lvr 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
love your wife
Fitte en deftige heer zou zich graag verdiepen in cuckolding en dus ook in jouw vrouw. Stijlvol, discreet, hygienisch, alles aanwezig. Geen ervaring hiermee maar prikkelt enorm. Ik kan ruim verplaatsen of zoek een locatie. Geen leeftijdsvereisten, just be kinky  
Stef 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Ondeugende ontmoetingen
Sommige mannen zijn fier op hun postzegelverzameling, anderen pronken graag met hun sportwagen... maar de mannen die ik zoek zijn fier op hun sexy vrouw, die ze graag laten bewonderen door andere mannen. Ik ben een vlotte aantrekkelijke kerel, op zoek naar een ondeugende ontmoeting met koppel op discrete buitenlocatie rondom Mechelen, waarbij mevrouw zich laat betasten (en eventueel bespuiten), terwijl ik met haar echtgenoot een bewonderend praatje maak over de vele opwindende kwaliteiten die mevrouw te bieden heeft. Wie voelt zich aangesproken?  
Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door
Deze 28 jarige ‘boy next door’ kijkt uit naar een klassevol koppel voor veel fun, graag in de context van huisvriend. Alles kan, niks moet.. Cuckolding is bespreekbaar en spreekt mezelf aan. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Welk koppel nodigt me uit? Daten kan op eender welke locatie, uiteraard ook bij jullie thuis aangezien ik me makkelijk kan verplaatsen. Bij voorkeur werken we iets op lange termijn waarbij veel mogelijk is. Geef een seintje en we werken iets leuk uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken, zowel overdag als ’s avonds.. Kik, Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door
Michael 43 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Koppel gezocht voor trio
Ik ben op zoek naar een doenerskoppel. Reeds genoten van een paar leuke trio's. Nu ben ik op zoek naar een ander tof koppel. Ik hou van uitdagen, teasen, wat spanning,... Ik werk zowel vrouw als ma gericht. Ik kus graag met de vrouw, bef graag en pijp graag. Ik kan niet ontvangen. Een spannende buitenlocatie is ook steeds leuk of bij jullie thuis. Ik ben 43 jaar. 1m75, geschoren, hygiënisch en discreet. Wie heeft er zin in?  
Voy 45 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
kijken en bekeken worden
leuke, sportieve man zkt langs deze weg een tof stel dat houdt van kijken en bekeken worden. Thuis, (buiten)locatie, ... Wie heeft een leuk voorstel?  
Stef 49 jaar Antwerpen - Mechelen
ondeugende onimoetingen
Sommige mannen zijn fier op hun postzegelverzameling, anderen pronken graag met hun sportwagen.... maar de mannen die ik zoek zijn fier op hun sexy vrouw die ze graag laten bewonderen. Ik ben een verzorgde aantrekkelijke kerel, op zoek naar een ondeugende ontmoeting met speels koppel op discrete buitenlocatie ruime omgeving Mechelen, waarbij mevrouw zich door een tedere hand laat betasten (en eventueel bespuiten), terwijl ik met haar echtgenoot een bewonderend praatje maak over de vele opwindende kwaliteiten die mevrouw te bieden heeft. Wie voelt zich aangesproken?  
  1   2   3   4   5