Zoeken naar massage aan

Uw zoekactie voor massage aan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Chauffeurke 56 jaar Antwerpen - Bonheiden
Hallo ook is zin in leuke massage gekregen ,en kunnen jullie niet ontvangen dan heb ik oplossing
Hallo leuk dat jullie even mijn advertentie lezen ,hebben jullie zo'n in leuke massage is weg uit de stress en genieten , wel dan bied ik jullie graag een massage aan kunnen Jullie niet ontvangen thuis ,? Wel ik bezit grote bestelwagen met daarin een massage tafel of een luchtmatras indien gewenst, ik kom dan naar een afgesproken plaats ,ben zelf een zeer verzorgde man ,slank ,niet roker of drinker heel hygiënisch endiscreet ,naar mij toe hoeft er niks te gebeuren hoor zin gekregen ,? Stuur dan jullie wensen door en hopelijk kunen jullie genieten ervan groetjes  
Frank 57 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Trio, cuckold aan zee? Kan ontvangen.
Hallo, ik ben verzorgde, potente en intiem kaal geschoren man, sta voor veel open. Een bull top (57) die ervan geniet een vrouw te verwennen wanneer de man toekijkt. Of omgekeerd wanner de vrouw toekijkt! De manier waarop kunnen we samen bepalen. OOK samen elkaar ontdekken zou fijn zijn. Ben een gezonde levensgenieter met ruime interesses. Trio, kinky en cuckold, bi mag ook. Massage geven behoort tot de mogelijkheid, zolang alles discreet en eerlijk verloopt is veel bespreekbaar! Zoek mensen die beiden voor een (nieuw) avontuur te vinden zijn. Ontvang en verplaats na duidelijke afspraak, kan ook overdag indien gewenst. GEEN fin. bedoelingen aub. Mijn tel.nr krijgt u na reactie (uw foto geeft mij een al een idee...) Graag een reactie met leeftijd , wensen en /of fantasie. NIET enkel met telefoon nr.  

Trio, cuckold  aan zee? Kan ontvangen.
gisteren
Levensgenieter 58 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Af en toe genieten... maar verder geen binding
Ben jij ook op zoek naar een leuke partner in crime? Iemand om stiekeme uurtjes mee door te brengen? Zalig genieten van samen zijn, bubbels en babbels … maar ook luisteren… samen ontdekken met respect voor elkaars verlangens en grenzen… niks moet maar veel kan bij klik en wederzijds vertrouwen Verzorgde man is op zoek naar een fijne dame of stel om af en toe samen te genieten van sauna, massage, erotiek en andere geneugten des levens. Veel is te bespreken maar het leven is te kort om niet te genieten. Zelf regelmatig vrij en beschikbaar ook overdag, intiem geschoren en niet-roker kan soms ontvangen en verplaatst zich graag in Oost-Zeeuws-West Vlaanderen  
gisteren
Just4Fun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Zwanger gezocht, voor massage met olie en evt meer, niet zwanger, ook ok ;-).
 Hallo, ik hoop hier een zwangere dame tegen te komen. Alleen of waarbij haar partner erbij is. Is om haar te mogen verwennen en laten genieten van een heerlijke full-body massage met olie. Eventueel als jullie ervoor open staan, op het einde oraal bevredigen, heerlijk beffen dus, geen verplichting uiteraard! Jullie kiezen zelf of ikzelf volledig naakt ben om te masseren en of de dame mij zelf aanraakt, verwendt tijdens of na de massage... Geen enkele verplichtingen uiteraard, genot van de dame gaat voor, hygiene, respect en discretie uiteraard vanzelfsprekend! Verplaatsen geen probleem, over gans België. Interesse, vragen of zelf een leuk voorstel dan hoor ik het wel...;-).  
Jerre 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Heerlijke Massage ... xx
Hi, ik heb weer zin om iemand uitgebreid te verwennen met een massage en misschien zelfs meer ;-). Heb jij vragen of interesse, stuur zeker een berichtje. Als je jouw WhatsApp of snap erbij vermeldt dan gaat het afspreken gemakkelijker. Tot binnenkort?!xxx  

Heerlijke Massage ... xx
Dirk 59 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Erotische massages en meer ....
Hallo via deze site wil ik me toch es voorstellen en wie weet leer ik hier een leuk koppel kennen voor een vrouw gerichte erotische massage en meer,bij de erotische massage en meer met warme olie laat ik geen plekje onbenut en eens op temperatuur kan er heel wa meer tussen ons 3,alles onder het motto niets moet alles mag en zeker geen rap toestanden maar da we met ons 3 overheerlijke hoogtepunten kunnen beleven, ben zelf 182 groot 80 kg normaal gebouwd lichaam geen tatoeages en piercings heel verzorgd wa zeker een must is bij het intiem zijn, goe geschapen en groot uithoudingsvermogen en da zou het vrouwtje zeker wel merken,ik ben single dus kan zeker bij me thuis en dit met hapje en drankje en de nodige aandacht en gezelligheid, kan ook verplaatsen en vrijmaken en bij dit op regelmatige basis,sta erg op eerlijkheid en geen fake gedoe maar doen , ben voor veel te vinden als het maar op genieten op aan komt. Wie weet tot gauw.grtjs dirk  

Erotische massages en meer ....
Verwenner 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Laat jullie verwennen
Hey, ik ben een slanke kerel met een zwak voor vollere dames. Dikke billen, zachte buik, zwaardere borsten... Vooral bij vrouwen ouder dan mezelf. Zijn er koppels waarvan de vrouw zich herkent in deze omschrijving? Zijn jullie op zoek naar een extra man in de slaapkamer? Dan stel ik me graag kandidaat. We zouden het ijs kunnen breken door te starten met een 4-handenmassage, waarna ik de vrouw een heerlijk intieme likbeurt geef terwijl zijn op haar beurt haar partner oraal verwent. Zelf nog ideetjes? Laat gerust weten! Mijn focus ligt op genot, niet het harde geweld. Zelf ben ik niet-roker, hoger opgeleid, normaal geschapen en intiem getrimd. Ik ben op zoek naar een koppel waarbij de focus op de vrouw ligt, maar ik ben niet vies van een verdwaalde hand. Hieronder alvast een voorsmaakje.  

Laat jullie verwennen
gisteren
Tom 56 jaar Limburg - Maastricht
Jouw man of vriend.....
....Vindt het heel opwindend om te kijken hoe jij seks hebt met een ander. De geile opwinding is niet alleen bij hem maar ook bij jou. Zelf krijg ik er ook een kick van. Zijn jullie een ervaren stel of een koppel met deze fantasie wellicht kan ik jullie van dienst zijn. Ik ben een betrouwbare dater die heel discreet is. Ik kom uit de omgeving van Maastricht (Belgische grensstreek). Ik bezit een normaal lichaamspostuur, verzorgd uiterlijk en een gezond lijf. Ik heb enige ervaring met stellen ook 1 op 1, trio en massage .....etcetera. Spreekt dit jullie aan? Altijd reactie retour. Groetjes Tom.  
Luigi 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Massage!
Ben man verzorgd type en ik zoek een koppel waarvan de vrouw eens graag wil genieten van een heerlijke massage. Leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit....volslanke types mogen ook reageren. Ik kan zelf ontvangen!  
Tom 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Massage?
Dag koppels, Wie van jullie heeft zin mijn sportief lichaam eens onder handen te nemen? En nadien draaien we gewoon de rollen om! Ik ben een discrete en rustige man, sportief en gezond. Ik kan me tit bij jullie verplaatsen. Interesse om eens af te spreken? Stuur me een mailtje en dan spreken we verder af!  

Massage?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10