Zoeken naar naar jou

Uw zoekactie voor naar jou leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Niels 31 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Welk verzorgd koppel heeft interesse in een softdate ?
Bij deze ben ik opzoek naar een aangenaam koppel om eventueel te leren kennen met een glaasje.. Zelf ben ik hetero dus zoek ik een koppel waar ik de vrouw wat mag teasen, aanraken, kussen etc.. tot ze opgewonden raakt, waarna de partner het afwerkt tussen de lakens. Indien de vrouw verdere aanrakingen van me wil kan dit uiteraard , maar geen seks.. Al valt dit naar de toekomst toe misschien nog te bespreken..  

Welk verzorgd koppel heeft interesse in een softdate ?
Xtrafun 60 jaar Antwerpen - Herentals
Cuckolding
Als rijper cuckold-stel (leeftijd tot ...) op zoek naar een speelkameraadje voor haar? Geniet jij ervan om te zien hoe je vrouw stevig wordt genomen? Maak dan kennis met deze ervaren man die het plezier en genot van jouw hotwife voorop stelt. Kruip even in je pen, omschrijf wat jullie zoeken, en wie weet wordt deze normaal gebouwde en stevig geschapen man wel deel van jullie cuckold-verhaal (bi-cuck kan). Kortom, enkel voor koppels die weten wat ze willen...  

Cuckolding
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Ik heb een open relatie. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik ben op zoek naar een koppel om een (of meerdere) fijne trio('s) te beleven. Het zou niet mijn eerste keer zijn, in het verleden had ik al toffe en aangename dates. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon stel, niet naar speciale dingen. Gewoon een aangename date met drie  

Op zoek
Dimi 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hetero 35 zoekt koppel voor vrijdagavond of zaterdagavond
Hey, Ik ben een 35 jarige heel sportieve man die op zoek is naar een leuk koppel. Ikzelf ben hetero maar ik vind het fijn een vrouw te verwennen voor de ogen van de man of de vrouw met 2 verwennen kan natuurlijk ook. Veel is mogelijk zonder extremen. Wie kan morgenavond of zaterdagavond? Groetjes en tot snel.  

Hetero 35 zoekt koppel voor vrijdagavond of zaterdagavond
Steven 38 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
Soms nog een leuk koppeltje vrij??
Aangenaam ik ben Steven Een jonge hetero man van 38j die op zoek is naar een leuk koppeltje in de buurt van Londerzeel (- 25 km omtrek) ik kan mij enkel verplaatsen ik ben steeds hygiënisch en netjes geschoren en verwacht dit ook van jou Ik ben een sociaal, aangenaam humoristisch persoon Ik sta voor veel open (dus ideetjes zijn welkom) Troefje ik geef graag een uitgebreide lichaamsmassage Uiterlijke Kenmerken; verzorgd type van 1m78, 68kg die voorzien is van Een knappe piet van 18cm ;-) ps gelieve foto bij reactie te sturen (hoeft niet naakt te zijn) Grtjs Xxx Steven  

Soms nog een leuk koppeltje vrij??
luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Machelen
zoek koppel voor trio
Hallo, Ik ben een goed uitziende man van 58j 171 89kg. Ben goed verzorgt en intiem geschoren. Ik ben al een tijdje op zoek naar een koppel (die mij kan ontvangen) waar ik de vaste huisvriend mag zijn om elkaar passioneel te verwennen. Indien de man van het koppel bi geen probleem mee ikke ook mmmmmm. Mocht je deze advertentie aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen dan geef ik nr voor whatsapp . Discretie en hygiëne staat bij mij hoog aangeschreven Kusjes Luc  
Niels 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
Aftrekken terwijl jullie kijken
Hey ben man van 29j, 1m83, 70kg, normale lichaamsbouw, redelijk sportief, discreet, niet roker. Ik vind het geil wanneer iemand (of koppels, groepen) naar me kijkt terwijl ik naakt ben of met mezelf speel. Ik doe direct al mijn kleren uit (of ontvang naakt) als jullie willen, maar sta ook open voor eerst nog een leuke babbel of een drankje (gekleed of naakt). Ik begin pas echt te masturberen wanneer jullie dit willen zien en eventueel zelf ook masturberen of met elkaar spelen. Jullie mogen ook zeggen hoe jullie me met mezelf willen zien spelen. Ben openminded dus als jullie andere/gelijkaardige voorstellen hebben kan altijd. Ik sta ook open voor contact met een vrouw indien zij (jullie) dit wilt. Bij wie mag ik eens langskomen of wie komt er bij mij langs?  

Aftrekken terwijl jullie kijken
Bert 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Terrasje of zo
Hallo daar beste koppels. Ik ben een man van 54 uit Antwerpen. Ik heb de komende periode vaak tijd vrij die ik op een aangename manier zou willen invullen. Ik kan me vrijmaken door de week maar bij voorkeur ook in ‘t weekend. Ik sta voor veel dingen open (terrasje, wandeling, iets cultureels, gewoon gezellig thuis …). We maken het gewoon plezant en gemoedelijk met zijn drieën … dan zien we wel wat er gebeurt. Ik ben aangenaam gezelschap en mijn interesses beperken zich niet alleen tot seks. Veel kan … niks moet. Ik hou er wel van dat de spanning langzaam opgebouwd wordt. Garanties zijn niet nodig, goede afspraken wel. Als t plezant en gezellig is spreek ik graag met jullie een tweede, een derde, … keer af. Ook een langdurige vaste vriendschap behoort tot de mogelijkheden. Ik ben geen haantje en kan een ander best wat gunnen. Ik ben respectvol, hou me aan de afspraken en stuur nooit mijn kat. Ondertussen kijk ik uit naar jullie reactie en naar het avontuur. Groeten Bert.  
Ronny 58 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Benieuwd naar parenclub
Ben man van net geen 60 en zoek een leuk koppel leeftijdsgenoten om eens een keertje samen een parenclub te bezoeken. Dit is nieuw voor mij. Het lijkt me ontspannender om dat te doen met een stel dat hiermee ervaring heeft, dan om ergens alleen binnen te springen. Liefst op een namiddag en met een koppel leeftijdsgenoten. Dit is een oprechte advertentie. Ben 1m80 voor 75kg, netjes verzorgd, niet opdringerig en kan genieten van aangenaam gezelschap zonder verwachtingen van wat dan ook.  
Hans 44 jaar Antwerpen - Lier
Op zoek naar een leuke date en potentieel vaste fwb
Ik ben M44-1m80-92kg-19 en netjes geschoren. Welke lieve dame (single of deel van een koppel) heeft zin in een leuke date? Als de klik goed zit, kan en mag dit uitgroeien tot een vaste fwb MET medeweten en goedkeuring van mijn vrouw. Graag reactie met foto (niet naakt)  

Op zoek naar een leuke date en potentieel vaste fwb
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10