Zoeken naar net iets

Uw zoekactie voor net iets leverde 71 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 31 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Welk verzorgd koppel heeft interesse ?
Hey, ik ben een vriendelijke (hetero) jongen van 31 jaar, slank, niet roker en verzorgd. Bij deze ben wel ik dus op zoek naar een vriendelijk koppel die net als ik op zoek is naar leuk gezelschap,toffe babbels,maar natuurlijk ook om spannende momenten met te beleven op een respectvolle manier. Dus bij interesse ,laat gerust iets van jullie horen, een foto is altijd welkom. Hopelijk zijn jullie dit aangename koppel die toch zo nieuwschierig is om even kennis te komen maken langs mijn mailbox, ik kijk er alvast naar uit!    

Welk verzorgd koppel heeft interesse ?
Patrick 67 jaar West-Vlaanderen - De Panne
Op zoek naar een discreet koppel.
Ik ben een sportieve man : 184 gr en 79 kg uit De Panne. Intiem geschoren, niet roker. Gesteriliseerd en respect gevraagd, discretie en vooral hygiëne. Ben op zoek naar een discreet koppel , om samen regelmatig eens een afspraakje te hebben in De Panne, of in de omgeving. Kan moeilijk ontvangen maar verplaatsen geen probleem. Om als huisvriend iets mooi op te starten. Ik sta wel voor alles open als we samen goede en lieve afspraken kunnen maken. Een zeer verzorgd stel, dat ongedwongen thuis kan ontvangen om zeker lekker van elkaar te genieten...... Serieuze mensen die na mailcontact met mij kunnen afspreken in volledige privacy en hygiëne. Hopelijk zijn er nog mensen die net hetzelfde zoeken. Lvgrtjs Patrick  

Op zoek naar een  discreet koppel.
Brian 43 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg 0498417598
zondag namiddag massage en trio
Ik ben een sportieve hetero man 1m81, 79kg. Ik wil graag met een leuk koppel afspreken voor een toffe trio. Ben normaal geschapen en intiem geschoren. Ben net, verzorgd en rook niet. Ik kan goed masseren en geef er graag eentje. Ik ben vrouwvriendelijk en niet opdringerig. Veel kan niets moet. Ik kan ontvangen bij mij thuis en verplaatsen. Ik heb een massage tafel. Ik kan komende zondag namiddag en dinsdag voormiddag. xXx Brian  

zondag namiddag massage en trio
gisteren
Jonas 55 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Haar verleiden, verwennen, bare volspuiten.
Jullie zijn een jonger koppel waarvan de man net als ik gesteriliseerd is en jullie willen een extra man in jullie intieme spel betrekken om haar meer genot te schenken. Deze slanke joviale Soa vrije man kan jullie seksleven een boost geven. Softe start en opbouwen met kussen, knuffelen, massage, zuigen tepels, likken klitje, vinger op ontdekking laten gaan en finaal na een pijpje haar puur natuur afneuken en volspuiten.  
gisteren
Cuckoldlover 57 jaar Antwerpen - Kontich
Cuckolding
Fantaseer je er reeds lang over hoe spannend het zou zijn als jouw vrouwtje zich sexy gekleed volgens drescode aanbied aan een vreemde man terwijl jij mag/moet toekijken hoe ik haar betast,keur,streel,kus,lik, verwen ? Dan is dit de kans om te reageren als jullie een koppel zijn tussen 45/65 j uit prov Antw of aangrenzend en bereid zijn om jullie (net zoals ikzelf ) te beperken tot slechts 1 extra speelkameraad zodat bare na wederzijds vertrouwen ook mogelijk is. De rol van de man ( cuck ) bespreken we op voorhand . Ervaring niet vereist , enkel de nodige geilheid en fantasie . Zelf ben ik een vlotte.discrete, ervaren, hetero,dominante man ,50+, sportief,normaal gebouwd, goed voorzien en wil graag zeer regelmatig afspreken met het juiste koppeltje. Reacties graag met wat uitleg over jullie wensen/verwachtingen ,vergezeld van een foto van minstens de dame en we spreken spoedig af zodat we weldra elkaars (sex)leven aanzienlijk kunnen verrijken…  
Brian 43 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg 0498417598
lekkere massage en trio
Ik ben een sportieve hetero man 1m81, 79kg. Ik wil graag met een leuk koppel afspreken voor een toffe trio. Ben normaal geschapen en intiem geschoren. Ben net, verzorgd en rook niet. Ik kan goed masseren en geef er graag eentje. Ik ben vrouwvriendelijk en niet opdringerig. Veel kan niets moet. Ik kan ontvangen bij mij thuis en verplaatsen. Ik heb een massage tafel.  

lekkere massage en trio
Opwarmer 49 jaar Limburg - As
Fantaseren jullie over een extra man erbij?
Dag spannend koppel, laat me jullie slaapkamer binnenkomen via de telefoon. Met mijn warme zachte stem neem ik haar mee in een fantasie, net alsof ik echt bij jullie ben. Geen haastwerk, wel complete lust. Vertel me jullie fantasie en ik maak ze waar.Ik ben hier heel ervaren in. Ze zal zalig dromen achteraf. Speciaal voor verlegen vrouwen die de stap naar een erotische date niet durven zetten. Als koppel altijd al een fantasie gehad over een extra man die de vrouw verwent maar nooit de stap durven zetten? Reageer en dan kunnen we samen bekijken wat ik voor jullie kan betekenen. Tot snel! P.S. IRL afspreken is ook mogelijk.  
Marc 44 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Weg met de dagelijkse sleur
Hallo , welke leuke dame of leuk koppel is de dagelijkse sleur ook beu en is te vinden voor wat meer spanning en fun in haar/hun leven ? Weliswaar met de nodige discretie en wederzijds respect voor elkaars wensen . Ik ben een slanke en zeer nette gast van 47 , 1.80m , 74kg slank en sportief. Mooi en groot zeer net geschoren speeltje. Absoluut niet fake ! Ik sta voor veel open , wie heeft interesse aub Grtjs  

Weg met de dagelijkse sleur
Heer 30 jaar Antwerpen - Balen
Samen genieten
Jonge man (M30 1,9m 90kg 15cm) is op zoek naar een koppel dat graag samen met me de wereld wil ontdekken. Ik ben open minded. Ikzelf ben vrij onervaren op bi-gebied maar ben wel nieuwsgierig. Ik ben niet op zoek naar fotomodellen, ik zoek koppels met gewone maten met net dat ietsje meer dus. Hygiëne en discretie is vanzelfsprekend voor me. Ik ben op zoek naar een koppel voor een leuke avond waarbij we mekaar uitgebreid plezieren. Denken jullie dat koppel te zijn, zeker een berichtje sturen met wat uitleg over jullie. Een foto is steeds leuk.  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Sensuele massage voor haar zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Dit kan ook zo dadelijk bij mij thuis op massagetafel met lekkere olie en mooie muziek. Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze donderdag overdag misschien?  

Sensuele massage voor haar zo dadelijk?
  1   2   3   4   5   6   7   8