Zoeken naar neuk jou

Uw zoekactie voor neuk jou leverde 19 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

lekker 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie wil wel eens iets anders proberen ?
Beste, Ik ben een verzorgde goodlooking hetero man die thuis beschikt over een neukmachine die een eindeloos uithoudingsvermogen heeft. Heb ook verschillende dildo's die er op passen. Wie wil wel eens zijn dame zien kronkelen van genot en krampen in haar tenen zien krijgen door de vele orgasmes ? Ik ontvang jullie met plezier, jullie kunnen er volop van genieten. Zelf kan ik dame ook een massage geven en mee deelnemen in het spel of ik kijk gewoon toe, wat jullie fijn vinden. Enkel ernstige reacties aub.  

Wie wil wel eens iets anders proberen ?
Charming tiger 41 jaar Limburg - HASSELT
FUCK MY WIFE PLEASE
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde en betrouwbare man van 41 jaar. Slanke en sportieve lichaamsbouw, met niet veel lichaamsbeharing, XL geschapen en intiem geschoren. Ik zoek een vrouw van een koppel om elkaar lekker te verwennen. Alleen haar, tijdens trio, of wanneer haar man toekijkt. Ook neukfilmpjes maken is mogelijk. Uiteraard is er steeds wederzijds respect en discretie naar elkaar toe! Enkel reageren met foto!  

FUCK MY WIFE PLEASE
Cuckoldlover 59 jaar Antwerpen - Kontich
Cuckoldlover zkt tof koppeltje
Fantaseer je er reeds lang over hoe spannend het zou zijn als jouw vrouwtje zich sexy gekleed volgens drescode aanbied aan een vreemde man terwijl jij mag/moet toekijken hoe ik haar betast, keur,streel,kus,lik,neuk ? ( verschillende spannende scenario’s liggen klaar).Zijn jullie een koppel tussen 45/65 j uit prov Antw of aangrenzend en willen jullie ook een vaste vriendschap opbouwen waarbij ook bare mogelijk is na wederzijds vertrouwen ? Dan is dit jullie kans om te reageren met wat uitleg over jullie wensen/verwachtingen vergezeld van een ( gewone) FOTO van minstens de dame . Zelf ben ik een vlotte,discrete man ,50+, sportief,normaal gebouwd,goed voorzien, gesterriliseerd,gezond,niet roker,ervaren en ben loyaal aan eenzelfde koppel en verwacht dit ook van jullie . Ervaring is niet vereist , gezonde lust en fantasie is voldoende , tot snel …..  
Maagd 30 jaar Antwerpen - Balen
Maagd zoekt vrouw om voor het eerst in te spuiten
Ik ben op zoek naar een koppel waarvan de vrouw mij graag wil ontmaagden. Liefst iemand in de regio die het zelf spannend vindt mij deze ervaring te bieden. Graag een vlotte afspraak, geen fakers, gedoe rondom een foto,... gewoon straight to the point wat je in gedachten of te bieden hebt en dan krijg je zeker antwoord. Ik ben wel hetero en heb enkel aandacht voor de vrouw, al kan dit op verschillende manieren. Ik schik mij graag naar jullie voorstel en fantasie, maar ik kijk er zelf vooral naar uit haar te mogen verkennen, betasten, spelen en uiteindelijk voor de eerste keer een poesje te mogen penetreren. Het lijkt mij vooral ook heerlijk in haar klaar te mogen komen. Dat allemaal met het wetenschap dat zij al reeds aan een ander toebehoort maakt het helemaal af voor mij. Oja, het lijkt mij voor zich dat ik geen onmiddellijke "neukstier" o.i.d ben en dat snel klaarkomen er dus waarschijnlijk wel in zit. Het zou tof zijn mocht er in dat opzicht ook wat meer ruimte/tijd zijn  
Maagd 30 jaar Antwerpen - Balen
Maagd zoekt vrouw om in te spuiten
Ik ben op zoek naar een koppel waarvan de vrouw mij graag wil ontmaagden. Liefst iemand in de regio die het zelf spannend vindt mij deze ervaring te bieden. Graag een vlotte afspraak, geen fakers, gedoe rondom een foto,... gewoon straight to the point wat je in gedachten of te bieden hebt en dan krijg je zeker antwoord. Ik ben wel hetero en heb enkel aandacht voor de vrouw, al kan dit op verschillende manieren. Ik schik mij graag naar jullie voorstel en fantasie, maar ik kijk er zelf vooral naar uit haar te mogen verkennen, betasten, spelen en uiteindelijk voor de eerste keer een poesje te mogen penetreren. Het lijkt mij vooral ook heerlijk in haar klaar te mogen komen. Dat allemaal met het wetenschap dat zij al reeds aan een ander toebehoort maakt het helemaal af voor mij. Oja, het lijkt mij voor zich dat ik geen onmiddellijke "neukstier" o.i.d ben en dat snel klaarkomen er dus waarschijnlijk wel in zit. Het zou tof zijn mocht er in dat opzicht ook wat meer ruimte/tijd zijn.  
10 dagen
Mr B 53 jaar Antwerpen - Zoersel
Vrouw van koppel voor ero massage
Wat zoekt ik een koppel waar ik de vrouw een ero massage mag geven waar sex bij kan. Dus ik word uitgenodigd door een koppel jullie hoeveel geen foto model te zijn dit ben ik ook niet. Bij de afspraak kom ik bij jullie aan. We maken een gezellige babbel met iets te drinken. Waarna de erop massage plaats vindt dus alles wordt gemasseerd dus de intieme delen zijn er bij. Want zo zal er een opwinding komen met zin in sex. Ik zal de vrouw lekker beffen tot ze zalig kreunend klaarkomt. En dit doe ik nog eens en daarna zal ik mijn stijfe in haar schijven. Waar ze zalig kreunt ik neuk tot ze weer kreunend klaarkomt en ik spuit haar kutje vol zaad. Dit kan bare of met condoom. We maken terug een praatje en ik begin haar stilletjes terug masseren. En ik schuif mijn penis terug in haar ik masseer en neuk haar tot we terug klaarkomen. Dit kan voor meer dan 1 keer. Ik ben een gespierd jonge 50ger. Dus hebben jullie intresse trek je stoute schoenen aan. Graag reactie met foto. Mr B  
10 dagen
Cuckoldlover 57 jaar Antwerpen - Lier
Cuckolding
Fantaseer je er reeds lang over hoe spannend het zou zijn als jouw vrouwtje ( leeftijd tussen 45/65 j ) zich sexy gekleed volgens drescode aanbied aan een vreemde man terwijl jij mag/moet toekijken hoe ik haar betast,streel,kus,lik en neuk ? Bij voorkeur is ze geblinddoekt de eerste keer wat het nog spannender maakt . Graag van in het begin ook de wensen/verwachtingen van de man (cuck), kijkt hij liefst enkel ? Krijgt hij graag opdrachtjes ? Zal hij graag ook betrokken zijn bij het samenspel van de dame en mezelf ? Of zal ik van in begin bepalen hoe het moet gaan ? .Doel is ook een blijvende vriendschap zodat bare ook mogelijk is na wederzijds vertrouwen . Reacties graag vergezeld van een foto, minstens van haar , en ook wat uitleg over jullie zelf en van waar jullie zijn . Zelf ben ik een vlotte, ervaren,discrete man, 50+, sportief,goed voorzien, gezond,gesterriliseerd,niet roker . Spoedig zullen we elkaars (sex)leven aanzienlijk kunnen verrijken.  
11 dagen
Cuckold 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Cuckold op Hotel 24/05
Beste lezertjes, Ik kom hier met een leuk scenario. Ik (Vlaams,29jaar,1m82,volslank,normaal geschapen, goed voorkomen) ben deze VRIJDAG (24/05) op Hotel (Radison Blue in Antwerpen). Ik zou jullie graag willen uitnodigen om wat fun te beleven... wat is er allemaal mogelijk? ALLES (Cuckold waarbij ik enkel toekijk hoe je man je uitwoont/ Hoe ik je neuk terwijl je man enkel kijkt/Trio/Pijpdate/...) FAKERS? Gelieve jullie te onthouden :) Hopelijk komen hier leuke reacties op !!!  
Milf lover 42 jaar Limburg - HASSELT
Cuckolding style?
Hey. Ik ben een goeduitziende hetero man van 42j,slank sportief postuur, ben goed voorzien met een goede uithoudingsvermogen en kan meerdere keren klaarkomen. Een zeer hoog libido. Ben spontaan,respectvol,hygiënisch en netjes verzorgd (intiem geschoren). Ik zoek een leuke verzorgde dame(milf)van een koppel die graag geniet van een derde man en houdt van lekkere seks. Ik neuk je lekker voor de ogen van je man. Eerst rustig opbouwen door je te teasen met mijn handen over jou hele lichaam daarna rustig met mijn vingers,tong tussen jou benen waar ik jou kutje lekker beft terwijl jij met je handen mijn harde paal vasthoudt en daarna mij lekker pijpt. Daarna laat ik je lekker genieten in allerlei standjes. Wie deze advertentie ziet zitten mag altijd reageren. Ik heb enige ervaring hierin en heb geen drempelvrees. Ik kijk uit naar de serieuze reacties. Xxx  

Cuckolding style?
BLACK BULL 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
black bull vr date te gent deze avond
Hey, welke geil doeners stel heeft er zin in een leuke date deze avond? ik kan zowel verplaatsen als ontvangen. Kan tot in de latere uren, morgen vrij. Ikzelf ben een sportieve black bull die zowel graag een hete massage geeft als de dame stevig verwent en lang verwent met mijn harde grote neuk paal. Geile Groetjes Peter. BEL nul vier acht zeven acht acht elf twee negen. voor snel kontact.  

black bull vr date te gent deze avond
  1   2