Zoeken naar niets meer

Uw zoekactie voor niets meer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Verzorgde man 29 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Welk koppel of dame zoekt een leuke vaste huisvriend uit de regio ?
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren koppel of dame voor intieme geile dates in de regio. Hygiëne, respect en discretie zijn vanzelfsprekend verzekerd. Ikzelf ben een joviale man, 176 groot, normaal gebouwd en normaal geschapen. Leeftijd weinig van tel, genot staat voorop. Verplaatsen is mogelijk in de regio. Wie zin? Stuur gerust voor meer info en foto's. Groetjes  
gisteren
David 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Maak je fantasie waar !
Jullie hebben als koppel al een tijdje een fantasie, maar je weet niet goed hoe eraan te beginnen ? Jullie verlangen naar een scenario waar eigenlijk een extra persoon voor nodig is ? Het is misschien nogal kinky en je durft er niet zomaar tegenover iedereen over te beginnen praten ? Ik (David) kan jullie in alle discretie verder helpen. Heb je al een idee met duidelijke elementen die in de fantasie aan bod moeten komen, stuur ze mij op en ik maak er een volledig uitgewerkt verhaal van. Prefereren jullie een volledig uitgewerkt scenario of liever wat meer improvisatie, alles is mogelijk. We werken het samen verder uit. Zelf ben ik een persoon met enig niveau. Respect, vertrouwen en discretie zijn heel belangrijk voor mij en ik verwacht dit ook van jullie. In het rollenspel zie ik mijzelf eerder als de dominante persoon (als er één is natuurlijk) Geef eindelijk eens toe aan die drang en nieuwsgierigheid, mail mij, en zie hoever we misschien wel geraken.  
gisteren
Stef 54 jaar Antwerpen - Kapellen
Ondeugende date?
Welk tof koppel, liefst ouder dan mezelf, laat me toe tijdens de seks? Ben bi, betrouwbaar verzorgt, en sta open voor pijpen, beffen en meer. Zou ook graag de vrouw eens likken nadat de man erin is klaargekomen.  
First_timer 40 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Wie gaat mee op ontdekking?!?
Deze 40 jarige sportieve, verzorgde man (1m70, 65kg) heeft een sexueel verlangen / drang om een mv koppel te behagen en hierbij ook mijn bi-gevoelens te ontdekken. Dit koppel mag dus best wel wat leidend zijn. Ook wat jaartjes ouder of een kilo’tje extra deren me niet. Hygiëne, discretie en wederzijds respect zijn dan uiteraard wel weer belangrijk. Geil met stijl, kortom: Samen iedereen van kop tot teen verwennen en laten sidderen van genot… en hunkeren naar meer. Wie heeft er zin op samen op ontdekking te gaan? Ik kan niet ontvangen.  

Wie gaat mee op ontdekking?!?
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
gisteren
antoine 59 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Waarom jullie niet
Slank, galant uit het Waasland. Verplaatsen, geen enkel probleem Hou van hygiëne, veiligheid en discretie, maar vooral niet van extreem gedoe of pijnlijke toestanden, 1,78 & 72 kg. Op gebied van mijn seks hou ik van alles zolang dat wij er ons goed bij voelen en zeker heerlijk om een nieuwe vriend en vriendin erbij te hebben. Geen financieel gedoe maar misschien na enkele tijd iets gezellig doen zoals een cafeetje, een etentje, een bioscoop of een bezoekje aan een casino Afstand geen probleem, ben ook niet fake alleen hou ik ervan dat de tijd en plaats worden gerespecteerd. En verder via mail, als je nog meer wilt weten, vraag het maar, wat denk je.  
gisteren
ZeroP 65 jaar Antwerpen - Hove
Zoek deftig koppel , 55+, intelligent en met open geest
Dat mij, deftige , hygiënische man wenst naakt te ontvangen , in een straal van 15 km. Stats: 1,8/89/16 Gbs Meer uitleg via mail  
gisteren
Jurgen 55 jaar Limburg - Sint-Truiden
zoek een bi koppel
Hey, ik ben een 56j sportieve en vriendelijke man. Ik zoek een koppel waar ik de vrouw kan verwennen. Indien de man ook wilt meedoen is er uiteraard meer mogelijk. Bij de vrouw kan alles, bij de man kan alles buiten neuken. Dit kan wel na enkele afspraken. Intiem ben ik geschoren 18/5.gebeuren. Zelf heb ik een normaal figuur, kort haar, geen baard of snor. Biedt en vraag hygiene en discretie. Niet teveel heen en weer mailen. indien belangstelling, gewoon via whatsapp. Kan niet ontvangen,dus bij jullie of op een kamer. Ben ruimdenkend. Zoek wel een koppel voor regelmatig als het klikt tussen ons. Provincie Limburg en Vl Brabant. Vragen stuur maar. Groetjes  
gisteren
Frank 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Trio
Wil graag een extra duwtje geven bij vrouw van koppel, liefst kunnen ontvangen, en pensioneerden ook, ben slanke man en uiterlijk verzorgd en betrouwbaar. Meer info na mail, geen piercings aub.  
gisteren
john 68 jaar Limburg - Tongeren
man,vrouw en/of koppel
Hoi ik ben John 68 jaar jong en vitaal. ik ben op zoek naar een discrete plaats om morgen bij goed weer naakt te zonnen en wie weet wat nog meer. Heb jij of jullie de mogelijkheid om aan mijn wens te voldoen hoor ik het graag. Ben zeker bereid tot een wederdienst in alle hoedanigheid. hopelijk hoor ik iet van jullie. groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10