Zoeken naar nog enkele koppels

Uw zoekactie voor nog enkele koppels leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

MisterSecret 42 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie?
Sportieve en potente man zoekt gelijkgestemde ruimdenkende dames/koppels die zin hebben in pure fun en (ont)spanning. Ervaring met trio's en gangbangs en de perfecte bull om de dame in kwestie heerlijk te laten genieten. Graag serieuze reactie terug met concrete info !  

Wie?
Knap xl discreet 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
Hallo koppels! Hier een knappe, sportieve dertiger met bovengemiddeld libido die via deze weg een goed uitziende, sportieve fwb zoekt voor discrete doch ongeremde dates overdag tijdens de week. Fysieke en mentale klik is daarbij essentieel, leeftijd en regio minder van tel. Ik verplaats me makkelijk doorheen Vlaanderen en Brussel. Zin om elkaar beter te leren kennen en - mits klik - nóg wat beter? ;)  

Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
gisteren
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Vrouwgerichte trio/cuckold
Dag lieve koppels, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een koppel. Een vrouwgerichte trio, met andere woorden, waarin we vooral aandacht schenken aan het genot van de vrouw en elkaars verlangens. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Ik kan eventueel ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Groetjes  
gisteren
Mark 51 jaar Antwerpen - Kasterlee
Biman verwent pijpt en likt lekker
Geil ongeremd genieten van orale bi-sex met drie of meer. Niets zo lekker als een man te pijpen en een vrouw te likken. Avontuurlijke man met niveau, goed niveau, 53 jaar, verwent koppels en T-girls. Veel oraal genot, maar laat me ook lekker neuken en vice versa. Kick ook op spannende plaatsen, darkroom, enz. Wie doet een voorstel? Discretie en hygiëne verzekerd.  
Ken 34 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
Sportieve man zoekt koppel voor seksdate
Via deze weg op zoek naar koppels die willen experimenteren met een extra man. Ikzelf ben geen veel dater maar heb wel al enkele leuke ervaringen met koppels achter de rug. IK zou nu echter graag een koppel ontmoeten om op regelmatige basis mee af te spreken. Respect en discretie zijn steeds geboden en vereist. Liefst koppels uit de regio. Veel is bespreekbaar maar geen SM toestanden en dergelijk. Ik ben 1m72, 18cm, sportief gebouwd en beschik over een groot uithoudingsvermogen.  

Sportieve man zoekt koppel voor seksdate
gisteren
dater 58 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Genieten met Drie
Ik zoek een koppel waar zowel de man als de vrouw graag genieten van een bi man zodat we ongeremd met zijn 3en kunnen spelen en genieten van elkaar. Ik zoek geen fake koppels maar real daten voor mensen waar naast heerlijke seks dates ook een leuke babbel mee mogelijk is om de vaste bi huisvriend van te worden. Liefst een koppel waarvan de man 100% bi is (strelen, zoenen en neuken) en waar de vrouw zowel geniet van een heerlijk trio met 2 mannen als ook van MM seks.  
Sportieve XL 31 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Man met verlangens
Hallo! Hier een 31 jarige man uit Aalst. Ikzelf ben 1.83m sportief figuur intiem verzorgd en 19x6 geschapen! Waar ben ik zelf welkom deze week overdag? Ik ben opzoek naar koppels (dames) die graag de spanning opdrijven met een extra man. Verschillende scenario's mogelijk. Interesse, stuur gerust een mailtje met een woordje uitleg aub! XXX  

Man met verlangens
Verwenner 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Laat jullie verwennen
Hey, ik ben een slanke kerel met een zwak voor vollere dames. Dikke billen, zachte buik, zwaardere borsten... Vooral bij vrouwen ouder dan mezelf. Zijn er koppels waarvan de vrouw zich herkent in deze omschrijving? Zijn jullie op zoek naar een extra man in de slaapkamer? Dan stel ik me graag kandidaat. We zouden het ijs kunnen breken door te starten met een 4-handenmassage, waarna ik de vrouw een heerlijk intieme likbeurt geef terwijl zij op haar beurt haar partner oraal verwent. Zelf nog ideetjes? Laat gerust weten! Mijn focus ligt op genot, niet het harde geweld. Zelf ben ik niet-roker, normaal geschapen en intiem getrimd. Ik ben op zoek naar een koppel waarbij de focus op de vrouw ligt, maar ik ben niet vies van een verdwaalde hand. Hieronder alvast een voorsmaakje.  

Laat jullie verwennen
Sportief28 28 jaar Limburg - Tessenderlo
Sportieve jonge man zoekt tof koppel
Hallo koppels . Ik ben een jongere sportieve slanke man van 28 jaar die opzoek is naar een koppel m/v om een vast sexueel contact mee aan te gaan indien er een klik is voor ons allemaal natuurlijk . Een paar kenmerkende punten van mezelf . Sportief, goede babbel( eenmaal het ijs gebroken is ) ,positieve mindset, openminded, klassevol. Ook is hygiene en discretie super belangrijk . Wat ik hoop te vinden is een tof koppel dat dit samen goed besproken heeft . Een gesprek moet zeker ook op zijn plaats zijn bij dit vast koppel en een open minded gedachtegang is altijd positief . Indien dit een beetje overeenkomt met wat jullie denken/zoeken stuur dan gerust een berichtje. Groetjes  
BobbieBelgium 44 jaar Limburg - Sint-Truiden
Volgespoten kut gezocht
Op zoek naar koppels of dame Waarvan ik de volgespoten kut lekker mag leeglikken, ik beloof dat alles netjes opgelikt wordt tot de laatse druppel. Mijn stats: 44 - 181- 78 - 19 x 6 - bi Kinky ingesteld en gek op poppers en ook bi. Discretie gevraagd en geboden. Soa vrij en worst ook gevraagd. Hopelijk tot snel  

Volgespoten kut gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10