Zoeken naar ontvangen vandaag

Uw zoekactie voor ontvangen vandaag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Masseur 46 jaar West-Vlaanderen - Dentergem
Masseur geeft ero massages aan koppels
Ik geef ero massages aan ruimdenkende koppeltjes die willen genieten van de deugden des levens . De massage gebeurt op een tafel , terwijl de man van het koppeltje de massage bekijkt terwijl ik zijn vrouw masseer van kop tot teen . Indien je wenst mee te doen aan de massage is dit geen enkel probleem . Ik kan enkel ontvangen , discreet en hygïenisch , alle werkdagen in de namiddag van 15u00 tot 19u00 . Wil je uw vrouw een kado geven van genot , maak dan een afspraakje met mij . Enkel ernstige kandidaten , geen fakers . Mijn stats zijn 45 186 84 19 zeer hygiënisch !  
Tim 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Avontuur met koppel
Opzoek naar een koppel om samen leuke avonturen mee te beleven. Mits respect en hygiëne is er veel bespreekbaar. Verplaatsen en ontvangen is beide mogelijk.  
Blackman 45 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse 0485367107
Date met Blackman
Blackman zoekt date met koppels, geen financiële bedoeling. Ontvangen of verplaatsen Geen probleem. Extra blacks kan.bel eens om verder te afspreken  

Date met Blackman
Andre 60 jaar Oost-Vlaanderen - Kruibeke
Zoek verzorgd rustig koppel
Jullie leuk deftig koppel?? Wat ik zoek is koppel waar de klik tussen ons 3 helemaal optimaal is iets drinken babbel hoort er zeker bij. Ik ben een man 60jr slank/sportief lichaam en glad .Hygiene vind ik super belangrijk hopelijk jullie ook?? . Zelf kan ik ontvangen in zeer verzorgd gezellig huis. Jullie houden ook van sexy kleding, dus beetje sexy en uitdagend uitzien, zoek iets soft oraal en waar ik mag meespelen, verloren handje van man geen probleem interesse laat maar horen xx Bij interesse of vragen stuur gerust een mailtje en foto. Groetjes xx  

Zoek verzorgd rustig koppel
Chauffeurke 56 jaar Antwerpen - Bonheiden
Hallo ook is zin in leuke massage gekregen ,en kunnen jullie niet ontvangen dan heb ik oplossing
Hallo leuk dat jullie even mijn advertentie lezen ,kunnen jullie ook wel is genieten van een massage ? ,wel ik kom dan graag bij jullie langs om deze te geven dan ,kunnen jullie niet ontvangen thuis ? Dan heb ik misschien leuk alternatief ik bezit grote bestelwagen met daarin een massage tafel of luchtmatras zoals je dan zelf wilt , naar mij toe hoeft niks te gebeuren ,ik zelf ben een zeer verzorgde man ,die hygiëne en discretie voorop stelt ,ben niet roker of drinker slank en 176 groot ,sociaal en respectvol intresse stuur dan gerust iets terug fijne dag verder  

Hallo ook is zin in leuke massage gekregen ,en kunnen jullie niet ontvangen dan heb ik oplossing
Lucas 45 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Koppel voor leuke dates gezocht
Hoi, Leuk dat jullie mijn advertentie lezen. Ik ben op zoek naar een spontaan koppel om een lekker triootje te doen waarbij wederzijds plezier en genot centraal staan. Ik sta voor veel open met uiteraard respect voor elkaars grenzen en wensen. Indien de klik wederzijds is hoeft dit voor mij niet bij een eenmalige date te blijven. Het zou leuk zijn om regelmatige dates te hebben met een vast koppel. Ikzelf ben 46 jaar, 1m90 groot en weeg 94kg. Ik heb felblauwe ogen en korte donkere haren (alhoewel het grijs al de bovenhand begint te nemen). Uiteraard draag ik hygiëne en discretie hoog in het vaandel. Ik kan soms ontvangen maar zeker verplaatsen tot bij jullie of op een kamer. Ik zoek voor overdag in de week. Ik hoop dat dit voldoende is als eerste kennismaking en hopelijk horen we elkaar snel.  

Koppel voor leuke dates gezocht
Triolover 56 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Cuckoldkoppel gezocht voor deze zaterdag of zondag
Welke cuckoldqueen zoekt nog een Bull voor dit weekend? Als vrouwgerichte maar dominante man spreek ik graag met jullie af. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Enkele serieuze reacties.  
Trio 53 jaar Antwerpen - Borsbeek
Op zoek naar een jong koppeltje
Welk jong koppeltje zoekt een man voor trio? Deze goed geschapen zeer verzorgde man zoekt een jong koppeltje voor trio ervaring. Trio waar vrouw centraal staat, licht bi kan. Jullie kunnen ontvangen of op kamer of Cardate. Interesse stel je dan uitgebreid voor aub Voorwaarden zijn bespreekbaar. Kijk uit naar jullie reactie.  
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dominant, openminded, kinky,..
Dit zijn de trefwoorden die me omschrijven. Ik heb reeds verschillende ervaringen opgedaan en vooral goede uithouding opgebouwd om er samen een leuke tijd van te maken.. :) Ik heb brede interesses, gaande van stressloze date met hapje, drankje, leuke babbel, massage,.. tot het beleven van een lekkere kinky date als dominant ingestelde bull, blinddoekje, boeien, hardcore penetratie,... Ik ben sportief ingesteld, groot en stevig geschapen. Ik kan me ook makkelijk vrijmaken, ruim in Vlaanderen verplaatsen & ontvangen, maar alles uiteraard mits goede afspraken. Mijn interesse gaat uit naar een leuke dame of koppel die mee kan gaan in fantasie en extase.. ;)  

Dominant, openminded, kinky,..
gisteren
luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
zoek bi koppel
Hallokes, Ik ben op zoek al lange tijd naar een koppel tss 20 en 60jaar voor een geile trio. Bi kan en mag, moet niet. Cuckold koppel ook goed. Hier m71, 87kg, onbehaard, intiem kaal lekkere pik. Hou van alles in trio. Dit allemaal in een sfeer van vertrouwen, respect, vriendschap en vooral genegenheid met de nodige hygiene en discretie. Ik kan helaas niet ontvangen en zoek voor in de week overdag in een straal van max 20km van regio Interesse ? Graag lees ik uw email en kunnen we verder mekaar al ontdekken. Oja...ik heb ook whatsapp  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10