Zoeken naar oud*

Uw zoekactie voor oud* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jullie! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl jullie kijken , de man pijpen terwijl vrouw kijkt, jullie slaafje zijn, quattro, haar heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust jullie fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiekl mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Mark 44 jaar Antwerpen - Turnhout
Dames zijn jullie het ook beu
Momenten zoals deze. Je man alleen maar met voetbal bezig. Dadelijk de ronde van Frankrijk. En hij besteed amper tijd aan jou. Als jullie al eens sex hebben is hij na een kwartier klaar en valt hij in slaap. Welke vrouw is dat beu. Welke vrouw wilt er gewoon weer eens uren bemind worden. Geile pure sex voelen. Verschillende orgasmes beleven. Reageer dan. Ik ben er voor je. Voor jou genot. Jou wensen. Jou fantasies. Ik maak ze waar. Erna ga je naar huis en doe je alsof er niks gebeurt is. Ik ben heel discreet. Hoe oud je bent maakt niet uit. Ook de afstand niet. Wie durft de stap zetten en wie is er echt. Ik kijk met enorm belangstelling naar me mailbox. Komop dames. Wil je weer die tinteling in je lijf voelen.  

Dames zijn jullie het ook beu
gisteren
Jan 67 jaar Noord-Holland - Haarlem
Ben oudere man op zoek naar vriendschap en seks
Ben ongebonden man, verzorgt goed gekleed normaal postuur 1m83.En donkerblond grijs haar. Ik hou erg van seks en doe dit graag met een echtpaar of vrouw. Sta voor veel open. Orale seks vindt ik lekker. Zowel bij de man als de vrouw. Zoek mensen die wat ouder zijn en nog willen seksen. Oudere vrouw die nog graag aan haar incontinente kut gelikt wil worden, geen probleem. Laat graag mijn mooie lijf zien en me betasten en pijpen. Wat u wensen zijn. Kan ontvangen en er kan van alles.  
gisteren
Tom 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar oudere dame of cuckold koppel
Hoogopgeleide, dominante en echte alpha male regio Gent op zoek naar een (veel) oudere dame of cuckold koppel voor een vast contact. Discretie gevraagd en geboden. Elke ernstige reactie met (onherkenbare) foto krijgt zeker antwoord. Geen fakers aub!  
gisteren
Sander 28 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Voyereren 45+
Hey ik ben sander29 en ben vandaag in omgeving Nieuwpoort voor het werk , waar spring ik even binnen voor een leuke voyeur date rollenspel. Graag een koppeltje ouder dan mijn . Mvg tot mails  
gisteren
Peter 53 jaar Limburg - Maaseik
Geil koppel gezocht om de vrouw samen te verwennen
Hallo lief koppel, Ik ben een 50+ hetero man en ik zoek een lief geil koppel. Leeftijd en uiterlijk is niet belangrijk. De bedoeling is om mekaar te leren kennen en te genieten van allerlei erotische spelletjes. Op termijn is het ook mogelijk dat ik bijvoorbeeld overdag langskom wanneer de vrouw alleen thuis is en dat haar man op het werk is en weet dat ze op dat moment verwend wordt. Uiteraard is dit een mogelijkheid indien er daarvoor een akkoord is. We zien wel. Wel liefst van de regio Maaskant: Maaseik-Kinrooi-Molenbeersel-Dilsen-Lanaken-Maasmechelen-Bocholt-Bree-Oudsbergen. Andere regio’s kan maar dat moeten we dan praktisch verder bespreken. Het is belangrijk dat u kan ontvangen, liefst overdag. Oudere koppels van 60+ en 70+ zijn ook welkom. Ik heb hierin ervaring maar ik ben geen veeldater, integendeel. Het is de bedoeling om iets moois en intens op te bouwen met een levenslange relatie , zowel vriendschappelijk als seksueel. U kan mij via deze site contacteren. Xx Peter  
Jan 69 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Bi man voor bi koppel
Man, 69, zoekt in regio ook ouder volslank bi koppel, samen genieten met drie, samen tongen strelen rukken pijpen beffen, wie interesse? Grtjs  
Black 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke stel gezocht voor BBC
ik ben een jonge leuke black man van 32 jaar oud. Ik ben op zoek naar leuke koppeltjes om samen spannende avontuurtjes mee te beleven. Ik sta voor veel open en wil graag jullie stoutste fantasieën waar maken (GEEN BI). Ik heb een zeer verzorgd lichaam en uiterlijk en verwacht dit ook van jullie. Ik heb een sportief lichaam en ben zeer groot geschapen (23l 7cmdikte ). Bij interesse laat gerust een mailtje achter met een foto van jullie. Ik kijk er al naar uit jullie te mogen ontmoeten. Greetings xx  

Leuke stel gezocht voor BBC
Roger 66 jaar Antwerpen - Turnhout
Op zoek naar leuk (ouder) koppel voor een erotische vriendschapsrelatie
Hey, fijn dat je deze advertentie leest. Ik ben een gepensioneerde single man en wil graag in contact komen met een koppel met levenservaring, jong van hart en die af en toe buiten de lijntjes willen kleuren. Samenkomen voor een babbel, een drankje en een hapje, wat flirten en met drie elkaar laten genieten. Liefst niet eenmalig. Hierbij staat de vrouw in het middelpunt, manuele of orale aanrakingen tussen de mannen kan ook als je daarvoor openstaat maar is geen must. Een fijne vriendschap met een plusje! Ik kan ontvangen en verplaatsen. Groetjes, Roger.  
First_timer 40 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Samen op ontdekking?!?
Deze 40 jarige sportieve, verzorgde man (1m70, 65kg) heeft een sexueel verlangen / drang om een mv koppel te behagen en hierbij ook mijn bi-gevoelens te ontdekken. Dit koppel mag dus best wel wat leidend zijn. Ook wat jaartjes ouder of een kilo’tje extra deren me niet. Hygiëne, discretie en wederzijds respect zijn dan uiteraard wel weer belangrijk. Geil met stijl, kortom: Samen iedereen van kop tot teen verwennen en laten sidderen van genot… en hunkeren naar meer. Wie heeft er zin op samen op ontdekking te gaan? Ik kan niet ontvangen.  

Samen op ontdekking?!?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10