Zoeken naar sexy zonder

Uw zoekactie voor sexy zonder leverde 40 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Stef 49 jaar Antwerpen - Mechelen
ondeugende onimoetingen
Sommige mannen zijn fier op hun postzegelverzameling, anderen pronken graag met hun sportwagen.... maar de mannen die ik zoek zijn fier op hun sexy vrouw die ze graag laten bewonderen. Ik ben een verzorgde aantrekkelijke kerel, op zoek naar een ondeugende ontmoeting met speels koppel op discrete buitenlocatie ruime omgeving Mechelen, waarbij mevrouw zich door een tedere hand laat betasten (en eventueel bespuiten), terwijl ik met haar echtgenoot een bewonderend praatje maak over de vele opwindende kwaliteiten die mevrouw te bieden heeft. Wie voelt zich aangesproken?  
gisteren
Cuckoldlover 57 jaar Antwerpen - Kontich
Cuckolding
Fantaseer je er reeds lang over hoe spannend het zou zijn als jouw vrouwtje zich sexy gekleed volgens drescode aanbied aan een vreemde man terwijl jij mag/moet toekijken hoe ik haar betast,streel,kus,lik,verwen ? Zijn jullie tussen 45/65 j en uit prov Antw of aangrenzend dan is dit jullie kans om te reageren. Zelf ben ik een vlotte,discrete ,hetero man ,50+,ervaren,licht dominant,niet roker,gesterriliseerd,ruime fantasie ,sportief, goed voorzien en op zoek naar dat ene koppeltje voor een langdurige vriendschap, geen wisselaars en zich houden aan slechts 1 vast contact zodat na wederzijds vertrouwen ook bare mogelijk is. Regelmatig afspreken is het doel . Reacties graag met jullie wensen/verwachtingen, (ervaring is niet nodig ,wel de nodige fantasie)vergezeld met een duidelijke foto van minstens de dame. Tot spoedig ….  
Christ 51 jaar Antwerpen - Turnhout
Waar is die stijlvolle dame...
Verzorgde man, 87kg, 183, hetero, op zoek naar leuke, klassy dame (evt van koppel)die zich graag eens laat (be)zien op parking in de auto, discrete of gewaagde locatie, natuur, bos, bij jou thuis,... Geniet je van mannelijke aandacht in je stijlvol, gewaagd, sexy outfitje, geniet je ervan te teasen ? Wordt je graag enkel bekeken, misschien aangeraakt, of meer? T is bespreekbaar naargelang je wensen. Je bepaalt zelf hoe ver je wil gaan. sex wordt niet direct verwacht. ik hou me aan afspraken. Respect, discretie en hygiene zijn vanzelfsprekend. Wie fantaseert hier ook over en wil dat graag doen? Ruime regio Turnhout  
Knutselaar 52 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke dame laat zich graag kijken, of kijken we naar mekaar, evt meer.....
Je bent een leuke dame (evt van koppel) die er van geniet aandacht te krijgen door je sexy, uitdagend te kleden. Misschien ietwat exhibitionistisch? Je geniet van het teasen. Je vind t fijn bekeken te worden, uit te dagen door je kleding, gedrag. Laat je graag in je bloes/kleedje of onder je rokje kijken? Wat wil je dat ik doe voor jou? Vertel het me... Misschien wil je ook gestreeld, intiem betast worden. Maar geen must. Verwacht geen sex, maar kan misschien wel bij wederzijds ok. Graag ergens discreet in auto, parking, natuur, bij jou thuis.... uiterst discreet en 100% hetero en eerlijk. Respect, hygiene zijn vanzelfsprekend. Ik hou me aan afspraken, grenzen worden gerespecteerd. wie durft? Voorstellen welkom. Hier m, 53j, 183, 87kg. Regio Turnhout, Herentals, Geel.  
Cuckoldlover 59 jaar Antwerpen - Kontich
Cuckoldlover zkt tof koppeltje
Fantaseer je er reeds lang over hoe spannend het zou zijn als jouw vrouwtje zich sexy gekleed volgens drescode aanbied aan een vreemde man terwijl jij mag/moet toekijken hoe ik haar betast, keur,streel,kus,lik,neuk ? ( verschillende spannende scenario’s liggen klaar).Zijn jullie een koppel tussen 45/65 j uit prov Antw of aangrenzend en willen jullie ook een vaste vriendschap opbouwen waarbij ook bare mogelijk is na wederzijds vertrouwen ? Dan is dit jullie kans om te reageren met wat uitleg over jullie wensen/verwachtingen vergezeld van een ( gewone) FOTO van minstens de dame . Zelf ben ik een vlotte,discrete man ,50+, sportief,normaal gebouwd,goed voorzien, gesterriliseerd,gezond,niet roker,ervaren en ben loyaal aan eenzelfde koppel en verwacht dit ook van jullie . Ervaring is niet vereist , gezonde lust en fantasie is voldoende , tot snel …..  
Sdp 39 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Eerste ervaring in trio: relax and fun : vrouw gericht
Hallo, aangenaam en fijn dat ik jullie hier even kan aanspreken en in de hoop kan overtuigen tot een spannende leuke aangename sexy date vol passie en lust en verlangen! Ik ben dus stijn, 39jaar, slank gebouwd, 1m76, 72kg, bredere borst en schouders. Kort kalend haar, intiem kaal en zeer hygiënisch en netjes altijd. Ik ben iemand die wel durft als het goed voelt, die graag uitdaagt en plaagt, speels karakter. Verwenner en zowel leidend als dominant dus geen egoïstisch persoon. In bed, vrij wild, passioneel in de start en hou wel van voorspel, opbouwen en dan lekker open minded msch elkaar nieuwe dingen doen ontdekken en doen voelen.Ik heb geen ervaring in trio's en ben wel hetero ter info. Zoek ook zeker een ongedwongen sfeer op in een rustig kader. Met respect voor elkaar en ieders privacy. Eerst een korte chat en of babbel /drinken kan allemaal. Laat gerust je wensen achter... Indien interesse, stuur een berichtje met foto en wat uitleg graag. dank u x  

Eerste ervaring in trio: relax and fun : vrouw gericht
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw wilt dit. Lees even de adv aub
Je bent of single of getrouwd. En je mist spanning in je leven. Net zoals ik. Je houd ervan mannen beetje uit te dagen en op te winden. Maar dat durf je alleen niet vanwege je niet wat mannen doen. Wel ik kan je buddy zijn. Samen op terras zitten. Je bent sexy gekleed. Mischien zelfs sliploos. Je merkt dat mannen opgewonden worden en de dames jaloers. Of we gaan sauna en doen daar hetzelfde. Mischien wil je we een gangbang. Kunnen we ook regelen. Welke vrouw zou een spannend avontuur met mij willen aangaan. Dat niet gebaseerd is op platte sex. Maar op erotiek en opwinding. Welke vrouw is serieus en durft de stap te zetten om te reageren. Ik ben geen single man. Dus zoek iemand discreet. Je geheim is daarom ook veilig bij mij. De afgelopen twee weken heb ik genoeg fakers gehad. Zelfs iemand die me op terras liet wachten zonder op te komen dagen. Dus ik kijk nog altyd uit naar die ene serieuze vrouw  
Ries 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
1 + 2 = 100% genieten
Via deze voor mij ongebruikelijke weg zoek ik een gelijkgestemd koppel, dat open staat voor een onvergetelijke eenmalige ontmoeting of wellicht op zoek is naar een huisvriend. Ik ben een goed verzorgde, goed opgeleide, slanke man van 46. Discreet en respectvol maar ook een heel goed geschapen, speelse man met een hoog libido en een vrije geest. Ik sta open voor een vrouwgericht trio, cuckold / hot wife setting, etc. Niet alles laat zich in hokjes vangen en vandaar dat ik zeker open sta voor jullie (bijzondere) ideeën en fantasieën. Ik kan op weekdagen vrij ontvangen op hotel maar verplaats eveneens. Welk leuk, gezellig en sexy koppel wil samen met mij genieten? Fakers: just get a life!  
Cuckoldlover 57 jaar Antwerpen - Lier
Cuckolding
Fantaseer je er reeds lang over hoe spannend het zou zijn als jouw vrouwtje ( leeftijd tussen 45/65 j ) zich sexy gekleed volgens drescode aanbied aan een vreemde man terwijl jij mag/moet toekijken hoe ik haar betast,streel,kus,lik en neuk ? Bij voorkeur is ze geblinddoekt de eerste keer wat het nog spannender maakt . Graag van in het begin ook de wensen/verwachtingen van de man (cuck), kijkt hij liefst enkel ? Krijgt hij graag opdrachtjes ? Zal hij graag ook betrokken zijn bij het samenspel van de dame en mezelf ? Of zal ik van in begin bepalen hoe het moet gaan ? .Doel is ook een blijvende vriendschap zodat bare ook mogelijk is na wederzijds vertrouwen . Reacties graag vergezeld van een foto, minstens van haar , en ook wat uitleg over jullie zelf en van waar jullie zijn . Zelf ben ik een vlotte, ervaren,discrete man, 50+, sportief,goed voorzien, gezond,gesterriliseerd,niet roker . Spoedig zullen we elkaars (sex)leven aanzienlijk kunnen verrijken.  
joe 61 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Oudere xl ondernemer voor heel kinky/hoerig ingesteld klassekoppel
Betrouwbare correcte oudere ondernemer 185cm, 80 kg, 19-6cm intiem geschoren zou graag in contact komen met een klasse koppel. Geen marginale dates maar klasse. Type vrouw, klasse dame op straat, sletje in bed. Sexy lingerie, jarretels, nylons en high heels zijn zeker pluspunten. Weinig of geen taboes hier, hoe geiler hoe liever, Dame die graag diep en hard afgeneukt word. Veel ervaring in cuckolding daar ik enkele jaren met cuckoldkoppel vaste bull was dus die mogen zeker ook reageren. Kan niet ontvangen maar mij wel verplaatsen. Zoek wel op regelmatige basis indien mogelijk. Fakers, fantasten, fotojagers enz gelieve niet te reageren.  

Oudere xl ondernemer voor heel kinky/hoerig ingesteld klassekoppel
  1   2   3   4