Zoeken naar tom waar

Uw zoekactie voor tom waar leverde 34 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 42 jaar Limburg - HASSELT
FUCK MY WIFE
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde en betrouwbare man van 42 jaar. Slanke en sportieve lichaamsbouw, met niet veel lichaamsbeharing, XL geschapen en intiem geschoren. Ik zoek een vrouw van een koppel om elkaar lekker te verwennen. Alleen haar, tijdens trio, of wanneer haar man toekijkt. Ook neukfilmpjes maken is mogelijk. Uiteraard is er steeds wederzijds respect en discretie naar elkaar toe! Enkel reageren met foto!  

FUCK MY WIFE
Tom 32 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Voor deze week tijd voor trio
Deze week enkele dagen vrij en goesting om nog eens een vrouwgericht trio te beleven. Koppels die een extra man in hun liefdesleven willen betrekken hetzij als vast contact hetzij eenmalig mogen steeds reageren. IK ben 1m72,70kg en sportief gebouwd. Ik stel steeds het genot van de vrouw centraal. Ik kan zowel ontvangen als verplaatsen. Enkel ernstige reacties graag. Hygiëne en discretie zijn geboden.  

Voor deze week tijd voor trio
Tom V D 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
30j zoekt sympathiek mv stel
30-jarige man, 1m87, 89, 19x5 en ik woon in Gent. Welk koppel wilt samen genieten? Discreet, hygiëne, respect en vooral wederzijds plezier... Ik ben open minded, ook qua leeftijd, veel is mogelijk bij een wederzijdse klik. Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen.  
Tom 56 jaar Limburg - Maastricht
Cuckolding, trio......
....wife sharing, massage....! Neen, ik ben geen fake. Wie dan wel? Ik ben een moderne discrete mid-vijftiger uit de buurt van Maastricht. Normaal sportief postuur en een verzorgd uiterlijk. Goedlachs, sociaal vaardig en geen bedhopper. Op zoek naar een betrouwbare date....?  
10 dagen
Tom 56 jaar Limburg - Maastricht
Jouw man of vriend.....
....Vindt het heel opwindend om te kijken hoe jij seks hebt met een ander. De geile opwinding is niet alleen bij hem maar ook bij jou. Zelf krijg ik er ook een kick van. Zijn jullie een ervaren stel of een koppel met deze fantasie wellicht kan ik jullie van dienst zijn. Ik ben een betrouwbare dater die heel discreet is. Ik kom uit de omgeving van Maastricht (Belgische grensstreek). Ik bezit een normaal lichaamspostuur, verzorgd uiterlijk en een gezond lijf. Ik heb enige ervaring met stellen ook 1 op 1, trio en massage .....etcetera. Spreekt dit jullie aan? Altijd reactie retour. Groetjes Tom.  
Tom 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Massage?
Dag koppels, Wie van jullie heeft zin mijn sportief lichaam eens onder handen te nemen? En nadien draaien we gewoon de rollen om! Ik ben een discrete en rustige man, sportief en gezond. Ik kan me tit bij jullie verplaatsen. Interesse om eens af te spreken? Stuur me een mailtje en dan spreken we verder af!  

Massage?
Tom 25 jaar Limburg - HASSELT
Welke dames/koppels hebben zin
Hey! Op zoek naar een leuke sportieve jonge gast? Veel is bespreekbaar! Interesse? Contacteer me..geile groetjes Tom  

Welke dames/koppels hebben zin
12 dagen
Tom 32 jaar Antwerpen - Mol
Geil maagdje wil dronken eens goed gepakt worden
Hoi, Ik ben Tom. Een seutige ITer u it de kempen van 32 jaar. Ik sta met de vrowge, heb wat gedronken en en zo geil als boter. Ik wil is goe gepakt/geneukt worden. Wie heeft een geil idee om al het zaad uit mijn balletjes te helpen outoutdoor? Wel ASAP! Stuur me foto en voorstel!!  
Tom 35 jaar Antwerpen - Wijnegem
Op zoek naar een aangenaam koppel voor vriendschap met iets meer
Hey, ik ben Tom 35 jaar en ben op zoek naar een aangenaam koppel dat graag een lieve rustige man wil ontvangen. zelf ben ik iemand die respect laat primeren naar zowel man als vrouw en vind communicatie zeer belangrijk. Zelf ben ik wel eerder een dominant type maar pas me aan naar jullie wensen, genot van de vrouw komt altijd voorop. ik ben misschien wel geen model maar als je iemand oprecht zoekt waar je op kan vertrouwen dan hoop ik dat u toch mij een kans wilt geven  

Op zoek naar een aangenaam koppel voor vriendschap met iets meer
13 dagen
Tom VD 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
30 plezier met sympathiek koppel
Welk koppel wilt samen genieten? 30-jarige man, 1m87, 89, 19x5 en ik woon in Gent. Discreet, hygiëne, respect en vooral wederzijds plezier... Ik ben open minded, ook qua leeftijd, veel is mogelijk bij een wederzijdse klik. Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen.  
  1   2   3   4