Zoeken naar uit doen

Uw zoekactie voor uit doen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bram 26 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Zoektocht naar Dominant Koppel
Hallo! Ik (m26) ben op zoek naar een koppel tussen de 22 en 30 jaar dat geïnteresseerd is in een dominantie-ervaring met mij als sub. Of jullie nu beiden dominant zijn, of slechts één van jullie, ik wil jullie/jou graag dienen. Bijna alles kan en staat open voor verkenning. Ik kijk uit naar jullie reactie waarin je jullie dynamic schetst en kort teased wat je met mij zou doen.  
Lucas 45 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Ik kan maandag overdag ontvangen
Hoi, Leuk dat jullie mijn advertentie lezen. Ik ben op zoek naar een spontaan koppel om een lekker triootje te doen waarbij wederzijds plezier en genot centraal staan. Ik sta voor veel open met uiteraard respect voor elkaars grenzen en wensen. Indien de klik wederzijds is hoeft dit voor mij niet bij een eenmalige date te blijven. Het zou leuk zijn om regelmatige dates te hebben met een vast koppel. Ikzelf ben 46 jaar, 1m90 groot en weeg 94kg. Ik heb felblauwe ogen en korte donkere haren (alhoewel het grijs al de bovenhand begint te nemen). Uiteraard draag ik hygiëne en discretie hoog in het vaandel. Ik kan soms ontvangen maar zeker verplaatsen tot bij jullie of op een kamer. Ik zoek voor overdag in de week. Ik hoop dat dit voldoende is als eerste kennismaking en hopelijk horen we elkaar snel.  

Ik kan maandag overdag ontvangen
TomVD 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
30 zoekt plezier met sympathiek koppel
30-jarige man, 1m87, 89, 19x5 en ik woon in Gent. Welk koppel wilt samen genieten? Discreet, hygiëne, respect en vooral wederzijds plezier... Ik ben open minded, ook qua leeftijd, veel is mogelijk bij een wederzijdse klik. Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen.  
gisteren
Smooth criminal 60 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Partner in crime gezocht v , vv, vm,vvv, …
Galante, charmante, respectvolle en discrete goed gebouwde man zoekt een dame (single, gevangen in een relatie of huwelijk, of... 2 vriendinnen kan ook) om elkaar op regelmatige momenten te ontmoeten voor zalige uurtjes samen, geen boemboem maar rustig opbouwend elkaar leren (ver)kennen. . Niet op zoek naar extremen maar iemand met een open geest en zin om te genieten en laten genieten... Graag ook een levensgenieter met het nodige savoir vivre, die iets te vertellen heeft en liefhebber is van de fijne dingen des leven, lekker eten en goeie wijn, van sauna, welness, massage, ontspannen en erotiek in het algemeen ... bij voorkeur iemand die net als ik overdag veel tijd vrij heeft om op een respectvolle manier samen fijne dingen te doen .. graag reactie met wat uitleg over jouw verwachtingen  
gisteren
jon 24 jaar Antwerpen - Meerhout
borsten voelen
Zoek een koppel waarbij ik aan de borsten van je vriendin kan voelen terwijl jij toekijkt ik wil daar gerust een tegenprestatie voor doen wat dat laat ik aan jullie fantasie over voor meer info stuur maar een bericht zelf een suggestie doen kan ook altijd mijn stats zijn 1m80 85 kg bruin haar blauwe ogen  
Maagd 29 jaar Antwerpen - Geel
Echte maagd wil in jouw vrouwtje spuiten
Ik ben jammer genoeg nog maagd, maar zou hier nu toch graag eens iets aan doen. Ik hoop een openminded koppeltje te treffen dat hier wel wat in ziet. Vooral het idee seks te hebben met de vriendin/vrouw van een andere man spreekt mij alvast aan.  
Lekker 35 jaar West-Vlaanderen - Moorslede
Op zoek
Welke koppeltje ontvang me om lekkere bi sex te hebben ik bottom ingesteld hou van heel veel doen en laten doen ik ben openminded 70kilo sportief slank helemaal onbehaard shoot!  

Op zoek
TomVD 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
30j plezier met sympathiek mv koppel
Welk koppel wilt samen genieten? 30-jarige man, 1m87, 89, 19x5 en ik woon in Gent. Discreet, hygiëne, respect en vooral wederzijds plezier... Ik ben open minded, ook qua leeftijd, veel is mogelijk bij een wederzijdse klik. Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen.  
Mathieu 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Fantasie doen uitkomen
Hallo allemaal, Ik ben Mathieu,32 jaar. 1m95 en 83 kg. 20x5. Slank, sportief en hygiënisch. Discreet , sociaal en openminded. Ik heb nog heel wat fantasieën , zoals toekijken, mij komen tonen naakt en laten keuren, trio mvv, publiek staan rukken en ‘betrapt worden’. Maar ook, naakt poseren voor fotograaf of tekenaar. Wat er gebeurd speelt minder een rol, zou me graag eens uitkleden tot op naakt en poseren voor een dame of koppel! Interesse? Of een ander voorstel? Mail gerust, Mathieu x  
fijnproever 56 jaar West-Vlaanderen - Brugge
kleine borstjes gezocht
Eerlijke man zoekt dame of 2 vriendinnen of een stelletje waarvan de lady kleine borstjes heeft. Een ondeugende dame met zin en verlangen om respectvol te genieten waarbij niets moet maar veel kan bij klik ...gewoon zien waar een babbel, een glas en een hapje toe kan leiden en dit bij voorkeur overdag. Niet op zoek naar extremen maar aangenaam ondeugend doen, eventueel gewaagde fotografie, maar vooral genieten en bij ieders tevredenheid ook voor herhaling vatbaar... Zelf een stijlvolle, verzorgde goed gebouwde vijftiger uit de regio Brugge, intiem geschoren, respectvol, vrouwvriendelijk en niet-roker wil bij klik ook graag jouw/jullie friend with benefits worden... vertel ook jouw/jullie dromen en wie weet maken we ze waar. Ruime regio kust ... ook vlaanderen is niet zo groot en er komt een fijn seizoen aan ...ik kan verplaatsen en ontvangen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10