Zoeken naar verwachtingen

Uw zoekactie voor verwachtingen leverde 17 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

OnervarenGastje 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren sportief gespierde kleine gast zoekt
Hallo koppels! Ik ben een gast van 35/165/63kg/17cm, met een gladde bovenlichaam, geen roker/drinker, rustig type, helemaal proper geschoren gast die graag gezellig mee wil doen met een koppel, waarbij ik de vrouw ook oraal wil laten genieten. Regio: Antwerpen/Limburg. Alles is bespreekbaar. Geeft u jullie fysieke kenmerken (leeftijd, lengte, gewicht, uiterlijk, enz.), wat jullie juist zoeken in een potentiële seksuele partner en wat jullie verwachtingen zijn? Grtjs :)  
Gezelschapper 60 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Leuke stimulerende vrienschappen gezocht met dames of stellen
Deze zomer komt deze aangename, verzorgde, charmante man aan zee wonen. Na een fijn en gelukkig leven wil ik dus een nieuwe start, nieuw huis, nieuwe vrienden en vooral vriendinnen want de binnenlanders komen ook niet elke dag naar zee.. Fijne erotiek gericht op genieten in vele facetten is mooi en stimulerend. Welke dame(s) of stellen willen kennismaken en wie weet op termijn een vriendengroepje vormen waar geen verplichtingen zijn noch verwachtingen.. Alles begint met kennismaken. Misschien tot binnenkort  
Koen 52 jaar Limburg - Sint-Truiden
Loc aangeboden vanavond
Hallo, fijn dat je de tijd neemt om deze adv te lezen. Graag geef ik vanavond een koppel of gelegenheidskoppel de kans om zich te komen uitleven bij mij thuis. Zelf kijk ik discreet toe hoe jullie elkaar verwennen. Het zou wel fijn zijn om wat losse handjes te hebben bij elkaar. Dit zowel bij man als vrouw. Mannenkoppels zijn ook welkom. Jullie worden ontvangen in een verzorgde omgeving door een vlotte verzorgde man van 52j m85 97 kg. Hyg en disc zijn geboden. Graag lees ik jullie voorstellen en verwachtingen via mail. Tot straks?  
gisteren
Cuckoldlover 57 jaar Antwerpen - Kontich
Cuckolding
Fantaseer je er reeds lang over hoe spannend het zou zijn als jouw vrouwtje zich sexy gekleed volgens drescode aanbied aan een vreemde man terwijl jij mag/moet toekijken hoe ik haar betast,keur,streel,kus,lik, verwen ? Dan is dit de kans om te reageren als jullie een koppel zijn tussen 45/65 j uit prov Antw of aangrenzend en bereid zijn om jullie (net zoals ikzelf ) te beperken tot slechts 1 extra speelkameraad zodat bare na wederzijds vertrouwen ook mogelijk is. De rol van de man ( cuck ) bespreken we op voorhand . Ervaring niet vereist , enkel de nodige geilheid en fantasie . Zelf ben ik een vlotte.discrete, ervaren, hetero,dominante man ,50+, sportief,normaal gebouwd, goed voorzien en wil graag zeer regelmatig afspreken met het juiste koppeltje. Reacties graag met wat uitleg over jullie wensen/verwachtingen ,vergezeld van een foto van minstens de dame en we spreken spoedig af zodat we weldra elkaars (sex)leven aanzienlijk kunnen verrijken…  
Cuckoldlover 57 jaar Antwerpen - Kontich
Cuckolding
Fantaseer je er reeds lang over hoe spannend het zou zijn als jouw vrouwtje zich sexy gekleed volgens drescode aanbied aan een vreemde man terwijl jij mag/moet toekijken hoe ik haar betast,streel,kus,lik,verwen ? Zijn jullie tussen 45/65 j en uit prov Antw of aangrenzend dan is dit jullie kans om te reageren. Zelf ben ik een vlotte,discrete ,hetero man ,50+,ervaren,licht dominant,niet roker,gesterriliseerd,ruime fantasie ,sportief, goed voorzien en op zoek naar dat ene koppeltje voor een langdurige vriendschap, geen wisselaars en zich houden aan slechts 1 vast contact zodat na wederzijds vertrouwen ook bare mogelijk is. Regelmatig afspreken is het doel . Reacties graag met jullie wensen/verwachtingen, (ervaring is niet nodig ,wel de nodige fantasie)vergezeld met een duidelijke foto van minstens de dame. Tot spoedig ….  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin?
Ik verwen graag koppels. Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?  

Wie heeft zin?
Cuckoldlover 59 jaar Antwerpen - Kontich
Cuckoldlover zkt tof koppeltje
Fantaseer je er reeds lang over hoe spannend het zou zijn als jouw vrouwtje zich sexy gekleed volgens drescode aanbied aan een vreemde man terwijl jij mag/moet toekijken hoe ik haar betast, keur,streel,kus,lik,neuk ? ( verschillende spannende scenario’s liggen klaar).Zijn jullie een koppel tussen 45/65 j uit prov Antw of aangrenzend en willen jullie ook een vaste vriendschap opbouwen waarbij ook bare mogelijk is na wederzijds vertrouwen ? Dan is dit jullie kans om te reageren met wat uitleg over jullie wensen/verwachtingen vergezeld van een ( gewone) FOTO van minstens de dame . Zelf ben ik een vlotte,discrete man ,50+, sportief,normaal gebouwd,goed voorzien, gesterriliseerd,gezond,niet roker,ervaren en ben loyaal aan eenzelfde koppel en verwacht dit ook van jullie . Ervaring is niet vereist , gezonde lust en fantasie is voldoende , tot snel …..  
Cuckoldlover 57 jaar Antwerpen - Lier
Cuckolding
Fantaseer je er reeds lang over hoe spannend het zou zijn als jouw vrouwtje ( leeftijd tussen 45/65 j ) zich sexy gekleed volgens drescode aanbied aan een vreemde man terwijl jij mag/moet toekijken hoe ik haar betast,streel,kus,lik en neuk ? Bij voorkeur is ze geblinddoekt de eerste keer wat het nog spannender maakt . Graag van in het begin ook de wensen/verwachtingen van de man (cuck), kijkt hij liefst enkel ? Krijgt hij graag opdrachtjes ? Zal hij graag ook betrokken zijn bij het samenspel van de dame en mezelf ? Of zal ik van in begin bepalen hoe het moet gaan ? .Doel is ook een blijvende vriendschap zodat bare ook mogelijk is na wederzijds vertrouwen . Reacties graag vergezeld van een foto, minstens van haar , en ook wat uitleg over jullie zelf en van waar jullie zijn . Zelf ben ik een vlotte, ervaren,discrete man, 50+, sportief,goed voorzien, gezond,gesterriliseerd,niet roker . Spoedig zullen we elkaars (sex)leven aanzienlijk kunnen verrijken.  
Tom 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Geen snelle wip, wel leuk en vast contact
Hoi, Leuk dat jullie even de tijd nemen mijn advertentie te lezen. Mij even voorstellen Frank een man van 36 uit regio Brugge. Slank gebouwd, hygiène zeer en discretie zeer belangrijk. Ik ben opzoek naar een leuk koppel of vrouw om af en toe samen te spelen. Elkaar wat leren kennen maar de nadruk op leuke seksuele momenten. Graag niet eenmalig maar wat leuks samen opbouwen. Ik kan zelf niet ontvangen wel makkelijk verplaatsen tijdens de kantooruren. Hebben jullie interesse en kunnen jullie ontvangen dan zie ik graag een mailtje met korte omschrijving en verwachtingen verschijnen, een leuke foto is natuurlijk een plus punt...  

Geen snelle wip, wel leuk en vast contact
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin ?
Ik verwen koppels. Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?  

Wie heeft zin ?
  1   2