Zoeken naar voorkomen

Uw zoekactie voor voorkomen leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dries 20 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
maagd
Hey dames Ik ben een jonge sportieve gast van 20 die eindelijk ontmaagd wil worden. Sta voor veel open dus stuur maar een berichtje graag met foto en dan krijg je er een terug. Leeftijd maakt niet uit zolang u maar hygïenisch bent en u een goed voorkomen heeft. hopelijk tot binnenkort?  
Kev 42 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas 0456774641
Koppel gezocht voor vrouwgerichte trio
Ik ben op zoek naar een leuk en spontaan koppel voor een trio, waarbij de vrouw centraal staat. Laat me jullie wat over mezelf vertellen: ik ben een man van 42 jaar, ongeveer 1,80 meter groot, met kort haar en een verzorgde, hygiënische uitstraling. Ik ben normaal gebouwd, drink geen alcohol en kan me gemakkelijk verplaatsen. Als je interesse hebt, stuur me dan een berichtje via WhatsApp voor een foto. Graag geen telefoontjes. Voor de duidelijkheid en om misverstanden te voorkomen, spreek ik enkel met de vrouw van het koppel. Ik ben een geverifieerd lid, dus je kunt op mij rekenen. Laten we samen iets bijzonders beleven!  
sportief 55 jaar Limburg - HASSELT
zoek een tof stel
deze mid 50-er met slank verzorgd voorkomen zoekt een tof stel in de leeftijd van 30 tem 65, zelf heb ik heel weinig taboes en sta voor veel open, respect en safe zijn een absolute must. bij interesse graag een woordje uitleg of foto.  

zoek een tof stel
Verwenner 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Laat jullie verwennen
Als man is het voor mijn zeer gemakkelijk om klaar te komen, alleen of met een ander persoon. Waar het echte plezier zit, is iemand anders doen klaarkomen. Ik ben op zoek naar een dame die verwend wil worden. Iemand die eerst eens uitgebreid gemasseerd wilt worden - om zo het ijs te breken - om daarna uitvoerig gelikt en gekust te worden op het meest intiemste plekje. Voor de duidelijkheid: ja, ik kan echt wel masseren. Meer is ook mogelijk, maar zeker niet verplicht. Vooral het oraal verwennen van een dame is voor mij belangrijk, aangezien mijn ex daar geen fan van was en dat heb ik echt gemist. Zelf ben ik slank gebouwd, hoger opgeleid, niet-roker en heb een verzorgd voorkomen. Zaken zoals leeftijd en gewicht zijn voor mij niet echt van belang, zolang je ook een verzorgd voorkomen hebt en een gezond libido. Hygiëne en discretie worden, vanzelfsprekend, geboden en gevraagd. Koppels mogen ook reageren om samen de vrouw te verwennen (en ik ben niet vies van een verdwaalde hand).  

Laat jullie verwennen
Kurt 49 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Wie weet
Iemand zin om eens af te spreken veel kan sauna bezoek, een babbel, olie massage , kijken ,enz ben 1.78 84 kg goed voorkomen kan niet ontv en zoek ook geen fake  
15 dagen
Kurt 49 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Wie weet
Zou graag eens afspreken kan zelf morgen middag wie wil een heerlijke olie massage geen fake ben 1.78 84 kg goed voorkomen Of welk koppel wil er iemand bij hebben ,kijken ,foto’s nemen enz  
Leasure 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke meid waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen op buik/borsten/lichaam
Ik ben op zoek naar een leuke meid of dame (eventueel die ik mag beffen en) waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen over haar buik, borsten of lichaam. Ben 41, intiem geschoren. Niet roker. Sportief. Slank. 1m72, 72kg. Deftig voorkomen.  

Leuke meid waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen op buik/borsten/lichaam
Johan 46 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Leuk daten met 3 deze week
Aangenaam. Mijn naam is johan, 47, verzorgd, normaal gebouwd, single en van mijn woord. 1m82, 89 kg, verzorgd voorkomen. Na een mooie lat relatie is het vorige koppel sinds een paar maand uit elkaar. Daarom ben ik hier een zoektocht gestart om nieuwe mensen te ontmoeten. Jullie zijn een koppel, misschien met de nodige ervaring, of gewoon op zoek naar die eerste keer genieten met 3. Wie weet hebben we een match. Ontvangen kan vanaf de tweede ontmoeting x  

Leuk daten met 3 deze week
Leasure 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke meid waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen op buik/borsten/lichaam
Voor morgen of zondag ben ik op zoek naar een leuke meid of dame (eventueel die ik mag beffen en) waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen over haar buik, borsten of lichaam. Kan verplaatsen. Ben 42, intiem geschoren. Niet roker. Sportief. Slank. 1m72, 72kg. Deftig voorkomen.  

Leuke meid waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen op buik/borsten/lichaam
26 dagen
Danny 68 jaar Antwerpen - Mechelen
Puur natuur
Zoek contact met koppel dat fijne momenten wil beleven op discrete locatie of stille natuur,ben sportieve fietser die graag afspreekt in regio Mechelen-Leuven,ben in voor voyeurisme, toekijken of uw fantasie Ben spontane man goede look en voorkomen, 173 slank en goed geschapen hygiëne en fysiek ok Bij interesse stuur ik meer info en foto  
  1   2