Zoeken naar vrouw de

Uw zoekactie voor vrouw de leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dater 58 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Waar zitten de cuckold stellen?
Welke man vind dit een geil idee? Zijn vrouw bezig zien met een andere? Kijk je graag toe hoe de vrouw lekker geneukt wordt? Hoe ver ga je dan? Maak je ze proper als we klaar zijn? Laat het me weten? Welke dame kan hier van kicken als haar man meekijkt? Welk koppel zit met deze geile fantasie? Laat het me gerust weten.Kan niet ontvangen wel verplaatsen regio Kusjes xxx  
Raymond 66 jaar Antwerpen - Arendonk
Oudere man zoekt koppel met een hitsige vrouw of hitsige vrouw alleen. Leeftijd en uiterlijk niet v.
Hallo ik ben een oudere man die op zoek is naar een koppel met een hete hitsige vrouw of hete vrouw alleen. Leeftijd uiterlijk en huidskleur zijn niet van belang. Bbw of ssbbw geen probleem. Wel geil zijn. Interesse idee of voorstel? Laat me iets weten.  

Oudere man zoekt koppel met een hitsige vrouw of hitsige vrouw alleen. Leeftijd en uiterlijk niet v.
Lucas 43 jaar Limburg - HASSELT
WIFESHARING
Ik ben een verzorgde en respectvolle man van 42 jaar. Ik zoek een aantrekkelijk stel dat wel houdt van geile ontmoetingen en avontuurtjes. Een trio om samen de vrouw afwisselend/tegelijkertijd te neuken of haar alleen eens goed verwennen. Dat en veel meer is mogelijk. Ik kom niet snel klaar en heb groot gerief. Reacties doen jullie uitsluitend met een foto. Ook graag vermelding van jullie leeftijd en regio waar jullie wonen.  

WIFESHARING
Triofun 48 jaar Antwerpen - Nijlen
Gezocht koppel met jonge dame die hunkert naar trio verwenbeurt
Deze deftige hoger opgeleide vrouwvriendelijke hetero heer zoekt contact met koppel voor een geile trio date. Haar intens hemels genot staat helemaal centraal. Jonge dames die graag intens oraal verwend worden komen zeker aan hun trekken. Discretie gevraagd en geboden.  
Opwarmer 49 jaar Limburg - As
Fantaseren jullie over een extra man erbij?
Dag spannend koppel, laat me jullie slaapkamer binnenkomen via de telefoon. Met mijn warme zachte stem neem ik haar mee in een fantasie, net alsof ik echt bij jullie ben. Geen haastwerk, wel complete lust. Vertel me jullie fantasie en ik maak ze waar.Ik ben hier heel ervaren in. Ze zal zalig dromen achteraf. Speciaal voor verlegen vrouwen die de stap naar een erotische date niet durven zetten. Als koppel altijd al een fantasie gehad over een extra man die de vrouw verwent maar nooit de stap durven zetten? Reageer en dan kunnen we samen bekijken wat ik voor jullie kan betekenen. Tot snel!  
Dimi 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Gezellig koppel
Gezellig koppel gezocht voor een vrouw gerichte trio of cuckold. Respect en hygiëne staan voorop. Veel is bespreekbaar. Zelf ben ik een verzorgde single man.  
Verwenner 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Op zoek naar curvy koppel
Hey, ik ben een slanke kerel met een zwak voor vollere dames. Brede heupen, zachte buik, zwaardere borsten... Vooral bij vrouwen ouder dan mezelf. Zijn er koppels waarvan de vrouw zich herkent in deze omschrijving? Zijn jullie op zoek naar een extra man in de slaapkamer? Dan stel ik me graag kandidaat. We zouden het ijs kunnen breken door te starten met een 4-handenmassage, waarna ik de vrouw een heerlijk intieme likbeurt geef terwijl zijn op haar beurt haar partner oraal verwent. Zelf nog ideetjes? Laat gerust weten! Mijn focus ligt op genot, niet het harde geweld. Zelf ben ik niet-roker, normaal geschapen en intiem getrimd. Ik ben op zoek naar een koppel waarbij de focus op de vrouw ligt, maar ik ben niet vies van een verdwaalde hand. Hieronder alvast een voorsmaakje.  

Op zoek naar curvy koppel
Bertza1 32 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Massage voor mooie vrouw
Wie wil er genieten van een heerlijke massage? Uiterlijk en leeftijd is niet het belangrijkste. Wel persoonlijkheid en spontaniteit. Heb dit nog nooit gedaan maar het idee om iemands lichaam toevertrouwd te krijgen spreekt me enorm aan. Meer mag maar hoeft niet. Zelf Ben ik 32 , 73kg, foto's kunnen via mail  

Massage voor mooie vrouw
Jongegast22 22 jaar West-Vlaanderen - Moorslede
Sportieve gast zoekt koppel of vrouw
Hallo, ik ben een 21jarige sportieve gast uit moorslede, via deze weg ben ik zeer benieuwd wie mijn pad doorkruist, ikzelf ben 1m83 75kg sportief lichaam en open voor veel liefst een beetje in de omgeving. Vragen? Dan mag je me zeker sturen, ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden. Alvast bedankt  

Sportieve gast zoekt koppel of vrouw
Ikke 50 jaar Limburg - Zutendaal
Jacuzzi date
Hallo, ik Ben een verzorgde man van 49j . 1m88 groot en weeg 82kg . Niet roker . Geen baard of snor . Wil graag een net Koppel of vrouw uitnodigen bij me thuis om samen een glaasje te drinken, een leuk gesprekje , jacuzzi en bij juiste klik ..... Bij interesse of vragen hoor ik het graag met duidelijke beschrijving en foto . Liefste groetjes x  

Jacuzzi date
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10