Zoeken naar wie kan vanavond ontvangen

Uw zoekactie voor wie kan vanavond ontvangen leverde 86 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

myster y 28 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
massage met wijntje, wat volgt zien we wel
op zoek naar een vrouw die zin heeft om naakt gemasseerd te worden, wat er daarna gebeurt zien we wel, zou zijn voor vandaag rond het Leuvense, liefst iemand die kan ontvangen, leeftijd van geen belang. Zelf ben ik verzorgd, discreet 1m80 en 76kg. Interesse en kan je ontvangen? laat me snel iets weten, liefst met foto :)  

massage met wijntje, wat volgt zien we wel
First_timer 40 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Samen op ontdekking?!?
Deze 40 jarige sportieve, verzorgde man (1m70, 65kg) heeft een sexueel verlangen / drang om een mv koppel te behagen en hierbij ook mijn bi-gevoelens te ontdekken. Dit koppel mag dus best wel wat leidend zijn. Ook wat jaartjes ouder of een kilo’tje extra deren me niet. Hygiëne, discretie en wederzijds respect zijn dan uiteraard wel weer belangrijk. Geil met stijl, kortom: Samen iedereen van kop tot teen verwennen en laten sidderen van genot… en hunkeren naar meer. Wie heeft er zin op samen op ontdekking te gaan? Ik kan niet ontvangen.  

Samen op ontdekking?!?
Tom 32 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Voor deze week tijd voor trio
Deze week enkele dagen vrij en goesting om nog eens een vrouwgericht trio te beleven. Koppels die een extra man in hun liefdesleven willen betrekken hetzij als vast contact hetzij eenmalig mogen steeds reageren. IK ben 1m72,70kg en sportief gebouwd. Ik stel steeds het genot van de vrouw centraal. Ik kan zowel ontvangen als verplaatsen. Enkel ernstige reacties graag. Hygiëne en discretie zijn geboden.  

Voor deze week tijd voor trio
Lucas 45 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Ik kan maandag vm ontvangen
Hoi, Leuk dat jullie mijn advertentie lezen. Ik ben op zoek naar een spontaan koppel om een lekker triootje te doen waarbij wederzijds plezier en genot centraal staan. Ik sta voor veel open met uiteraard respect voor elkaars grenzen en wensen. Indien de klik wederzijds is hoeft dit voor mij niet bij een eenmalige date te blijven. Het zou leuk zijn om regelmatige dates te hebben met een vast koppel. Ikzelf ben 46 jaar, 1m90 groot en weeg 94kg. Ik heb felblauwe ogen en korte donkere haren (alhoewel het grijs al de bovenhand begint te nemen). Uiteraard draag ik hygiëne en discretie hoog in het vaandel. Ik kan soms ontvangen maar zeker verplaatsen tot bij jullie of op een kamer. Ik zoek voor overdag in de week. Ik hoop dat dit voldoende is als eerste kennismaking en hopelijk horen we elkaar snel.  

Ik kan maandag vm ontvangen
Dromer 46 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Wederzijds genot
Verzorgde man 178-84-16x4 behaard zoekt via deze weg leuk jong of rijper koppel die dit eens voor mij wil waarmaken. Geen ervaring hiermee. Ik ben eventjes alleen met je vrouw en zeg haar dat ze knap is, verleid haar en streel ze zachtjes. Je komt opeens binnen en ontdekt het. Je fluister in mijn oor en zegt ok, doe maar, maar wil er graag iets voor terug. Je raakt me opeens aan en streelt me overal. Jij ontdekt mijn lijfje en hoor wat je graag zou willen met mij. In ruil mag ik je vrouw strelen en uitkleden zachtjes. We spreken af wat we willen en hoever we gaan. Kan niet ontvangen. Bij jouw of op kamer. Ben eerlijk en discreet.  

Wederzijds genot
Bob 55 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Vanavond
Welke koppel kan ik ontvangen vanavond? Alles kan niets moet. Open voor elke scenario. Zelf potent, deftig, geen roker. 54/180/86 bij interesse graag voorstel met foto  
Patrick 67 jaar West-Vlaanderen - De Panne
Ik zoek een discreet koppel.
Ik ben een sportieve man : 184 gr en 79 kg uit De Panne. Intiem geschoren, niet roker. Gesteriliseerd en respect gevraagd, discretie en vooral hygiëne. Ben op zoek naar een discreet koppel , om samen regelmatig eens een afspraakje te hebben liefst in De Panne, of in de omgeving. Kan moeilijk ontvangen maar verplaatsen geen probleem. Om als huisvriend iets mooi op te starten. Ik sta wel voor alles open als we samen goede en lieve afspraken kunnen maken. Een zeer verzorgd stel, dat ongedwongen thuis kan ontvangen om zeker lekker van elkaar te genieten...... Serieuze mensen die na mailcontact met mij kunnen afspreken in volledige privacy en hygiëne. Hopelijk zijn er nog mensen die net hetzelfde zoeken. Lvgrtjs Patrick  

Ik zoek een discreet koppel.
Hendrik 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Kinky fun met 3
Zijn jullie opzoek naar ongeremde pure porno waar bijna alles kan en mag. Bi of hetero maakt niet uit. Elkaar goed verwennen is de boodschap. Ik kan jullie ontvangen in een gezellige sfeer bij mij thuis in Heule. Ik ben 38 1m70 65kg kaalhoofd en intiem goed onderhouden. Hygiëne, discretie en respect draag ik hoog in het vaandel dus van jullie kant is dat vanzelfsprekend. Zijn jullie uit de buurt, normaal gebouwd en sexhonger net zoals mij? Dan kunnen we zeker eens afspreken  

Kinky fun met 3
Dirk 59 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Erotische massages en meer ....
Hallo wil me toch via deze weg es voorstellen en wie weet leer ik hier een leuk koppel kennen voor een hemelse erotische massage en meer.ben voor veel te vinden en waar onder het motto is alles mag niets moet en waar de vrouw kan genieten van een erotische massage en eens op temperatuur kan er heel wa meer tussen ons 3,bij de massage laat ik geen plekje onbenut en da zou de vrouw zeker wel merken,ben zelf 182 groot 80 kg normaal gebouwd lichaam geen tatoeages en piercings heel verzorgd wa zeker een must is bij het intiem zijn,goe geschapen en groot uithoudingsvermogen,ben single dus kan zekers ontvangen en dit met hapje en drankje en de nodige erotiek, kan ook verplaatsen en vrijmaken. En dit met warme olie en da we samen onze hoogtepunten kunnen beleven en zeker geen rap rap toestanden en bij eerlijkheid en vertrouwen op regelmatige basis, zeker ook heel discreet. Is er een koppel ds zich dit alles aanspreekt mag gerust iets nalaten. Grtjs  

Erotische massages en meer ....
Frederik 42 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Proper likken
Slanke gast van 43 zoekt koppel die me eerst laat toekijken hoe de man zijn vrouw neukt en volspuit waarna ik het kutje mag proper likken. Een vrouwtje die reeds volgespoten klaarligt is uiteraard ook welkom...Wie kan me ontvangen, andrre voorstellen welkom? Ik kan me ruim verplaatsen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9