Zoeken naar will*

Uw zoekactie voor will* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Xtrafun 60 jaar Antwerpen - Herentals
Cuckolding
Als rijper cuckold-stel (leeftijd tot ...) op zoek naar een speelkameraadje voor haar? Geniet jij ervan om te zien hoe je vrouw stevig wordt genomen? Maak dan kennis met deze ervaren man die het plezier en genot van jouw hotwife voorop stelt. Kruip even in je pen, omschrijf wat jullie zoeken, en wie weet wordt deze normaal gebouwde en stevig geschapen man wel deel van jullie cuckold-verhaal (bi-cuck kan). Kortom, enkel voor koppels die weten wat ze willen...  

Cuckolding
Niels 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
Aftrekken terwijl jullie kijken
Hey ben man van 29j, 1m83, 70kg, normale lichaamsbouw, redelijk sportief, discreet, niet roker. Ik vind het geil wanneer iemand (of koppels, groepen) naar me kijkt terwijl ik naakt ben of met mezelf speel. Ik doe direct al mijn kleren uit (of ontvang naakt) als jullie willen, maar sta ook open voor eerst nog een leuke babbel of een drankje (gekleed of naakt). Ik begin pas echt te masturberen wanneer jullie dit willen zien en eventueel zelf ook masturberen of met elkaar spelen. Jullie mogen ook zeggen hoe jullie me met mezelf willen zien spelen. Ben openminded dus als jullie andere/gelijkaardige voorstellen hebben kan altijd. Ik sta ook open voor contact met een vrouw indien zij (jullie) dit wilt. Bij wie mag ik eens langskomen of wie komt er bij mij langs?  

Aftrekken terwijl jullie kijken
gisteren
Bert 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Terrasje of zo
Hallo daar beste koppels. Ik ben een man van 54 uit Antwerpen. Ik heb de komende periode vaak tijd vrij die ik op een aangename manier zou willen invullen. Ik kan me vrijmaken door de week maar bij voorkeur ook in ‘t weekend. Ik sta voor veel dingen open (terrasje, wandeling, iets cultureels, gewoon gezellig thuis …). We maken het gewoon plezant en gemoedelijk met zijn drieën … dan zien we wel wat er gebeurt. Ik ben aangenaam gezelschap en mijn interesses beperken zich niet alleen tot seks. Veel kan … niks moet. Ik hou er wel van dat de spanning langzaam opgebouwd wordt. Garanties zijn niet nodig, goede afspraken wel. Als t plezant en gezellig is spreek ik graag met jullie een tweede, een derde, … keer af. Ook een langdurige vaste vriendschap behoort tot de mogelijkheden. Ik ben geen haantje en kan een ander best wat gunnen. Ik ben respectvol, hou me aan de afspraken en stuur nooit mijn kat. Ondertussen kijk ik uit naar jullie reactie en naar het avontuur. Groeten Bert.  
gisteren
Masseur 46 jaar West-Vlaanderen - Dentergem
Masseur geeft ero massages aan koppels
Ik geef ero massages aan ruimdenkende koppeltjes die willen genieten van de deugden des levens . De massage gebeurt op een tafel , terwijl de man van het koppeltje de massage bekijkt terwijl ik zijn vrouw masseer van kop tot teen . Indien je wenst mee te doen aan de massage is dit geen enkel probleem . Ik kan enkel ontvangen , discreet en hygïenisch , alle werkdagen in de namiddag van 15u00 tot 19u00 . Wil je uw vrouw een kado geven van genot , maak dan een afspraakje met mij . Enkel ernstige kandidaten , geen fakers . Mijn stats zijn 45 186 84 19 zeer hygiënisch !  
gisteren
Mitch 44 jaar Antwerpen - Arendonk
Dames ik zoek niks. Lees even de adv aub
Zijn er vrouwen die fantaseren over vreemdgaan. Maar het niet durven. Maar die wel over hún verlangen willen mailen. Want het wind je op. Elke keer denk je ik waag de stap maar om de ene of andere reden durf je niet. Dan kan erover mailen met iemand die je niet kent heel bevrijdend zijn. Of heb je fantasies waar je van denkt die zijn heftig en je kan er met niemand over praten. Of heb je bepaalde taboe fantasies die je verdringt maar steeds terug komen. Mail me dan. Ik word opgewonden van de verhalen en voor jou kan het een uitlaatklep zijn. Wie durft te mailen. Wie vertelt eerlijk hun verlangen en stuurt geen onzin verhaal. Ik hoop op leuke gesprekken. Welke vrouw durft te reageren. Ik zoek geen date en je geheim is veilig bij me  
Pieter 66 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik ben op zoek naar koppel voor heerlijke warme trio veel kan niets moet.
Hey lieve koppels hier wie staat er open voor een leuke warme trio waarbij veel kan maar niets moet.Weet ben al wat ouder maar nog met veel zin voor genot en heerlijke sex.Welk koppel hier mag jonger zijn en ouder heeft hier zin voor plezier met drie ik sta voor veel open van gewoon komen toekijken tot ja wat jullie graag willen elk voorstel is welkom.Zelf hou ik enorm van oral ik vind het zeer fijn om een vrouw lekker lang te likken en kan ook goede tantra massage geven.Alles met het volste respect voor elkaar en vrouwvriendelijk discretie en hygiëne zijn 100% geboden en verwacht.Leeftijd is dus niet belangrijk voor mij jonger die eens wil met een ouder erbij geen probleem.Wie nodigt mij uit liefst binnen regio ik ben normaal gebouwd en geschapen voor mijn leeftijd vrouw alleen kan ook he alsook twee koffievriendinnen samen vind ik ook leuk.Groeten van Pieter tot vlug.  
SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
GUN JIJ HAAR DIE SEKSUELE VRIJHEID OP EEN SPEELKAMERAADJE VOOR HAAR... ?
Hoi, Als klasse koppel hebben jullie beslist om een derde persoon toe te laten binnen jullie relatie. Als dame van dit koppel krijgt zij dan ook de seksuele vrijheid, stimulatie zelfs van haar man om samen met haar speelkameraadje leuke afspraakjes te maken, soms met drie (hetero), maar ook soms met twee, wel steeds met het volle medeweten van de man. Het zou mijn bedoeling zijn om een langdurig contact op te bouwen waarin respect voor elkaar voorop staat ! Erotiek binnen de grenzen die ieder van ons aangeeft... Ik zou graag jullie vast contact worden, zonder elkaars bezit te worden. Humor, niv, discretie zijn gevraagd en geboden ! Graag zou ik die verrijking voor jullie relatie willen worden, en NIET die bedreiging daarvoor ! Zelf ben ik een zeer verzorgde man, kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73, 78 kg,soa vrij,gesteriliseerd,sportief ... Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Grtjs (Haar) Speelkameraadje x  
Klasse Man 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Klasse Huisvriend
Ik ben een verzorgde bi man van 37j met bi verlangens die ik al jarenlang onderdruk wegens het maatschappelijk taboe. Ik zou graag een leuk koppel van niveau leren kennen waarvan de man ook bi is en die op zoek zijn naar een vaste bi huisvriend om te genieten met drie van elkaar. Ik zou zowel met de man als met de vrouw willen kunnen spelen en genieten van elkaars lichaam: strelen, tongzoenen, elkaar oraal verwennen tot de vrouw of man neuken of door de man geneukt worden. Ik zoek mensen waarmee het klikt en die er geen probleem mee hebben dat ik op bi vlak nog onervaren ben.  

Klasse Huisvriend
helper 58 jaar West-Vlaanderen - Lissewege
welke man laat zijn partner genieten en ontspannen bij een massage
Ben jij die leuke dame die ook op zoek naar gewoon genieten zonder direct ’all the way’ te willen? Niet per se op zoek naar penetratie maar gewoon genieten van een glas en babbel en vooral een luisterend oor? Hoger opgeleide, goede gemanierde gentleman ontvangt op woensdag voormiddag één aangename dame voor zo'n fijne babbel en als jij dat wil ook een zachte ontspannende massage met warme olie. Deze ervaren masseur respecteert jouw wensen en doet jou zalig wegdromen terwijl je heerlijk kan genieten van knedende handen die de stress uit je schouders en rug weg masseren... Er hoeft niks te gebeuren, alleen genieten van een zachte massage en wie weet is dat het begin van een fijne vriendschap met een +.  
Wesley 38 jaar Antwerpen - Zoersel
Geen tof koppel aanwezig vanuit de buurt?
Ik ben op zoek naar een leuk koppel van uit de omgeving ik zou graag eens mee de vrouw willen verwennen op de manier dat jullie willen ben niet opdringerig en sta voor veel open ben zeer discreet en hygiëne is absoluut geboden ikzelf ben 38 jaar slank sportief gebouwd geen baard bril of snor intiem geschoren normaal geschapen m70 groot 62 kilo bruine ogen en een fris kaal geschoren hoofd zeer verzorgd verder drink en rook ik niet zou graag een leuk spontaan koppel leren kennen en met de juiste klik kan er zeer veel heb hier geen ervaring in maar ben nogal ruimdenkend ingesteld vragen of eventuele intresse hoor ik het graag (kan enkel op verplaatsing)Mvg wesley  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10