Zoeken naar zoekt wie

Uw zoekactie voor zoekt wie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ward 58 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Man zoekt koppel om te gluren
Verzorgde lieve soft bi man zoekt koppel waar ik passief mag komen kijken tijdens het vrijen .ik kijk en geniet maar doet niet mee ..kan niet ontvangen en enkel overdag ..oôk oudere koppels van 70+ ik hou me aan de afspraken  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Wim 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuk verzorgd geil rijper koppel tot....jaar gezocht
Man, 60 jaar, single, zeer net en hygiënisch zoekt contact met leuk verzorgd geil rijper koppel tot...jaar voor fijne geile ontmoetingen. Dit met respect en in alle discretie. ik kan gemakkelijk verplaatsen en ontvangen. Liefs xxx  
Dimi 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hetero 35 zoekt koppel voor vrijdagavond of zaterdagavond
Hey, Ik ben een 35 jarige heel sportieve man die op zoek is naar een leuk koppel. Ikzelf ben hetero maar ik vind het fijn een vrouw te verwennen voor de ogen van de man of de vrouw met 2 verwennen kan natuurlijk ook. Veel is mogelijk zonder extremen. Wie kan morgenavond of zaterdagavond? Groetjes en tot snel.  

Hetero 35 zoekt koppel voor vrijdagavond of zaterdagavond
Derk. 58 jaar Noord-Brabant - Bergeijk
Motorrijder zoekt vrouw, koppel of paar voor lekkere seks.
Ik ben Derk, slank, lang 180 cm, 58 jaar oud en zie er nog steeds goed uit. Ik kom uit Bergeijk Nederland. Ik ben groot en dik geschapen(21x5,5 cm), erg hygiënisch, verzorgd, geen soa en zeker vrouwvriendelijk. Ik heb een eigen praktijk en kan ook veel overdag verplaatsen. Mss moet je het een keer met mij proberen en ik beloof dat je er geen spijt van zult hebben. Leeftijd is onbelangrijk.Fakers, alleen mannen en fotojagers gelieve zich te onthouden van reacties.  

Motorrijder zoekt vrouw, koppel of paar voor lekkere seks.
Verzorgde man 29 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Ervaren koppel gezocht om te genieten met een verzorgde man in de regio
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren koppel voor intieme geile dates in de regio. Hygiëne, respect en discretie zijn vanzelfsprekend verzekerd. Ikzelf ben een joviale man, 176 groot, normaal gebouwd en normaal geschapen. Leeftijd weinig van tel, genot staat voorop. Verplaatsen is mogelijk in de regio. Wie zin? Stuur gerust voor meer info en foto's. Groetjes  
Blackman 45 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse 0485367107
Date met Blackman
Blackman zoekt date met koppels, geen financiële bedoeling. Ontvangen of verplaatsen Geen probleem. Extra blacks kan.bel eens om verder te afspreken  

Date met Blackman
Maagd 29 jaar Antwerpen - Balen
Maagd zoekt leuk voorstel
Jammer genoeg ben ik nog maagd. Ik heb een normale lichaamsbouw (1m90, 75 kg) en toch echt wel eens zin om hier verandering in te brengen. In het dagdagelijkse leven wordt ik omschreven als een "good guy", iemand die altijd voor iedereen klaar staat en die zich altijd zal smijten. Alleen wat de vrouwen betreffen, ben ik altijd wat te braaf geweest. Anyway, ik zou er graag eens werk van maken toch wat ervaring op te doen dus hier heb ik jullie hulp voor nodig. Ik ben op zoek naar een vrouw of koppel dat wel wat weet aan te vangen met een maagd. Ik sta voor heel veel open, maar niet voor contact met mannen.  
Triolover 56 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Cuckoldkoppel gezocht voor deze zaterdag of zondag
Welke cuckoldqueen zoekt nog een Bull voor dit weekend? Als vrouwgerichte maar dominante man spreek ik graag met jullie af. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Enkele serieuze reacties.  
Trio 53 jaar Antwerpen - Borsbeek
Op zoek naar een jong koppeltje
Welk jong koppeltje zoekt een man voor trio? Deze goed geschapen zeer verzorgde man zoekt een jong koppeltje voor trio ervaring. Trio waar vrouw centraal staat, licht bi kan. Jullie kunnen ontvangen of op kamer of Cardate. Interesse stel je dan uitgebreid voor aub Voorwaarden zijn bespreekbaar. Kijk uit naar jullie reactie.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10