Zoeken naar heel wat

Uw zoekactie voor heel wat leverde 21 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Leukstel 43 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Open relatie met 4
Wij zijn een deftig niet onknap koppel jonge 40ers dat heel graag dat ene koppel wil vinden voor een hele mooie open relatie mee op te bouwen. Elkaar echt leren kennen en een hechte band opbouwen door regelmatig af te spreken en leuke momenten te beleven. Gezellig samen zijn, wandeling, terrasje, etentje... Een vlotte babbel waarin heel veel aan bod mag en kan komen. De vriendschap is de basis, als de klik en de vibe goed zit kan er heel veel. Wij zijn beide niet rokers, verzorgd en hebben deftige job waardoor discretie alsook respect heel velangrijk zijn. Zijn jullie een koppel rond onze leeftijd en staan jullie open voor een mooi en langdurig verhaal, dan ontvangen wij graag jullie berichtje met een woordje uitleg.  
Koppel65+ 63 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse
Plezier met 4
Hallo, we zouden graag volgend weekend, vrijdag of zaterdagavond een koppel ontvangen voor een avondje pr . Vr is Franstalig, klein van gestalte, volslank, zachte borstjes,heel lief. M 65+, sportief gebouwd, normaal voorzien,1,70m. We kunnen ontvangen in een mooie omgeving. Geen mannen alleen. Grtjs R&L  
koppel 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
straks clubje naar waasmonster
Wij zijn rond 22u in clubje waasmunster . Wij zijn wel ouder maar de volle vrouw van 60j wil toch enkele mannen extra . De vrouw hier wel vol 120kg maar heet en sletterig . Spreek ons aan vrouw vol heel grote borsten en blond grijs man kort grijs haar . spreek ons aan en wie weet mvg..  
Wij2 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke vriendschap gezocht ?
Dag koppeltjes Wij zijn opzoek naar een leuk sympathiek koppeltje voor vaste vriendschap, waar we samen een gezellig terrasje kunnen doen , of waar jullie eens iets komen eten in een gezellige huiselijke sfeer , of Miss een restaurantje… er is veel mogelijk. De bedoeling is om een leuke klik te voelen en als al die ingrediënten goed zitten ? Dan kijken we graag uit naar een verdere stap . Vrouwtje zou heel graag haar bi kantje verder willen gaan ontdekken, vandaar opzoek naar een koppeltje waarvan het vrouwtje bi is . Stuur gerust jullie vragen en een fototje is altijd welkom . Alles zeer volwassen en discreet. Grtjes xxx  

Leuke vriendschap gezocht ?
Koppeltje 9 23 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jong koppeltje zoekt koppel
Hoi, Wij zijn jong koppel opzoek naar ander koppel om soft date te hebben: naast elkaar seks hebben, en eventueel bij voorspel swap. Hij 25j, 1m90, beetje mollig, 20cm. Zij 23j, 1m74, mollig, cup E, dikke kont, heel geil. Zoeken hoogopgleid koppel, max 35j. Shoot, staan voor veel open.  
Hortensia 57 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Onze fantasie...
We zijn een verzorgd koppel en willen een fantasie delen. We voorzien een spannende avond uit samen, waarbij we eerst gaan eten met ons twee om daarna bij jullie langs te komen om toe te kijken. Enkel kijken, er worden door ons geen handelingen gesteld. We zullen stijlvol gekleed zijn, blijven ook gekleed, kijken toe met glas in de hand en genieten van wat we zien. Van soft tot kinky, we zijn heel ruimdenkend. Geen uitgebreide kennismaking vooraf, en na de voorstelling vertrekken we onmiddellijk terug. Wij zijn 57. Jullie leeftijd en de locatie zijn minder belangrijk. Wel verwachten we dat jullie verzorgd en niet-rokers zijn, en dat jullie ons kunnen ontvangen in een aangename setting.  
11 dagen
Hotties 48 jaar Vlaams-Brabant - Meise
Gouden regen liefhebbers
Hallo iedereen, wij zijn een koppel en hebben sinds enige tijd het plezier van de "gouden regen" ontdekt. Nu vragen wij ons af of er ook anderen hiermee bekend zijn en willen deze ervaringen dan ook graag delen. Tot op vandaag is dit enkel binnenskamers gebeurt en willen heel graag de stap zetten om dit met anderen te beleven. Elk met eigen partner is al een begin wat ons betreft maar delen kan zeker ook. Horen het graag. Wetlovers!  
11 dagen
Couple next door 43 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Vriendschap met extras
zijn een zachtaardig, goedlachs en avontuurlijk koppel dat wat extra spanning zoekt met een idem dito koppel. Een leuke en spannende aanvulling in het dagelijks leven. Wij staan open voor een heel mooie vriendschap waarin bij goede klik heel veel kan, ook full pr. Platvloerse toestanden en clubbezoek zijn niet ons ding. Wij hebben beide een deftige job, waardoor discretie belangrijk is. Evenals wederzijds respect en hygiene. Wij zijn beide niet rokers en intiem netjes kaal. Plagen en teasen doen wij wel graag evenals een mooie wandeling, terrasje, gezelligheid. Niets moet, veel kan , zolang iedereen er zich goed bij voelt. Wij ontangen heel graag jullie reactie en een woordje uitleg hoe jullie in dit verhaal staan. Tot snel  
12 dagen
R en G 47 jaar Limburg - Tessenderlo
2 Koppels zoeken extra koppels
Hoi, 2 koppels gaan zaterdag van elkaar genieten, maar zijn opzoek naar enkele extra koppels om het spannender en geiler te maken. Wij zijn heel actief en staan voor heel veel open. Laat maar horen indien jullie interesse hebben.  
12 dagen
KoppelL 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Koppel zoekt eerst PR-date
Hallo we zijn een koppel jonge, slanke 50'ers uit regio Leuven. Hebben ervaring met aparte dates maar kijken er naar uit om eens met 4 samen te daten. Vrouw ziet vooral uit naar een koppel waarbij de man houdt van het rustig aan te doen. Niets moet, heel veel kan... Wel safe seks. Interesse? Stuur een berichtje!  
  1   2   3