Zoeken naar vanavond date

Uw zoekactie voor vanavond date leverde 36 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Panty lovers 52 jaar Antwerpen - Brecht
Vanavond
Hoi wij koppel bidame 44j m67 80 105d bim 53j m98 87 17x5 zoeken voor nu vanavond een geile date met koppel mag bikoppel zijn omg brecht we nkn liefst zonder condoom bij welk koppel mogen we langs komen we doen or  

Vanavond
peenmo 53 jaar Limburg - Weert
stel zoekt stel
Wij zijn een gewoon gezellig koppel van vr 51j en bi m 53j en zoeken voor vanavond een leuk koppel voor een spannende date.  

stel zoekt stel
leuk stel 49 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
voor vandaag
na 14 dagen ons aan het lijnte te hebben gehouden heeft onze date ons in de steek gelaten. dus zoeken we voor vandaag we kunnen vanaf 18.00 uur we kunnen verplaatsen of ontvangen een koppel of vrouw. voor een gezellige avond v36 m 58 beide intiem geschoren en hygiënisch waar veel kan en mag als het maar met respect gebeurt en in overleg kunnen ook afspreken in club mystiqeu  
N&K 40 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Koppel voor pr thuisdate gezocht
Wij zijn een volslank getrouwd koppel van 40 en zoeken voor dit weekend; morgen, zaterdag of zondagavond een leuk koppel voor een gezellige thuisdate voor full partnerruil. Mits het nodige respect en de juiste klik kan er voor ons zeer veel, wij daten enkel bare en met een echt koppel. Indien interesse stuur zeker een foto mee in de mail en dan sturen wij zeker terug.  
Koppel 54 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
kinky koppel
We zijn een getrouwd koppel 52 54. We kijken uit naar een leuke, geile date waar we met 4 SAMEN een leuke tijd beleven. Zeer openminded met respect voor ieders grenzen.  
Blund 54 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Date zaterdag
We zijn een koppel van 54 jaar uit het Brugse ommeland. Voor zaterdag zijn we op zoek naar een leuke koppeldate of een feestje waar we kunnen aansluiten bij voorkeur regio West of Oost Vlaanderen. We kunenn niet ontvangen. We ontmoeten graag humorvolle mensen, niet rokers en met gewone lichaamsbouw. Zegt deze ad jullie iets, stuur ons een berichtje !  
KoppelL 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Koppel zoekt eerst PR-date
Hallo we zijn een koppel jonge, slanke 50'ers uit regio Leuven. Hebben ervaring met aparte dates maar kijken er naar uit om eens met 4 samen te daten. Vrouw ziet vooral uit naar een koppel waarbij de man houdt van het rustig aan te doen. Niets moet, heel veel kan... Wel safe seks. Interesse? Stuur een berichtje!  
Katrine 32 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Koppeltje gezocht voor date avond
Gezocht koppel voor date avond Wat eten drinken stapje in de wereld zetten en daarna ... Samen de nacht doorbrengen. Iets voor jullie laat maar horen. Zoeken rond onze leeftijd wij zijn v32 m34  
Dreamerslooking 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Hoteldate
Donderdagavond 30 mei hebben we hotelkamer in luxueuze setting geboekt. Jacuzzi, bubbels,... Welke leuke, verzorgde dame of ev koppel (30-52j) heeft zin om ons te vergezellen. Wij zijn verzorgd, hygiënisch stel, jonge vijftigers. Jong van geest en lichaam. Vrouw bischierig. Bij interesse graag mailtje met foto. Kamer is geboekt rond 19u30 voor een 4tal uur. Geilzelligheid waar veel kan en mag maar niks moet. Juiste locatie wordt uiteraard nog doorgestuurd. Regio Mechelen.  

Hoteldate
verzorgd koppel 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
ze moesten het weten
Hallo wij zijn een verzorgd koppel met een geheime hobby voor onze vrienden en familie. wij zijn twee geile mensen die houden van geile sex mag zelfs een beetje ... zijn zelf zijn we vrouw 55 bixesueel houd van een dame te proeven en laten proeven ,53 man bischierig top .Als we afspreken is dit om te spelen , bare kan indien verzorgd wij zijn zeer verzorgd en dit vragen we dan ook . we kunnen zaterdag vanaf namiddag ontvangen of s avonds .geen fb of foto jagers en zeker geen mannen alleen .. graag een berichtje uitgebreide voorstelling en wat jullie zelf verwachten van een date.  
  1   2   3   4