Zoeken naar extra vrouw

Uw zoekactie voor extra vrouw leverde 63 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Joshua 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Joshua en Valentine zoekt jou
Heey, leuk dat je ons berichtje leest, wij (Joshua en Valentine) wij zijn een knap, sportief, hoger opgeleid koppel m33v32 en zoeken via deze weg naar een leuke vrouw om op regelmatige basis mee af te spreken voor avontuurtje met 2/3. Ben jij ook op zoek naar een avontuurtje op regelmatig basis? Stuur ons dan een bericht met meer informatie over jezelf en een fototje. Groetjes Joshua en Valentine!  

Joshua en Valentine zoekt jou
Knap koppel 36 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Met 3 is leuker dan met 2
Hoi, wij zijn een knap, sportief, sociaal hoger opgeleid koppel v36m42 en zijn via deze weg op zoek naar een leuke vrouw uit Oost- of West-VL om op regelmatige basis mee af te spreken voor fun met 3. Als er een echte klik is overwegen we dat je na een tijdje met één van ons 2 eens apart kan afspreken ook. Lijkt dit je een leuk idee, geef dan een seintje en dan kunnen we verder afspreken. Groetjes!  
Boccadillos 57 jaar Limburg - Tessenderlo
Onderdanige vrouw voor spannende avond met 3
Koppel, beiden 57, verzorgd, sociaal, ruimdenkend en we houden van nieuwe ervaringen. We zouden graag een bi- of bi-verkennende onderdanige dame ontvangen voor een lustgerichte avond met drie. Je bent gedurende deze date beschikbaar voor ons als extra speeltje, voor ons beiden, maar jouw genot zal zeker niet vergeten worden. Wat kan je verwachten? Stijlvolle setting, dresscode, sexy lingerie, kijken en bekeken worden, oraal geven en krijgen, speeltjes, handboeien,... en meer van al dat leuks. Speels streng, steeds respectvol. Elkaar ontmoeten kan bij ons thuis of we voorzien een hotelkamer. We spreken graag met je vooraf al eens ergens af om kennis te maken. Zij heeft kort blond haar, vrouwelijke rondingen, B-cup en is intiem geschoren/getrimd. Hij is groot, slank, kaal, intiem geschoren, besneden. We zijn niet-rokers en zijn erg gesteld op hygiëne, en verwachten dit ook van jou. Uitkijkend naar je reactie. x  
gisteren
Lander 58 jaar Antwerpen - Lier
Lieve vrouw om samen onze fantasie te delen
Wij zijn een gelegenheidskoppel I.vr 49j en L. m 59j dat regelmatig is afspreekt voor een intense vrijpartij waarbij we elkaar maximaal laten genieten. I. is bi-nieuwsgierig en zou is graag vrijen met een vrouw en ik zou dat graag is zien gebeuren. We zouden langs deze weg graag een lieve vrouw vinden die I. haar fantasie wil delen. We zijn beide gewone mensen met een kilootje meer en een gezonde levensstijl en voor I.primeert een natuurlijke uitstraling van je persoon en minder je uiterlijk. Een wederzijds goed gevoel is de eerste stap om elkaar wat beter te leren kennen en te vrijen met elkaar. Dit alles wel heel discreet en met respect voor elkaars gevoelens. Hebben we je interesse gewekt dan kijken we uit naar je antwoord en kunnen we stapje voor stapje discreet elkaar wat beter leren kennen.  
Jurgen en ingrid 53 jaar West-Vlaanderen - Meulebeke
Lief koppeltje
Hallo. Wij zijn jurgen en ingrid. Wonen in meulebeke en kunnen ontvangen. Allebei normaal gebouwd.We Hadden graag eens een bi vrouw leren kennen..Ingrid wil eens Met een dame vrijen. Gr  
Tanja 52 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Trio
Koppel zoekt vrouw voor een trio  

Trio
Tweeopzoek 51 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Op zoek wat moeilijk te vinden is
Graag zouden wij via deze weg een leuke vrouw vinden om een leuke vriendschap op te bouwen. Bij de juiste klik ook wat meer als het voor iedereen goed is. Samen uitstapjes doen. Gezellig tijd doorbrengen en gewoon een leuke tijd hebben. Wij v 47 en man 52. Beide slank en wij zien nog goed uit. Zijn er hier vrouwen die het ook zoeken?  
Pieter silvie 43 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
M44 vr28
Wij zoeken een bi vrouw uit de regio die eens wilt daten Zij is beginnend bi Graag willen we dit in trio maar het kan ook apart. Wij kunnen ontv Wij zijn normaal gebouwd vr ecup en mooi lichaam Man slank tot normaal en goede neuker.  
Dreamerslooking 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Hoteldate
Donderdagavond 30 mei hebben we hotelkamer in luxueuze setting geboekt. Jacuzzi, bubbels,... Welke leuke, verzorgde dame of ev koppel (30-52j) heeft zin om ons te vergezellen. Wij zijn verzorgd, hygiënisch stel, jonge vijftigers. Jong van geest en lichaam. Vrouw bischierig. Bij interesse graag mailtje met foto. Kamer is geboekt rond 19u30 voor een 4tal uur. Geilzelligheid waar veel kan en mag maar niks moet. Juiste locatie wordt uiteraard nog doorgestuurd. Regio Mechelen.  

Hoteldate
Katrine 34 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Vrouw gezocht voor dit weekend
Hey wij koppel van v32 m34 zijn opzoek naar leuke dame meid voor dit weekend . Voel je je aangesproken stuur ons gerust We maken er leuke avond van iets eten wat drinken en wat spelen.  
  1   2   3   4   5   6   7