Zoeken naar wil rijk

Uw zoekactie voor wil rijk leverde 33 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
2 of us 42 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Extra leuke dame gezocht
Wij zijn een koppel van 42j. Zij is mega goed looking en hij is best ook aardig. Zij is super slank, hij is gemiddeld maar wel meer gespierd. Humor, hygiëne en openheid zijn mega belangrijk voor ons. Op die manier zijn we ook aan dit avontuur begonnen... het zal onze eerste keer zijn. Wie zoeken we? Mooie leuke slanke dame van onze leeftijd of jonger. Je kan plezier hebben met man en vrouw en alles gaat wat spontaan, vanzelf, we zien wel waar we geraken. Een aantal pluspunten maar niet noodzakelijk: grote borsten die wel tegen een wat stevige aanpak kunnen en je kan genieten van anaal. Wil je samen met ons in dit avontuur stappen? Laat dan vooral weten wat je zelf leuk zou vinden en als je een foto hebt... dan kunnen we samen snel aan de slag om er een top avondje van te maken.  
Dskoppel 42 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Kinky koppel
Kinky Hey wij zijn een koppel waarvan het vrouwtje 35 jaar is en erg onderdanig , we zoeken een leuke fwb die het leuk vind het vrouwtje Opdrachten te laten doen en te gebruiken voor wat je maar wil,dit samen met de man des huizes , ze is zeer gewillig en gehoorzaamt zeer goed , wij houden van stevige kinky sex , jij ook ? Dan horen we je graag en we zien wel verder of het klikt al dan niet Wij ontvangen vlot en discreet Geen mannen die komen niet aan de beurt  

Kinky koppel
Monty 40 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Dame gezocht voor eerste trio
Hallo mooie dame, Wij, koppel van begin 40, zijn op zoek naar een dame voor onze eerste trio-ervaring. De bedoeling is voornamelijk dat mijn man in het middelpunt staat, echter ben ikzelf ook wel wat nieuwsgierig en zal het gevoel op het ogenblik beslissen hoever ik hiermee wil gaan. Zelf zijn we normaal gebouwd. Ikzelf, de vrouw, meet 1m75 voor 70kg, mijn knappe man meet 1m88 voor 90kg. We zijn op zoek naar een mooie dame die openstaat voor onze fantasie en bereid is dit samen met ons te ontdekken. Indien interesse graag een berichtje met hoe jij dit ziet. Mocht je er een foto bijsturen heb je altijd een streepje voor en krijg je er uiteraard eentje terug.  
maarten 43 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Discrete spontane dame/vriendin
2 bevriende heren, hoger opgeleid, van begin de 40 en eind de 50 op zoek naar een open minded dame/vaste vriendin om samen leuke en ontspannende momenten te beleven. Teder, lief, sensueel, passioneel maar ook wat ondeugende (ont)spanning. Een dame die het ook best leuk kan vinden om wat onderdanig te zijn, wil prikkelen, uitdagen en weet wat genieten is in al zijn facetten... Uiteraard verwennen we u ook graag uitgebreid naar wens, veel kan en niets moet... Alles gemoedelijk en met wederzijds respect. Samen de grenzen en leuke dingen opzoeken en dit in een aangename en gezellige sfeer. Ben jij die "open minded dame" die op zoek is naar discrete spanning en wilt ontdekken en genieten met 2 heren? Vertel ons wie je bent, wat erin je leeft, wat je verlangens zijn ...en wie weet vinden we elkander. Wij zijn van de regio zuidwvl. Discretie is vanzelfsprekend  
Konijntje 44 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
Geile M/V
We zijn M 50 V 44 Ik zoek een geile bi vrouw tussen 30/50 voor mijn geile vriend onder handen te nemen. Maar eerst wil ik je wel eens verwennen. Wie voelt zich geroepen en wil me mee helpen om mijn vriend te temmen. Bij interesse stuur fototje  
BenD 26 jaar Antwerpen - Antwerpen
Plezier met drie op 31/5
We zijn een gelegenheidsstel dat op zoek is naar een leuke, spontane bi dame voor plezier met 3. Zij is 26, 1m73, lang donker haar en c cup en bi. Hij is 1m85, blauwe ogen, korte haren en ditto speelgoed. Bij alletwee vliegen de vonken er af en is er veel vuur in de liefde. Zij draagt graag sensuele en zeer sexy lingerie ! We zoeken dus een leuke bi dame, die graag met ons wil afspreken, geen drama, geen gedoe. Wel veel genot & plezier. Wij zijn zelf verzorgd & discreet en verwachten dat ook van jou. We maken er vrijdag avond/ nacht een dolle avond van! Geniet jij met ons mee ?  

Plezier met drie op 31/5
Zoersel 44 jaar Antwerpen - Zoersel
Leuke dame 30+ voor VVM 25/05/2024
Nog een leuke dame in voor beetje plezier vanavond? Zoeken verzorgde spontane dame die met ons een fijne avond wil beleven. Leuke muziek, lingerie, beetje dansen, vooral VV gericht! Wij zijn ook verzorgd en sympathiek koppel dat nog eens iets extra wil. Mail een foto en wat info en hopelijk tot straks  

Leuke dame 30+ voor VVM 25/05/2024
roosje 58 jaar Antwerpen - Borgerhout
anders kleurige vrouw van 40 + gezocht
Ik wil mijn man verrassen met een lieve oudere vrouw, afkomst of origiene geen probleem is, als ouder dan 40 + bent ben je van harte welkom. Zie je het zitten om mee te doen. We zijn een volslank koppel van 58 en 63 jaar. We staan voor veel open. Bij ons kan alles mits overleg, en een ja is een ja, en een nee is nee. Staat dit je aan laat dan maar iets weten.  
andy en jana 40 jaar Limburg - Bilzen 0484975369
leuke lady gezocht
hey hey,wij zoeken een leuke (curvy) lady voor meer,kennis maken,hapje,drankje,vv,vvm,leuke lekkere momenten...of wil je eens even ontstressen?massage,yoni gel massage,heel lekker door 4 handen te laten verwennen!en fakers,gelieve zich te onthouden,het heeft allemaal geen zin behalve tijdverlies!!  

leuke lady gezocht
maarten 35 jaar West-Vlaanderen - Aalbeke
stout mailen ;)
dag dames, ik ben een 35 jarige jongeman die stiekem met dames (leeftijd speelt geen rol) stout wil emailen. elkaar zodanig zot maken dat we spontaan klaarkomen achter onze computer ;). heb je daar ook zin in? stuur me een mailtje, ik antwoord altijd tot snel? xxx (waar je maar wilt;))  
  1   2   3   4