Zoeken naar een weinig

Uw zoekactie voor een weinig leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kinky TV slet 61 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Kinky TV slet ontvangt
Mijn billetjes rood, mijn anaalkutje voor assplay en geneuk, mijn mondje voor pik en sperma. Ik ontvang, heb weinig taboes en zoek een geile kinky beurt. 61j-73kg-1.72m, onbehaard.  

Kinky TV slet ontvangt
gisteren
onderdanig 52 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
onderdanig zoek dominante dame of koppel
hier een verzorgde onderdanige man sportief m80/81 weinig behaard zoek dominante dame of koppe. Keuring taken cucold alles is bespreekbaar niets moet alles mag ... foto kan via whattsapp  
trav sletje 41 jaar Antwerpen - Mechelen 0484843562
trav sletje zoekt date met dominante BULL
onderdanig bottom, kinky ingesteld en ervaren travje zoekt voor woensdag 29 mei of donderdag 30 mei (namiddag/avond/nacht) een een REAL date met een liefst ervaren en oudere dominante kinky top. Eenmalig of als het klikt ook voor regelmatig contact, ook lange date's en eventueel opleiding als vast sletje en slavin. Veel is voor mij bespreekbaar en weinig taboes. Ik ben single en kan ontvangen, discreet en wederzijds respect. Ik zoek geen vluggertjes! ik pijp graag langdurig en laat me graag hard en meermaals afneuken. Ook bondage, toys, fisten, plas zijn bespreekbaar. Ik zoek geen fakers, en ook zeker geen onderdanige mannen, en geen mannen die willen geneukt worden of mij willen pijpen, geen lingeriedragers, geen knuffelsex enz... Als je reageert stel je dan duidelijk voor a.u.b. Reacties met "Hey", "Hi", "Hoi" = BLOK. Afspreken steeds na SMS of whapp. contact. Nummers van fakers worden geblokkeerd = geen enkele kans meer op een date  

trav sletje zoekt date met dominante BULL
Sophy 44 jaar Antwerpen - Wilrijk
Cd-er zoekt iedem
Voor 1ste week juni zoek ik voor long session een cd-er SWITCH! jij onbehaard (ook gezicht) en je hebt op z'n minst een pruik,weinig taboo, kinky en tikje perv mag zeker. 179 68 40er dildos, drank en poppers aanwezig. Graag reageren met full stats en foto. Zondag kijk ik mails na  
Lila 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Feminisatie
Verlegen en weinig ervaren tv zoekt iemand om samen mee te experimenteren. Hou van soft en kinky . Sensueel. Feminisatie. Natte slipjes. Maskertje. Gelakte nagels. Tongzoenen. Beffen. Rimmen.Rollenspel. Enig niveau vereist. Wie kan mij verder monitoren en heeft goede smaak ? Ik ben single. Vaak beschikbaar.  

Feminisatie
flor 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
zoek een aangename date
deze toffe mid 50-er met slank verzorgd lichaam 1m94 en 87kg zoekt een tv of cd, mag zeker versa zijn om elkaar heerlijk te verwennen, heb weinig taboes maar safe en respect zijn een absolute must, leeftijd is niet van belang, mag gerust ouder zijn.  

zoek een aangename date
Tim 41 jaar Antwerpen - Deurne
Een keertje iets spannends doen voor mezelf
Hey, ergens deze week wordt ik papa en ben ik enkele avonden alleen thuis. Dus wil ik eens iets leuks en spannends doen. En dus zou ik graag in contact komen met een CD/Tv die me zou willen verwennen. Ik zelf zal eerder passief zijn (mss trek ik je wel af of ben ik zo geil...) Heb ook weinig ervaring in bi (al wel eens enkele keren gedaan). Ik vraag; respect, hygiëne en discretie waar nodig. Ik bied deze ook terug. Voor vragen en leuke voorstellen, stuur gerust. Een foto erbij maakt het voor mij ook leuk.  

Een keertje iets spannends doen voor mezelf
mayble 26 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
zusje die mij wil helpen
hey ik ben een bi jongen die al eens geproefd heeft van de cd maar ik heb nog heel weinig ervaring. ik zoek dus een zusje die mij de weg wil tonen.  

zusje die mij wil helpen
Marleen 54 jaar Limburg - Tessenderlo
Dominante man gezocht
Dag. Ik zoek een dominante top die net als mij in discretie wil afspreken. Heb een villa met zwembad en sauna waar ik je kan ontvangen. Mijn vrouw is weinig thuis waardoor ik veel kan ontvangen. Zij weet hier niets van. Ik kan rode lippenstift en wat concealer op doen en alles erop en eraan. Zal je ook ontvangen als vrouw.  

Dominante man gezocht
Jessica 34 jaar Antwerpen - Lier
Geil
Hey ik ben een crossdresser/trav ,die een zusje of man zoekt waar ze naartoe kan gaan heb geen tot weinig taboos dus veel is mogelijk , hopelijk tot snel Ik kan NIET ontvangen  

Geil
  1   2