Zoeken naar forte ts

Uw zoekactie voor forte ts leverde 23 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Fat asss 36 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Cd met bolle kont zoekt liefhebber
Hey, ik ben een crossdresser (geen trav/ts) die het leuk vindt om zijn bolle kont in de verf te zetten met wat vrouwelijke lingerie. Like what you see? Stuur me een berichtje!  

Cd met bolle kont zoekt liefhebber
Marc 45 jaar Limburg - Tongeren
Wie laat mijn droom uitkomen?
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie en droom al enige tijd om een cd/tv/ts te mogen behagen als een echte dame.Lekker lang voorspel,pleasen en teasen.Discretie en hygiëne gegarandeerd.Ik kan me vanaf nu vrijmaken tot +/- 16u30.Wie ziet het zitten?Likjes,Marc.  

Wie laat mijn droom uitkomen?
jong en zoekend 23 jaar Antwerpen - Mechelen
jonge bi zoekt TV/CD/TS Meesteres
goedendag ik ben een jonge 23 jarige jongeman die graag experimenteerd met vrouwelijk kleden en ben via deze weg op zoek naar een oudere TV/CD/TS meesteres die me graag mee opleid. ik moet hierbij wel vermelden dat ik dit graag doe om af en toe wat spannend te houden. hopelijk tot snel.  

jonge bi zoekt TV/CD/TS Meesteres
Eroske 49 jaar Antwerpen - Duffel
Mooie lieve tgirl
Goedeavond jullie allemaal Ik ben eroske 49 jaar uit duffel Ik ben 1m86 groot en weeg 96 kg Ik ben op zoek naar een mooie jonge slanke tv tg ts ... Voor een mooie relatie met op te bouwen Wie zoekt ook zoiets? Voorwaarde is dat je er erg mooi vrouwelijk uitziet Bij interesse stuur gerust een bericht Groetjes Eroske X  
Top 27j 18cm 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Top opzoek naar hete fun
Top hier 27 jaar oud, 1m85, normaal gebouwd en goed voorzien. Opzoek naar hete fun met vrouwelijke bottom (cd, tg, ts, tv). Mannen hoeven niet te reageren. Zelf kan ik niet ontvangen maar wel makkelijk verplaatsen. Indien intresse, laat zeker een reactie achter en wie weet kunnen we een heet avontuur beleven.  

	Top opzoek naar hete fun
Acti 63 jaar Antwerpen - Rumst
Dekhengst/bull zoekt vrouwelijke trav/ts, shemale voor te neuken en gebruiken.
Ik ben een jonguitiende zestigeren bronstige dekhengst/bull. Ik zoek een vrouwelijke trav/ts,shemale om te gebruiken als mijn speeltje en grondig en diep te neuken. Ook tongzoenen corn. Tussen de 25 en 49 jaar. Ik woon alleen en kan alke dagen ontvangen liefst vandaag of morgen nog.  
Big daddy 53 jaar Antwerpen - Lier
Welk sissy sletje wil mijn kleine vriend vandaag plezieren?
Ben je een leuke sissy cd/tv/ts slet en verwen je graag mannen, contacteer mij dan. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Zonder neuken. 53/188/95/13×5  

Welk sissy sletje wil mijn kleine vriend vandaag plezieren?
Marc 45 jaar Limburg - Tongeren
Welke cd,tv,ts mag ik deze voormiddag als een echte dame verwennen?
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie en droom al enige tijd om een cd,tv,ts te mogen verwennen als een echte dame.Lekker flirten,teasen en pleasen.Discretie en hygiëne gegarandeerd.Ik kan me deze voormiddag vrijmaken.Likjes,Marc.  

Welke cd,tv,ts mag ik deze voormiddag als een echte dame verwennen?
11 dagen
Dominante top 63 jaar Antwerpen - Rumst
Dominante top zoekt mooie trav/ts
Ik ben een jonguitziende zestiger en een dominante top. Ik zoek een mooie trav/fs om gebruikt te worden als neukslet. Ik ga je sexueel opleiden tot neukvlees hoerige slet. Leeftijd tussen 25 en 45 jaar. Ik woon alleen en kan alkw dagen ontvangen. Verplicht steeds gekleed ijn met sexy lingerie en er vrouw uitziende.  
13 dagen
Neukhoer/sexslaa 63 jaar Antwerpen - Rumst
Neukhoer/sexslaaf zoekt dominante trav/ts shemale.
Ik ben een jonguitzidnde zestiger en ben op zoek nar een dominante trav/ts skemale om mij af te richtten/opleiden tot haar onderdanige neukhoer/sexslaaf en haar eigendom te worden via een eugendomsakte. Te worden uitgeleend aan anderen. Ik heb kleine tieten en een ietwat vrouwelijk lichaam. Ik woon alleen en kan alle dagen. O tangen. Ook kan ik verplaatsen.  
  1   2   3