Zoeken naar gaan

Uw zoekactie voor gaan leverde 40 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lize 28 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Lize zkt XL pik
Heyhey Mijn naam is Lize, ik ben een travje van 28 jaar, 1m75 groot en weeg 72kg. Ik ben verzorgd, discreet en verwacht hetzelfde van jou. Voor vandaag ben ik opzoek naar een aantrekkelijke man die jonger is dan 45 en ook slank en verzorgd is. Dit om leuke geile momentjes te beleven samen. Ben je bi of hetero en is het de eerste keer met een travje? Geen probleem, laten we er eerst samen voor zorgen dat je op je gemak bent. Jij geeft de grens aan tot waar je wilt gaan. Net als dat ik dat ook zal doen naar jou toe. Mijn specialiteiten? Ik ben verzot op het geven van lekkere deeptroath blowjobs terwijl ik in je ogen kijk en jou zie genieten… als de klik er echt is kan er ook meer. Liefst stuur je ook een fotootje van jezelf mee in je voorstelling. Dit trekt mijn aandacht meer op. Ik kijk er alvast naar uit om je te leren kennen! Ik ben vandaag vrij van nu tot 17:30. Laat je me iets weten? Dan lig je straks mss wel te genieten van mijn mondje :-) xXx Lize  

Lize zkt XL pik
Ste 47 jaar Limburg - Heppen
Dumpslet gezocht
Ik ben op zoek naar trav die 2 x in de.maand op haar knieen wil gaan en me pijpt, men kont maseert of likt en men zaad slikt. Je neuken safe kan ook. Niet meer niet minder, men zaad dumpen. Liefst buiten in bos of in men.campervan. Altijd savonds na 23u op een dinsdag in buurt van ham ergens aan rond punt autostrade. Ik ben 1.80 85kg borsthaar, baard, ooringen, tatoos. 15cmx3cm intiem getrimd. Enkel vroywelijke travs, geen baard of snor, buik, en intiem geschoren. Graag fwb en op regelmatige bassis. Ben gehuwd dus shhhttt  
Rud 59 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Hot date
Hey ben bi 59j ben van omg harelbeke zoek tgirl of chemale waarmee ik eens lekker van bil wil gaan reaktie met foto aub  

Hot date
golden slut 18 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Hey iedereen, ik ben de beste slut hier. Ik Ben een 18 jarige jongen. Ik wil de gekste , beste, extr
Hey iedereen, ik ben de beste slut hier. Ik Ben een 18 jarige jongen. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen . Groep of meerdere mag ook beachrikg gwn wat je met me wilt doen. Golden slut out. Cadeautjes of iets van geld geven mag altijd maar hoeft absoluut niet.  
Lieve bi boy! 27 jaar Limburg - Genk
Lieve bi boy zoekt leuke mensen!
Hoi, ik ben n 25 jarige bi curieus boy uit Limburg...ik ben best open minded en hou zelf wel van lingerie dragen al is dat geen vereiste ofzo... zou graag een vaste Guy l leren kennen om vaker mee af te spreken... soort vast contact..wat ook uit kan groeien naar bijv. samen naar 'feestjes' gaan of een van jullie ideeen. Zijn jullie geinteresseerd? stuur me zeker een berichtje! ik hoop wat leuke Guys te leren kennen hier!  

Lieve bi boy zoekt leuke mensen!
Johannatrav 56 jaar Limburg - Maastricht
Travestie slet zoekt begeleider(mag zusje zijn) voor cinema / parkingbezoek
Geile TV slet wil op donderdag avond 20-6 en/of vrijdag 21-6 gaan sletten in cinema's of op parkings. Zoek begeleider(man of zusje)die zelf ook op TV kickt om enerzijds een stuk veiligheid te waarborgen en anderzijds foto/ film te maken en een en ander aan te sturen. Uiteraard mag je je eigen geilheid ook de vrije loop laten en me behandelen als je slet. Goed niveau, vertrouwen en hygiëne zeer belangrijk. Ik kick op grote pikken(en leren kleding), dus als je die hebt is dat een plus. Svp alleen reageren als je hier serieus iets mee zou willen.( en dat is niet één zin ) Fakers zijn er genoeg hier.  
S.L.E.T.J.E. 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie nodigt me straks uit op aperitief?
Hi, 47 175 75 16*5 met zin om te gaan aperitieven bij een zussie om spulletjes te passen en te showen of bij een kerel om op te geilen met striptease, lapdance en een lekkere pijpbeurt. Voor vanavond rond 19:00  

Wie nodigt me straks uit op aperitief?
Robin 56 jaar Antwerpen - Mol
Onervaren zkt Tv of crossdresser
Ben onervaren zeer verzorgde man met niveau en zoek eerste date met travje of crossdresser. Kan niet ontvangen, op lokatie gaan mogelijk.  
Top A 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Dominante Top zoekt vrouwelijk CD/Trav/Trans tussen +18 en 40 jaar.
Ervaren dominante top, 51, omgeving Leuven, single, zoekt een zeer vrouwelijke T-girl, een persoonlijkheid die voldoet aan een minimaal verwachting, liefst met ervaring, voor regelmatige ontmoeting of meer, kan ontvangen en verplaatsen. Het dragen van laarzen, lingerie, leren rok/broek, al opgemaakt zijn om zo in het openbaar te verplaatsen met MIJ vormen voor jou geen enkel probleem. Er zal verwacht worden dat je volledig MIJ verwent, steeds paraat en gehoorzaam bent, gedomineerd wordt in al zijn vormen. Wil je opgeleid worden als MIJN persoonlijke sub ?? Dat kan zeker, De doelstellingen zijn Deepthroaten, roleplay, indoor als outdoor, geneukt worden in verschillende positie, pijpen, ook op vlak van bondage en discipline, soft/hard, in het openbaar, naar clubs en privé feesten gaan, indien je versa of trans, koppel (Vr-trav) bent is dat geen enkel probleem. Interesse: Stel je dan uitgebreid voor met foto = antwoord, Once you have me, I am your top master for ever!  

Dominante Top zoekt vrouwelijk CD/Trav/Trans tussen +18 en 40 jaar.
Jana 44 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Leuk travje gezocht voor bezoek sexcinema
Nu woensdag ga ik hoogstwaarschijnlijk naar bv schelle. Welk knap zusje wil er mee gaan om er daar een geile avond van te maken met de andere aanwezigen. Hygiene en sexy opgemaakt stel ik zeer op prijs. Zelf heb ik slank figuur en draag higheels met sexy lingerie.  

Leuk travje gezocht voor bezoek sexcinema
  1   2   3   4