Zoeken naar ik werk

Uw zoekactie voor ik werk leverde 10 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

straponbot 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Kinky koppel gezocht voor trio met strapon en bi actie
Kinksters! Voor een van mijn kinky fantasieën zoek ik een jong koppel, maar eerst, wie ben ik? Slank, verzorgde, sociaal en beleefd maar ook met een kinky hoek af. En best wel wat ervaring met allerhande bdsm en kink activiteiten. Momenteel wil ik werk maken van een trio waarbij ik als bottom dien en de dame van het stel mij neukt met mijn strapon en hij door mij gepijpt wordt en hij mij evt ook eens neukt. Hierbij wordt ik ook liefst wat dominant benaderd, hoewel je/jullie niet noodzakelijk als Meesteres en Meester hoeven op te treden hoor. Ervaring is niet van belang, sterker nog, leuk als ik jullie een eerste ervaring mag bezorgen. Wel zeer belangrijk, communicatief en respectvol zijn, slank/sportief/normaal figuur, afspraken mbt grenzen en wensen nakomen en natuurlijk een kinky mindset. Graag mensen tot 35j, ik ontvang hiervoor in Brussel. Mij neuken is altijd safe, en geen sperma in mijn mond. Heb je interesse, suggesties, vragen? Shoot! Graag met een paar regels en liefst fo  

 Kinky koppel gezocht voor trio met strapon en bi actie
Flor 54 jaar Antwerpen - Schilde
Sissy trav sletje lees adv.
Ik ben op zoek naar iemand voor regelmatig die zich graag als vrouwtje wil voelen en behandeld. Je hangt graag het sletje uit je pijpt graag je snakt naar mijn zaad. Je wordt ook graag geneukt zonder condoom. Je wil het zaad uit je geil kutje voelen lopen. Zodat jij weer een beurt wil. Je houdt er van om uit te dagen je maakt je graag op als sletje want ja dit ben je. Dus wat zoek ik jij bent helemaal glad je hebt een sexy kontje. Dus zoek jij een top voor meerdere keren jij kan perfect ontvangen in de regio Antwerpen. Of in de regio Turnhout. Je hebt geen angst om een herkenbaar foto mee te sturen. Ik heb een geil sletje gehad. Maar helaas is ze naar het buitenland verhuisd met haar werk. Hopelijk vind ik een nieuwe. Waar ik regelmatig kan langs gaan. Zodat we er samen lekker van genieten. Dus zen babbel moet ook kunnen. Wie voelt zich geroepen om mijn sletje te worden. Ikzelf heb een stevig lichaamsbouw. Ik heb lichaamsbeharing. Lekkere lul niet besneden intiem geschoren zeer hygi&e  
straponbot 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Kinky koppel gezocht voor trio met strapon en bi actie
Kinksters! Voor een van mijn kinky fantasieën zoek ik een jong koppel, maar eerst, wie ben ik? Slank, verzorgde, sociaal en beleefd maar ook met een kinky hoek af. En best wel wat ervaring met allerhande bdsm en kink activiteiten. Momenteel wil ik werk maken van een trio waarbij ik als bottom dien en de dame van het stel mij neukt met mijn strapon en hij door mij gepijpt wordt en hij mij evt ook eens neukt. Hierbij wordt ik ook liefst wat dominant benaderd, hoewel je/jullie niet noodzakelijk als Meesteres en Meester hoeven op te treden hoor. Ervaring is niet van belang, sterker nog, leuk als ik jullie een eerste ervaring mag bezorgen. Wel zeer belangrijk, communicatief en respectvol zijn, slank/sportief/normaal figuur, afspraken mbt grenzen en wensen nakomen en natuurlijk een kinky mindset. Graag mensen tot 30j, ik ontvang hiervoor in Brussel. Mij neuken is altijd safe, en geen sperma in mijn mond. Heb je interesse, suggesties, vragen? shoot! Graag met een paar regels en liefst fo  

Kinky koppel gezocht voor trio met strapon en bi actie
Teefje to fuck 49 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0497773592
Teefje to fuck
Geil sletje ligt geblinddoekt klaar in licht verduisterde kamer. De deur staat op een kier, je komt binnen en loopt naar kamer, broek af en je laat de slet pijpen, nadien neuk je de slet diep. Bivkamuts beschikbaar indien gewenst. Sletje geilt enorm op uniformen en mannen in werktenue. Sletje wordt ook graag geneukt achter in een bestelwagen of truck (verplaats ook tot truckparkings of waar je geparkeerd staat) of op een werf.  

Teefje to fuck
Michelle 42 jaar Limburg - HASSELT
Woensdag 29 mei in Hasselt
Hoi, Ik ben michelle, een t-girl van bijna 43 en ben op zoek naar leuke contacten. Voornamelijk zusjes om samen leuke feestjes of clubbezoek te bezoeken. Nu woensdag ben ik voor het werk op hotel in Hasselt... vanaf 22u een feestje op mijn kamer? Michellexx  

Woensdag 29 mei in Hasselt
Teefje to fuck 49 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0497773592
Teefje to fuck
Geil sletje ligt geblinddoekt klaar in licht verduisterde kamer. De deur staat op een kier, je komt binnen en loopt naar kamer, broek af en je laat de slet pijpen, nadien neuk je de slet diep. Bivkamuts beschikbaar indien gewenst. Sletje geilt enorm op uniformen en mannen in werktenue. Sletje wordt ook graag geneukt achter in een bestelwagen of truck of op een werf.  

Teefje to fuck
Mr X 43 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Pijpsletje , travje,…
Welke echte onderdanige trav, cd,… komt deze lekkere lul donderdag tijdens de werkuren (liefst vroeg) lekker pijpen , deepthroaten, op gaggen, spugen, slikken of spuiten waar ik wil.. mij rimmen kan uiteraard ook en ben je er niet vies van, dan pis ik je onder.. kortom veel kan. Ik ontvang, werk van thuis.. Graag echte reacties, geen soa’s, discreet .. ik beslis liever snel en aub lees goed wat ik wil. En o ja.. ik kom met veel zaad.. 😉 Grtz.  

Pijpsletje , travje,…
Teefje to fuck 49 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0497773592
Teefje to fuck
Geil sletje ligt geblinddoekt klaar in licht verduisterde kamer. De deur staat op een kier, je komt binnen en loopt naar kamer, broek af en je laat de slet pijpen. Nadien neuk je de slet diep. Bivakmuts beschikbaar indien gewenst. Sletje geilt enorm op uniformen en mannen in werktenue. Sletje wordt ook graag geneukt achter in een bestelwagen of truck (kan verplaatsen naar truck parking of waar je ook staat) of op een werf.  

Teefje to fuck
25 dagen
Kevin 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ochtendseks
Ben 40 sportieve man die mooie vrouwelijke tv zoekt die smorgensvroeg vrij is. Zou graag na mijn werk langs komen. Me laten pijpen en/of je gaatje lekker afbeulen. Zijn er hier die vrij zijn rond 6u regio Gent/Wetteren.  
Teefje to fuck 49 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0497773592
Teefje to fuck
Geil sletje ligt geblinddoekt klaar in licht verduisterde kamer, de deur staat op een kier, je komt binnen, broek af en je laat de slet pijpen. Nadien neuk je de slet diep. Bivakmuts beschikbaar indien gewenst. Sletje geilt enorm op uniformen en mannen in werktenue. Sletje wordt ook graag geneukt achter in een bestelwagen of truck of op een werf.  

Teefje to fuck