Zoeken naar mak*

Uw zoekactie voor mak* leverde 60 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sletje 34 jaar Limburg - Sint-Truiden
Geile date
Hoi! Ik ben een slanke en speelse femboy. Ik geniet van make-up, vrouwelijke kleding, en ben op zoek naar een avontuurlijke en respectvolle date.  

Geile date
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Zelf wil ik niet klaarkomen. Pijpen zeker in het begin ook safe met condoom. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en  
queen 100 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Enkel gespierde hetero classy kerels 35j
Hi guys, ik ben een transgender die op zoek is naar echt contact met iemand die vriendelijk, respectvol en gespierde is, de maximale leeftijd 35j, geen manipulatie of gek maken alleen serieuze kerel, antwoord altijd met foto,  

Enkel gespierde hetero classy kerels 35j
Nikita 28 jaar Antwerpen - Turnhout
Jonge crossdress zoekt discrete, verzorgde man.
Ik ben een jonge zeer slanke verzorgde crossdress en zoek vaste ervaringen met een lieve, discrete, verzorgde man. Een man die me een vrouw laat voelen, respect voor me heeft en voor wie ik zijn sexy meisje mag zijn, vind ik super heerlijk! Ik ben enkel bottom. Ik heb alles om er op en top als een sexy vrouwtje uit te zien. Graag iemand waar ik me lekker bij zijn thuis kan kleden in alle discretie. Ik hou niet van mannen die me als een snelle hap zien, ik wil verleid worden, alleen zo kom ik helemaal los. Ik date niet zomaar met iedereen, ik leer graag iemand eerst kennen op skype voor ik ermee in bed duik. Maar als we daten ben ik van jou, zo veel en zo lang je wil. Ook mijn oprechte excuses als ik misschien hard to get lijk, dit speel ik niet, ik ben van nature iemand die niet snel toehapt. Once you have me, I will make it worth all the effort. Xx P.S.: ENKEL REACTIE MET FOTO  

Jonge crossdress zoekt discrete, verzorgde man.
gisteren
Lukas 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Strandwandeling in Nieuwpoort
Van 5 tot 15 juni verblijf ik in Nieuwpoort. Ben man van 58. Jong voorkomen. Zoek lieve en aantrekkelijke Tv om samen overdag een strandwandeling te maken of samen iets te gaan drinken. Enig niveau gevraagd. Ben niet roker. Bij klik hand in hand lopen, (tong)zoenen of eventueel meer. Maar is niet noodzakelijk. Zal je met respect behandelen. Graag foto. Hoeft niet herkenbaar maar zodanig dat ik toch een idee heb van je voorkomen en kledingstijl.  
Top 27j 18cm 27 jaar Antwerpen - Turnhout
Top opzoek naar hete fun
Top hier 27 jaar oud, 1m85, normaal gebouwd en goed voorzien. Opzoek naar hete fun met vrouwelijke bottom (cd, tg, ts, tv). Mannen hoeven niet te reageren. Zelf kan ik niet ontvangen maar wel makkelijk verplaatsen. Indien intresse, laat zeker een reactie achter en wie weet kunnen we een heet avontuur beleven.  
Queen 38 jaar Limburg - Lummen
Queengirl
Ik ben een geile sissy girl, zeker geen veeldater. Indien interesse, stuur me een mailtje en dan kunnen verder kennis maken  

Queengirl
Crossdresser 37 jaar Oost-Vlaanderen - Wortegem-Petegem
meester(es) gezocht
Eerst en vooral ben ik niet op zoek naar mensen die een pijpdate willen of dickpics sturen. Wat ik wel zoek is iemand die morgen, vrijdag 31/05, beschikbaar is om mij lekker onder handen te nemen in een soft BDSM play. ik draag dameslingerie kledij en jij keurt me, geeft me eens een klets op de poep, billen of tepels, je laat me bepaalde houdingen aannemen zodat je me goed kan keuren/betasten, verder kan je ook nog kan gebruik maken van de speeltjes die ik bezit (tepelzuigers, wasknijpers, kaarsvet, buttplug, touw, zweepje, ...) of speeltje die jij bezit. Bedoeling van het spel is dat je me heel erg geil maakt en uiteindelijk lekker laat klaarkomen. Zoals op de foto's waar te nemen heb ik een relatief vrouwelijk figuur in dameslingerie maar ik zou mezelf niet als super vrouwelijk omschrijven. Ik ben bv niet geheel gladgeschoren op mijn lichaam. Toch interesse? laat dan gerust weten wat je wil en dan zien we elkaar mss morgen.  

meester(es) gezocht
Trav Cd Lover 53 jaar Antwerpen - Edegem
Genieten & Verwennen
Hallo lieve travjes cdtjes.Ik waag nog eens mijn kans om bij deze een afspraakje te maken met een mooi lief sexy vrouwelijk ogend travje crossdresser om samen mee te genieten van het samenzijn onder ons tweetjes.Bij mij kan jij uzelve zijn en zal je ook zo aanvaarden respecteren en behandelen in je vrouw zijn.Ik hou op een afspraakje van zachtheid tederheid genegenheid gezelligheid en vind respect discretie vertrouwen en hygiène belangrijk op een afspraakje.Ik ben een lieve zachte rustige tedere discrete betrouwbare 53jarige man die houdt van de zachte rustige opbouw elkaar wat beter leren kennen met een praatje iets drinken strelen knuffelen tongzoenen enzo rustig opbouwen met respect voor elkaar.Ik kan afspreken vrijdagavond 31 mei zaterdag 1 juni zowel overdag als avond en zondag 2 juni overdag.Ik kan mij makkelijk vrijmaken en verplaatsen en indien nodig ook ontvangen mits goede duidelijke afspraken wat betreft respect discretie vertrouwen.Dit is een real contact!  
Franck 55 jaar Limburg - Lummen
Ik zoek contact met een trans/CD/trav
Wie zou graag een 182cm , 78 kg en 55j man leren kennen...nog niet veel ervaring in bi maar heel open in nieuwe ervaringen...liefst een slanke , vrouwelijke trans/cd/trav....leeftijd is niet zo belangrijk..ik kan het makkelijkste mij maandag of dinsdag door de dag vrijmaken en ontvangen...liefst reaktie met foto en zal proberen iedereen te beantwoorden...ben je een beginnende ook heel welkom!  

Ik zoek contact met een trans/CD/trav
  1   2   3   4   5   6