Zoeken naar onderda*

Uw zoekactie voor onderda* leverde 54 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

25-jarige Dom 25 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek naar regelmatig en onderdanig pijpsletje
25-jarige, sportieve man in centrum Antwerpen zoekt een braaf, vrouwelijk pijpsletje om zich regelmatig op te kunnen uitleven. Ik ontvang en verplaats. Ken jij je plaats als travje en dien je graag een dominante man? Kan je keeltje wel wat aan? Stuur me een berichtje om je voor te stellen.  

Op zoek naar regelmatig en onderdanig pijpsletje
gisteren
Alex 53 jaar Limburg - Dilsen-Stokkem
Vrouwelijke trav of she-male gezocht
Hallo, Ik ben op zoek naar een echte geile onderdanige en ondeugende vrouwelijke trav of she-male. Contacteer mij en vertel mij hoe jij mij gaat verwennen Groeten Alex  
Luc 50 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Stevige onderdanige lingerieslet on heels zoekt een dominante top
Onderdanige kinky lingeriedrager on heels, 49-183-98 gbbs zoekt dominante kinky top, ik zit maandag op hotel in koksijde en kan dan ontvangen. Ik wordt graag gedwongen te likken en te slikken van zaad en plas wordt graag langdurig geneukt in mijn mond in verschillende standen al dan niet gebonden ik heb een stevige doch zeer nauwe kont die uitvoerig dient bewerkt te worden alvorens geneukt te worden  

Stevige onderdanige lingerieslet on heels zoekt een dominante top
SONIA 48 jaar Limburg - Diepenbeek
Ik zoek een man +50 om mijn sterretje te neuken
Ben slank gebruind onderdanig hoertje 1m82 75kg TV die een vaste neuker zoekt die 1. geen bbs heeft 2. kan ontvangen 3. in Limburg 4. niet te groot geschapen is 5.foto stuurt met stijve pik 6. dominant is 7 +50J; heb je zin een foto adres en wanneer. Ben niet voor iedereen beschikbaar. Zoek een vaste man met klik kan alles.  

Ik zoek een man +50 om mijn sterretje te neuken
Lingeriesletje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Zaad op mijn gezichtje en mondje
Hallo, ben bi schierige man die ook verzot is op het dragen van dameslingerie en damesschoentjes. Ik kom de laatste tijd enorm geil van filmpjes waarbij een vrouw een pik pijpt en verwent en op het laatst het zaad op haar gezichtje en in haar mondje krijgt. Ik droom er nu van om zelf zo n vrouw te zijn en zoek daarom een vaste sexmaat waarbij ik wekelijks zijn zaad mag ontvangen. ik zoek maar 1 vaste sexmaat die 100 procent gezond is, liefst zoals ik getrouwd of vaste relatie heeft. Ik ben ook zeer onderdanig en heel veel kan met mij na meerdere afspraakjes. wie wil op mij komen geilen, zijn pik ter beschikking stellen voor mijn gulzig mondje en zijn volle ballen wekelijks op mijn gezichtje en in mijn mondje komen ledigen? Stel jezelf jou pik en dromen voor, ook zusje, cd, trafje, t girl,... welkom.  
Subteefje 38 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
Discreet
Ik ben een gehoorzaam en onderdanig vrouwtje. Jouw wil is wet. Ik hou van gedomineerd te worden. Jou lang pijpen, met mijn tong en lippen jou doen genieten.  

Discreet
Jeux 48 jaar West-Vlaanderen - Menen
Onderdanige zoekt
Ik zou graag ´n dominante tv ontvangen die mij langdurig wilt als onderdanige likker. Aan je heels, voetjes, pantys, kontje, overal. Aub no fake.  
Yasmin CD 50 jaar Limburg - Sint-Truiden
Zou zo graag eens een leuke date hebben met een versa zusje of meer?
Mijn fantasie is om eens met één of meerdere zusjes samen te kunnen zijn,om me te laten inwijden.Ik ben wel geen echte sissy of zo,maar een gewone CD.Ik hoop eens door ervaren zusjes bespeeld en ingewijd te worden?Misschien door iemand met kennis van zaken opgemaakt te worden,en om dan nog meer een lesbisch zusje te kunnen zijn.Ik wil dan ook wel onderdanig zijn,of een sletje zijn.Maar heb nooit een date gehad,en heb dus geen enkele ervaring ermee.Ik ben dus nog steeds maagd.Wie is er eerlijk betrouwbwaar 100% gezond om er een leuke geile date van te maken?U of jullie moeten me wel bespelen en wegwijs maken dan. Ik ben dus een gewone zeer verzorgde,licht molligere man,die me graag als CD verkleed,en als een vrouwtje behandeld en verwend wil worden.Wie maakt mijn droomfantasie eens waar? Ik ben niet kalend,gbbs, en intiem altijd gehaal glad onder mijn rokje.Ik rook en drink niet.xxx  
Geile beer 35 jaar Antwerpen - Brecht
Onderdanige trans of trav gezocht
Hey ik zoek een onderdanoge minares in de buurt van brecht . Ben jij heel vrouwleke trav of een trans mtf/ftm en kan je gemakelijk ontvangen laat me zeker iets weten x  
Biman 47 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Zoek vast pijpsletje (tv/cd)
Ik ben op zoek naar een slank en vrouwelijk pijpsletje (tv/cd) voor vast contact bij klik. Je bent onbehaard en stijlvol gekleed. Je wordt graag bekeken, betast en gestreeld. Je bent licht onderdanig ingesteld. Klaarkomen in jouw mond is vanzelfsprekend. Als je wil speel ik ook met jouw klitje. Bij een tweede date is jou neuken ook mogelijk. Ikzelf ben een verzorgde, discrete bi man (46-194-97-18). Bij voorkeur kan je zelf ontvangen. Graag duidelijke reactie met foto.  
  1   2   3   4   5   6