Zoeken naar thuis komen

Uw zoekactie voor thuis komen leverde 49 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bot 50 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
Zoek top voor weekend
Welke top homo bi wil er mij komen NK.in mijn tent terwijl ik vis aan het veer zulte veel kan Ik draag luier lingerie vaginabroek Leeftijd van geen belang afkomstig ook.ni Ben vrij van hiv ziektes  

Zoek top voor  weekend
golden slut 18 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Slut needs time of his life
Hey iedereen, wie Kan tot zemst Komen of is in de regio. Kan iemand me Komen ophalen. vandaag. ik ben de beste slut hier. Ik Ben een man en 18 jaar. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen . Groep of meerdere mag ook beachrikg gwn wat je met me wilt doen. Golden slut out  
Lukas 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Strandwandeling in Nieuwpoort
Van 5 tot 15 juni verblijf ik in Nieuwpoort. Ben man van 58. Jong voorkomen. Zoek lieve en aantrekkelijke Tv om samen overdag een strandwandeling te maken of samen iets te gaan drinken. Enig niveau gevraagd. Ben niet roker. Bij klik hand in hand lopen, (tong)zoenen of eventueel meer. Maar is niet noodzakelijk. Zal je met respect behandelen. Graag foto. Hoeft niet herkenbaar maar zodanig dat ik toch een idee heb van je voorkomen en kledingstijl.  
Vrouwelijk kluss 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Wie komt mij vasthouden
Hallo, vandaag zal ik wat klussen en kuisen in huis waarbij ik ook een ladder nodig heb. Aangzien ik gekleed zal zijn in dameslingerie, naaldhakken met open teen en een lange rok zoek ik iemand die mij op de ladder wil vasthouden. Jij ook naakt en jij houd mijn nylon beentjes vast, hoofd onder mojn rok natuurlijk, ook begeleiding van mn rok zodat ik deze niet kopottrap op de ladder. Als tegenprestatie zorg ik dat jou stijve pik nog stijver wordt met handje en mondje en laat de inhoud van jou ballen op mijn gezichtje vloeien. Jij mag mijn clit ook pijpen en mij rimmen,.. mijn in nylons gehulde voetjes mogen zeker ook verwend worden...op de ladder ben ik machteloos he....wie wil mij komen helpen??? Kan ontvangen vanaf de middag... stel jezelf deftig voor en we hebben samen een fijne namiddag. Zusjes zeker ook welkom hoor.  

Wie komt mij vasthouden
KenB 47 jaar Antwerpen - Lier
TV CD vr m koppel
Twee vrienden die elkaar hier ontdekt hebben komen regelmatig samen en hebben stap voor stap elkaars lichaam leren kennen. We kunnen nu ten volle genieten van elkaar en zouden graag onze vriendschap uitbreiden. Nadruk op meerdere samenkomsten waarin ieders grenzen gerespecteerd worden maar wel openstaan om deze te verleggen.Doel een geile versa groep met stijve pikken en gewillige gaatjes en monden. CD zeer welkom. Eenmalige droogneukers en fantasten onthou u. Zonder voorstelling en foto direct vuilbak.Geen chems, tattoo of piercings. onbesneden. Behaard geen probleem. Ontvangen in Lier dus afstand beperken. Zin om een vaste groep op te bouwen? Stuur mailtje. Interessante profielen krijgen antwoord.  

TV CD vr  m koppel
Zuigje 42 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Vast zusje of sexvriend gezocht
Hallo, ben bi schierige man die ook verzot is op het dragen van dameslingerie en damesschoentjes. Ik kom de laatste tijd enorm geil van filmpjes waarbij een vrouw een pik pijpt en verwent en op het laatst het zaad op haar gezichtje en in haar mondje krijgt. Ik droom er nu van om zelf zo n vrouw te zijn en zoek daarom een vaste sexmaat waarbij ik wekelijks zijn zaad mag ontvangen. ik zoek maar 1 vaste sexmaat die 100 procent gezond is, liefst zoals ik getrouwd of vaste relatie heeft. Ik ben ook zeer onderdanig en heel veel kan met mij na meerdere afspraakjes. wie wil op mij komen geilen, zijn pik ter beschikking stellen voor mijn gulzig mondje en zijn volle ballen wekelijks op mijn gezichtje en in mijn mondje komen ledigen? Stel jezelf jou pik en dromen voor, ook cd s trafjes t girls welkom.  
Pijp graag 42 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Wie heeft nog zin in pijpdate
Elkaar wederzijds afzuigen en genieten tot we samen spuiten mmmmmmmm lekker , ik ontvang , foto van pik mag, dan krijg je een terug . Wie heeft er nog zin om te komen  
Traf.Laura 58 jaar Limburg - Beringen
Iemand die mijn kutje
Iemand die mijn kutje komt neuken/fisten/spanken enz..., zelf blijf ik passief. Graag een antwoord met je volledige stats en foto van je pik in erectie(onherkenbaar).Graag ook iemand die een trio ziet zitten. Afspraak word enkel via Whats-App gemaakt dus bij deze OOK JE NR MEE STUREN zodat we verder kunnen afspreken. GEEN NR = GEEN antwoord en direct prullenbak in!!! Ik kan enkel na 21.00h afspreken maar mocht jij kunnen ontvangen kan ik door de dag ook wel.Ik kom dan wel als man en kleed me dan bij u om tot Laura. Hou je spambox ook in het oog waar daar kan een antwoord van mij ook in terecht komen.  

Iemand die mijn kutje
Flor 54 jaar Antwerpen - Schilde
Sissy trav sletje lees adv.
Ik zoek een vast sissy of trav sletje. Waar ik regelmatig bij langs mag komen. Jij bent helemaal als een vrouwtje opgemaakt je leeft zo of gedraagt zich er naar je wilt als een echt sletje behandel worden. Jij houdt van uitdagen. Jij pijpt graag en slikt het ook graag. Je wordt ook graag geneukt. Dit liefst bare ik ben getest dus volledig klien wat ik van jou ook verwacht. Maar met kan ook zeker. Dus ben jij ook op zoek naar iemand vast. Jij hebt geen probleem om een herkenbaar foto toe te voegen. Dit blijft persoonlijk. Tussen ons. Ik heb niks te verbergen het is niet voor snel en broek weer aan. Maar een leuk gesprek tussen door kan ook. Jij kunt ontvangen niet te ver uit de richting. Zoals Turnhout centrum of Antwerpen centrum. Of daar tussen. Ben je nieuwsgierig naar mij trek jouw stoute schoenen aan en laat wat van je horen en wie weet pijp je mij lekker en daarna neuk ik je lekker en misschien lik ik je kontje. Ik ben een jonge 50ger. Niet roker. En liefst geen fake.  
Will 50 jaar West-Vlaanderen - Menen
Goed lezen
Biman zoekt dominante tv die wilt komen en mij dwingt haar te verwennen zoals zij wilt. Veeeeeeeeeel kan  
  1   2   3   4   5