Zoeken naar voor trav

Uw zoekactie voor voor trav leverde 85 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
TwinkTop 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoekt helemaal onbehaarde: bottom, tv, tr, sisy, girly in Anwerp/Limburg
Ik ben een jong gespierde onervaren Twink, die helemaal (baby smooth) onbehaard is van 24 jaar, zeer hygiënisch. Die discreet op zoek is naar ontvanger bottom, die helemaal* op en tussen billen onbehaard is en geen* baard/snor heeft. Waar ik hem of haar wekelijks/maandelijks kan bezoeken. Leeftijd en uiterlijk maakt niet uit, twink, chubby, slank, old alles welkom. Onderdanig, trav, trans, bubble ass zeer welkom. Reageer aub met stats/info/volledige ass pic en leg uit wat je juist zoekt, anders geen reactie Mvg! ;)  
gisteren
Mister 30 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Date
Hoi ben man 1m73 zwart haar behaard maar geen baard of snor opzoek naar een leuke trav , crosdresser of ligerie drager om elkaar leren tekenen zodat ik je als echte vrouw kan behandelen niets moet en met respect of gewoon een geile date leeftijd geen belang regio diest  
gisteren
Zoekend 40 jaar Limburg - HASSELT
Zoekend
Ik heb al een tijdje een fantasie om eens een afspraak,date te ̀hebben met een leuke,sexy en lieve trav, crossdresser, sissy om samen fijn te genieten. Zie graag mooie lingerie en nylons. Liefst iemand vast om exclusief te daten en steeds met wederzijds respect en hygiëne. Eerste contact via mail erna eventueel via Watsapp om fotos te sturen. Grts  
Verzorgde trav 41 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Volledig glad, opgemaakt, en goeduitziende trav zkt man
Opgemaakt travje zoekt man om te pijpen en eventueel meer.  

Volledig glad, opgemaakt, en goeduitziende trav zkt man
Neukhoer/sexslaa 63 jaar Antwerpen - Rumst
Neukhoer/sexslaaf zoekt dominante trav/ts shemale.
Ik ben een jonguitzidnde zestiger en ben op zoek nar een dominante trav/ts skemale om mij af te richtten/opleiden tot haar onderdanige neukhoer/sexslaaf en haar eigendom te worden via een eugendomsakte. Te worden uitgeleend aan anderen. Ik heb kleine tieten en een ietwat vrouwelijk lichaam. Ik woon alleen en kan alle dagen. O tangen. Ook kan ik verplaatsen.  
Chris 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zoeken als fpflt in hooiberg
Bij deze probeer ik het nog eens ! Ik ben gast 35 172 72 en sta enorm op hygiëne! Welk trav vrouwtje wil eens lekker geil vrijen en kan ik doen genieten !als vrouw met nodige respect en aandacht geven dat ze verdient!Ben enorm verzorgd en sta op hygiëne!welk vrouwtje komt genieten ik kan niet verplaatsen ik ontvang woon discreet en alleen! Foto is antwoord terug ik kan nu ontvangen!  
Trav Cd Lover 53 jaar Antwerpen - Edegem
Genieten & Verwennen
Hallo lieve travjes cdtjes.Ik waag nog eens mijn kans om bij deze een afspraakje te maken met een mooi lief sexy vrouwelijk ogend travje crossdresser om samen mee te genieten van het samenzijn onder ons tweetjes.Bij mij kan jij uzelve zijn en zal je ook zo aanvaarden respecteren en behandelen in je vrouw zijn.Ik hou op een afspraakje van zachtheid tederheid genegenheid gezelligheid en vind respect discretie vertrouwen en hygiène belangrijk op een afspraakje.Ik ben een lieve zachte rustige tedere discrete betrouwbare 53jarige man die houdt van de zachte rustige opbouw elkaar wat beter leren kennen met een praatje iets drinken strelen knuffelen tongzoenen enzo rustig opbouwen met respect voor elkaar.Ik kan afspreken vrijdagavond 31 mei zaterdag 1 juni zowel overdag als avond en zondag 2 juni overdag.Ik kan mij makkelijk vrijmaken en verplaatsen en indien nodig ook ontvangen mits goede duidelijke afspraken wat betreft respect discretie vertrouwen.Dit is een real contact!  
Franck 55 jaar Limburg - Lummen
Ik zoek contact met een trans/CD/trav
Wie zou graag een 182cm , 78 kg en 55j man leren kennen...nog niet veel ervaring in bi maar heel open in nieuwe ervaringen...liefst een slanke , vrouwelijke trans/cd/trav....leeftijd is niet zo belangrijk..ik kan het makkelijkste mij maandag of dinsdag door de dag vrijmaken en ontvangen...liefst reaktie met foto en zal proberen iedereen te beantwoorden...ben je een beginnende ook heel welkom!  

Ik zoek contact met een trans/CD/trav
Biman 67 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik zoek leuk contact met shemale of trav voor vandaag !
Ik ben een 66j biman/cd, slank en verzorgd lichaam, intiem geschoren en leuk speeltje. Loop graag naakt met cock/eikelring om bekeken en betast te worden, hou van langdurig pijpen en gepijpt worden natuurlijk ook, meer kan ook, sexy lingerie passen, poppers, kontje rimmen mits hygiëne, nylons en heels draag ik graag, tongzoenen, bezoek gaysauna enz...ik woon in Gent omgeving UZ en kan VANDAAG ontvangen, iemand interesse???  

Ik zoek leuk contact met shemale of trav voor vandaag  !
Alanaslet 52 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Bottomslet zoekt tops
Haalookes boys ik ben alanaslet trav cd zaadsletje ik zoek foffe geile man of mannen om mij heerlijk hard vol te neuken in mijn kontje en mondje pijp en slik alles door hou van gangbang laat mij gewillig als zaadslet gebruiken  

Bottomslet zoekt tops
  1   2   3   4   5   6   7   8   9